Zvolen – EC-KAC 4:2 (kon.)
konec
HKM Zvolen
4:2 (0:0, 2:1, 2:1)
KAC Klagenfurt
sk Čtvrtek 16.08.2018, 19:00 • Zimný štadión Zvolen • Memoriál Pavla Zábojníka
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:24
    Zvolen dal gól!
    Ako by sa roztrhlo vrece s gólmi. PATRIK LUŠŇÁK dostal ideálnu prihrávku od Drgoňa do samostatného nájazdu. Lars Haugen podľa mňa trošku nepochopiteľne vyrazil proti Lušňákovi, ten mu ale spravil kľučku a puk už poslal do úplne prázdnej brány.
    Asistoval: Adam Drgoň.
     
    46:10
    Tím Klagenfurt práve strelil gól! Nepochopiteľná chyba domácej obrany. Vandane si zle prebral puk na modrej čiare a dokonca dvojica hráčov hostí ostala za domácou obranou. Nickl prihral puk WAHLOVI a ten prestrelil Skapskeho – 3:2.
    Asistoval: Nickl.
     
    45:19
    Zvolen dal gól!
    V hre štyroch proti štyrom unikol od striedačky hostí PETER ZUZIN, natlačil sa cez obrancu až pred Haugena, položil si ho a vymietol mu ľavý horný roh strelou ponad vyrážačku – 3:1.
    Samostatne.
     
    34:28
    Zvolen dal gól!
    Druhá domáca presilovka je využitá. Pavel Charnaok vyslal od modrej strelu na teč, prvý hráč puk minul, ale po dorážke sa Zvolen raduje z vedúceho gólu. Šťastný strelec je nakoniec MILAN KYTNÁR.
    Asistovali: Samuel Petráš a Pavel Charnaok.
     
    28:23
    Zvolen dal gól!
    Aj domáci hráči využívajú presilovku a je vyrovnané. Od modrej vystrelil tvrdo Peter Hraško a Lars Haugen puk neudržal, vypadol mu pred seba a SAMUEL PETRÁŠ ho so dávkou šťastia doklepol do siete.
    Asistovali: Peter Hraško a Peter Šišovský.
     
    25:05
    Tím Klagenfurt práve strelil gól! Hostia využívajú svoju v poradí druhú presilovú hru. Schumnig poslal puk na modrú čiaru UNTERWEGEROVI a ten bombou bez prípravy prestrelil Skapskeho. Asistovali: Schumnig a Bischofberger.

    Števo Lasab

    Branky a nahrávky: 29. Petráš (Hraško, Šišovský), 35. Kytnár (Petráš, Charnaok), 46. Zuzin, 48. Lušňák (Drgoň) – 26. Unterweger (Schumnig, Bischofberger), 47. Wahl (Nickl)


    HKM Zvolen: Skapski (Tomek) – Drgoň, Pöyhönen, Vandane, Růžička, Hraško, Charnaok, Ulrych – Obdržálek, Lušňák, Mich. Chova (C) – Demkov, Špirko, Zuzin – Vandas, Kytnár, Handlovský – Šišovský, Holovič, Petráš
    KAC Klagenfurt: Haugen (Madlener) – Nickl, Fisher, Unterweger, Schumnig, Gartner, Strong, Duller – Obersteiner, Koch, Petersen – Bischofberger, Hunderpfund, Wahl – M. Geier, Liiuik, S. Geier – Kraus, Harand, Witting
    bahis siteleri