Havlíčkův Brod – Osvětim 5:4 (po pr.) | Opava – Orlová 2:3 (kon.)
po prodl.
BK Havlíčkův Brod
5:4 (1:0, 1:3, 2:1 - 1:0)
Aksam Unia Osvětim
Neděle 19.08.2018, 11:00 • Zimní stadion města Opavy • Slezský pohár
Partner:
     
    Organizátoři turnaje ještě popřáli účastníkům šťastnou cestu domů. Bruslaři se fotí se získaným pohárem. V tomto okamžiku vám děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek nedělního odpoledne. (13:41:30)
     
    Organizátoři turnaje ještě vyhlašují nejlepší hráče obou mužstev. Z Osvětimi byl oceněn útočník Mateusz Adamus, na straně Havlíčkova Brodu získal ocenění brankář Čeněk Novák, který se zaskvěl především v utkání s Orlovou.
     
    Jan Milfait v prodloužení rozhodl utkání, a Bruslaři tak obsadili na Slezském poháru první místo! Miroslav Třetina teď přebírá putovní pohár.
     
    Konec zápasu.
     
    63:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Miroslav Třetina získal kotouč ve vlastním pásmu a vyslal dopředu po pravé straně JANA MILFAITA! Ten měl na pravém křídle dost prostoru, sjel si do prostoru kruhu a hbitou ranou zápěstím se trefil předně nad gólmanovu lapačku! Asistence: Miroslav Třetina.
     
    62:49
    Jan Daneček zavezl puk do pásma, přibrzdil a doprava nabil Jakubu Šaurovi, jeho tvrdá rána ale mířila jen do boční sítě Novákovy klece.
     
    61:56
    David Michálek zavezl puk do útočného pásma, na levém kruhu se zbavil protihráče stahovačkou, ten mu ale potom zezadu znemožnil zakončení.
     
    61:40
    David Michálek měl dvě šance. Nejprve z úhlu trefil boční konstrukci brány, pak objel bránu a zblízka vyprášil gólmanovy betony.
     
    61:20
    Tlak Havlíčkova Brodu trval i nadále a přerušil ho až zákrok hostujícího brankáře. Po vystřídání se bude hrát ve třech proti třem.
     
    60:56
    Tomáš Semrád ještě jednou pálil od modré čáry, puk ale vyrazil Michal Fikrt rukavicí. Teď už jsou hosté v plném počtu.
     
    60:27
    Rána Tomáše Semráda byla zastavena, dorážet však mohl ještě Luboš Voříšek, ten ale bránu netrefil.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Bruslaři se dostali dvěma góly zpátky do vedení, Osvětim ale s mužstvem z Vysočiny srovnala krok. Havlíčkův Brod bude hrát ještě 39 sekund v pěti proti třem.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:58
    Havlíčkův Brod pevně svíral svého soupeře, snažil se o přihrávku přes brankoviště, ta ale ani jednou neprošla. Střely od modré čáry byly zablokovány, a zápas tak po základní hrací době skončí nerozhodně.
     
    58:53
    Bruslaři vyhráli buly a Martin Nepokoj nabil Tomáši Semrádovi, jeho rána ale mířila mimo tři tyče.
     
    58:42
    Bruslaři mají k dispozici dvojnásobnou početní převahu. Jan Daneček (OSW) vystřelil puk mimo hřiště a je vyloučen za zdržování hry.
     
    58:39
    Krzysztof Dudkiewicz (OSW) je poněkolikáté vyloučen, v závěru oslabuje své mužstvo za podražení.
     
    58:34
    Bruslaři teď mohutně svírají svého soupeře. Osvětim ale dobře blokuje a Michal Fikrt musel zasahovat jenom jednou.
     
    57:22
    Aktivnější je teď mužstvo z Vysočiny, které se snaží překlopit skóre zpět na svoji stranu. Jeho snahu teď ale zastavil při přechodu modré čáry ofsajd.
     
    56:56
    Tomáš Chlubna se za hostující bránou nemohl zbavit obránce a jemným přiťuknutím rukavicí postrčil puk Tomáši Ludvíkovi. To zraku sudích samozřejmě neušlo a hra je vykázána do středního pásma pro přihrávku rukou.
     
    56:09
    David Michálek přihrál na modrou čáru Tomáši Semrádovi, do jehož rány vložil hůl Filip Beneš, puk ale vylétl vysoko do ochranné sítě. Hra se tak stěhuje do středního pásma.
     
    55:09
    David Vala si musel dávat pozor na výpad protihráče ve vlastním oslabení, jeho pokus o zakončení zablokoval chrániči na nohou.
     
    54:22
    Martin Nepokoj se za vlastní bránou šikovným manévrem uvolnil, Mateusz Adamus (OSW) jej ale trefil kolenem. Polský útočník se svému vyloučení sice diví, jeho zákrok byl ale evidentní.
     
    53:49
    David Vala už se zapojil do hry, vyhození Havlíčkova Brodu přes všechny čáry tak muselo skončit zakázaným uvolněním.
     
    53:25
    Čeněk Novák byl pod palbou. Když betony zastavil střelu soupeře z levé strany, pak udržel ve výstroji i ránu Jerzyho Gabryse od modré čáry.
     
    52:20
    Ve vlastním oslabení mohl ujet sám na bránu Tomáš Chlubna, obránci se k němu ale stihli vrátit a jeho únik zastavili.
     
    51:42
    Osvětim se může postarat o další obrat v přesilové hře, za hákování je dvouminutovým trestem oceněn David Vala (HBR).
     
    50:43
    Bruslaři zamířili do útočného pásma a do puku se opřel Jiří Kopic, jeho rána z vršku levého kruhu ale mířila příliš vysoko.
     
    49:31
    Oświęcim právě vstřelila branku!
    Drama pokračuje, je znovu vyrovnáno! Sebastian Kowalowka přihrál doprava na JAKUBA ŠAURA, jenž z prostoru kruhu překvapil brankáře přízemní ranou, která prošla pod jeho betony! Asistence: Sebastian Kowalowka.
     
    48:44
    Po souboji s Jiřím Kopicem upadl na led Dariusz Wanat a zřejmě se nabodl na vlastní hůl. Hra je přerušena a polský obránce míří na střídačku s bolestivou grimasou.
     
    48:33
    Před hostující bránu zaparkoval Tomáš Chlubna, o kterém moc dobře věděl Jiří Kopic. Poslal jeho směrem střílenou přihrávku, ta ale jen prolétla brankovištěm.
     
    47:58
    Havlíčkův Brod pokračuje v aktivní hře a drží se na kotouči. Teď ale chyboval při rozehrávce ve středním pásmu, z čehož vyústilo zakázané uvolnění.
     
    46:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři jdou znovu do vedení! Při signalizovaném trestu Osvětimi zavezl puk do pásma po pravé straně Patrik Přidal a nabídkou před brankoviště vyzval ke skórování LUBOŠE VOŘÍŠKA, jenž se z první trefil nad betony přesouvajícího se brankáře! Asistence: Patrik Přidal.
     
    46:19
    Miroslav Třetina viděl najíždějícího Tomáše Chlubnu, který se snažil z levého kruhu střílet bez přípravy, puk mu ale trochu sjel a Michal Fikrt zasahuje pravým betonem.
     
    45:26
    Hra pokračuje náporem Havlíčkova Brodu. Osvětim se teď sice dostala ke kotouči, ale vyhodila jej jen na zakázané uvolnění.
     
    43:57
    Peter Tabaček se rozjel k trestnému střílení poměrně zeširoka, z pravé strany pak zamířil blíže k ose hřiště, odkud se rozhodl vystřelit, vůbec ale netrefil bránu!
     
    43:57
    Peter Tabaček se natlačil za Jiřího Kopice (HBR) a v tísni mířil sám na bránu! Domácí bek jej ale zastavil nedovoleně a bylo nařízeno trestné střílení.
     
    43:46
    Jiří Kopic zavezl puk do útočného pásma, kde počkal na své spoluhráče. Z druhé vlny najížděl Martin Kříž, jeho ránu hostující brankář vyrazil do ochranné sítě.
     
    42:55
    Miroslav Třetina adresoval pas zpoza branky před brankoviště, kde operoval Vojtěch Holenda, ten ale zblízka vyprášil jen Fikrtovy betony.
     
    42:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Je opět vyrovnáno! Bruslaři zužitkovali dobrý nástup do třetí dvacetiminutovky. David Michálek nejprve zblízka trefil jenom brankáře, o pár chvil později se však z levé strany TOMÁŠ SEMRÁD již prosadil! Gól Havlíčkova Brodu doprovází protesty Osvětimi. Bez asistence.
     
    41:49
    Hosté se po vyhrané buly dostali do útočného pásma. Přízemní střelu Adriana Kowalowky chytil Čeněk Novák do lapačky.
     
    41:30
    Osvětim obrala soupeře o kotouč a vyrazila do útoku. Ten ale skončil již na modré čáře vinou odpískaného ofsajdu.
     
    40:53
    David Michálek se protáhl po levém křídle až k blízkosti brankoviště, z úhlu ale Michala Fikrta nepřekvapil, ten vyrazil puk holí za bránu.
     
    40:27
    Bruslaři začali třetí periodu náporem a hned na začátku zatlačili svého soupeře. Střela Tomáše Semráda byla ale zablokována.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Začátek třetího dějství se mírně protáhne. Za jednou z branek je uvolněné plexisklo, a do práce tak musí ledaři, aby během zápasu nedošlo k nějakému nepříjemnému zranění. Na ledové ploše tak zatím probíhá veřejné bruslení obou mužstev.
     
    Ve druhém dějství nejprve Miroslav Třetina navýšil vedení Havlíčkova Brodu, Osvětim pak ale předvedla parádní obrat. Během šesti minut se prosadili Sebastian Kowalowka, Ondřej Themár a Peter Tabaček! Před třetí třetinou, která začne přibližně v 12:42, je tak o dramatickou zápletku postaráno.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:47
    K puku mají blíže hosté, ani jedno mužstvo jej ale nemá plně pod kontrolou. Bitva o kotouč probíhá ve středním pásmu.
     
    38:49
    Osvětim vybojovala kotouč a po rychlém přechodu středního pásma se dostala do útoku. Čeněk Novák zakročil proti střele z levé strany lapačkou.
     
    38:05
    Havlíčkův Brod se znovu natlačil do útočného pásma. Patrik Přidal hledal puk, aby mohl dorážet. Kotouč se ale schoval ve výstroji jednoho z bránících hráčů a hra je přerušena.
     
    37:37
    Oświęcim právě vstřelila branku!
    Velkolepý obrat! Hosté se prosadili potřetí za sebou a rázem jsou ve vedení! Jerzy Gabrys vypálil od modré čáry a PETER TABAČEK tečoval puk mimo dosah havlíčkobrodského gólmana! Asistence: Jerzy Gabrys.
     
    37:20
    Tlak Havlíčkova Brodu sílí, domácí se chtějí dostat zpět do vedení. Jejich nápor teď trochu otupí zakázané uvolnění Osvětimi.
     
    37:02
    Bruslaři se dlouho drželi v pásmu soupeře, nemohli se ale dostat ke střele. Nahození Vojtěcha Pražáka se odrazilo od zadního hrazení k Michalu Fikrtovi, jenž přikryl puk lapačkou.
     
    35:17
    Filip Beneš se uvolnil v pravém kruhu, jeho ránu zápěstím vytěsnil Michal Fikrt do ochranné sítě. Vhazovat se bude po jeho levici.
     
    34:45
    Oświęcim právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Bruslaři sice vyhodili kotouč, pak se ale individuální akcí zaskvěl ONDŘEJ THEMÁR! Protáhl se kolem beka, připravil si kotouč na forhend a zblízka zametl puk mezi gólmanovy betony! Asistence: Radim Haas.
     
    34:11
    Plný počet hráčů na ledě dlouho nevydržel. Vojtěch Veverka (HBR) v útočném pásmu podrazil protihráče, Bruslaři budou hrát v oslabení.
     
    33:19
    Hosté se ve zkrácené přesilové hře usadili v útočném pásmu. Adrian Kowalowka vystřelil od modré čáry, byl to ale spíš takový oblouček, který zahučel do Novákovy lapačky.
     
    32:24
    Filip Beneš si na levém kruhu přehodil puk na bekhend, čímž se dostal blíže k ose hřiště, jeho rána neměla ale takovou razanci, aby Michala Fikrta zaskočila.
     
    31:29
    Oświęcim právě vstřelila branku!
    A je to zase jenom o gól! Rána Jakuba Šaura od modré čáry byla sražena a puk dopadl přesně k SEBASTIANOVI KOWALOWKOVI, který zblízka napálil puk nad Novákovu lapačku! Asistence: Jakub Šaur.
     
    31:24
    Síly na ledě se vyrovnají. Osvětim hrála v útočném pásmu a Jiří Kopic (HBR) se při bránění dopustil hákování.
     
    30:32
    Miroslav Třetina vystřelil z pravého kruhu, před brankovištěm ještě číhali Patrik Přidal s Janem Milfaitem na dorážku, Michal Fikrt ale puk ve výstroji udržel.
     
    30:15
    Peter Tabaček (OSW) srazil u hrazení Filipa Beneše loktem a odsedí si tak dvouminutový trest.
     
    29:47
    Osvětim se po komplikovaném přechodu středního pásma přeci jen dostala do útočné třtiny. Damian Piotrowicz se snažil překvapit Čeňka Nováka střelou z velkého úhlu, mířil ale nepřesně.
     
    28:42
    Dariusz Wanat se tlačil před brankoviště, kde mu Čeněk Novák holí puk vypíchl a následně jej přikryl lapačkou.
     
    27:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři se prosadili v přesilové hře, když už proti nim stála čtveřice bránících hráčů. Luboš Voříšek poslal pas přes brankoviště na MIROSLAVA TŘETINU, jenž zblízka doklepl puk do sítě! Asistence: Luboš Voříšek.
     
    27:33
    Jerzy Gabrys (OSW) si pomohl nedovoleným bráněním a Osvětim se bude bránit osm sekund ve třech.
     
    27:13
    Bruslaři chtěli založit rychlý útok pomocí hybridního icingu. Sudí ale chybně pískal, teď se omlouvá a vhazovat se bude ve středovém kruhu.
     
    26:48
    Osvětim sebrala Bruslařům puk a vyhodila jej do pásma soupeře. kde jej teď také aktivním napadáním zdržuje.
     
    25:54
    Bruslaři vyhráli buly a puk mířil do pravého kruhu na Jana Milfaita. Michal Fikrt pravděpodobně stihl zakročit a vytěsnil puk na horní tyč, od které se odrazil mimo hřiště! Vhazuje se tedy v pásmu hostů.
     
    25:41
    Osvětim oslabení přežila, znovu se ale bude bránit ve čtyřech. Krzysztof Dudkiewicz (OSW) je vyloučen za vysokou hůl.
     
    24:39
    Havlíčkův Brod zavezl puk do útočného pásma. Obránci Osvětimi k nim ale rychle přistoupili a puk skončil po odrazu od hokejky Bruslařů na tribuně.
     
    23:58
    Radim Haas vyrazil ve vlastním oslabení dopředu a z levé strany se natlačil ke střele, kterou vyrazil Čeněk Novák do ochranné sítě.
     
    23:46
    David Michálek měl dvě šance. Nejprve tečoval ránu Martina Nepokoje těsně vedle, následně z pravého kruhu narazil na vyrážečku Michala Fikrta.
     
    23:08
    Adrian Kowalowka (OSW) si při bránění pomohl hákováním a Havlíčkův Brod si zahraje přesilovou hru.
     
    23:02
    Vojtěch Holenda posunul puk na Davida Kozlíka, který se protáhl mezi dvojicí bránících hráčů, do zakončení se už ale nedostal.
     
    21:42
    Čeněk Novák vyrazil střelu z levé strany rukavicí, následně si betony poradil i s ránou Jerzyho Gabryse od modré čáry.
     
    21:10
    Osvětim se nastěhovala zpátky do útočného pásma a začala kombinovat. Ježe do její přihrávky vložil hůl Patrik Přidal a kotouč skončil v ochranné síti.
     
    20:18
    Damina Puotrovicz zavážel puk do pásma po vyhrané buly, Tomáš Semrád jej ale zastavil a Martin Nepokoj následně odpálil puk přes všechny čáry.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetinu ovládli Bruslaři, kteří byli po většinu času lepším týmem a díky trefě Tomáše Chlubny se dostali do vedení. Osvětim se do šancí příliš nedostávala, mimo přesilové hry svého soupeře nedokázala uvěznit v jeho pásmu. Druhá dvacetiminutovka začne přibližně v 11:50.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    20:00
    Druhou periodu začne Havlíčkův Brod znovu v oslabení. Těsně před sirénou se krosčekem provinil Tomáš Chlubna (HBR).
     
    19:12
    Peter Bezuška se musel před bránou Havlíčkova Brodu uhýbat před ránou Jakuba Šaura, která letěla příliš vysoko.
     
    18:43
    Až teď si hosté vytvořili tlak a kotouč proklouzl někde pod betony Čeňka Nováka, následně se ovšem vykutálel mimo brankoviště a domácí se osvobodili.
     
    18:04
    Havlíčkův Brod je už ve čtyřech. Osvětim se celou dobu držela v útoku, jenže vyslala jenom tři rány, které navíc byly nepřesné.
     
    17:05
    Hosté se drželi v útočném pásmu, bylo to ale bez střely. Jakub Šaur ovšem po šikovném manévru vybojoval faul, Tomáš Ludvík (HBR) se provinil podražením a hosté budou hrát necelou minutu v pěti proti třem.
     
    16:04
    Vojtěch Pražák (HBR) se v útočné třetině dopustil faulu vysokou hol, a oslabí tak své mužstvo.
     
    15:58
    Vojtěch Veverka nedal puk před brankoviště zcela ideálně, Vojtěch Holenda se však k němu dokázal protlačit. Jeho pokus z bezprostřední blízkosti ale Michala Fikrta nezaskočil.
     
    15:27
    Tomáš Chlubna puk na modré čáře nezpracoval. Kotouč se dokutálel až k brankáři Osvětimi, který jej raději podržel pod lapačkou.
     
    14:50
    Jan Milfait sebral kotouč ve vlastním pásmu a prokličkoval se až před hostující svatyni, zblízka ale trefil jen připraveného Michala Fikrta. Osvětim pak odpálila puk přes všechny čáry.
     
    13:57
    Havlíčkův Brod se po vyhození Osvětimi dostával znovu do útočného pásma po levém křídle, Michal Fikrt ale skočil po puku a nechal přerušit hru.
     
    13:36
    Bruslaři mají k dispozici další přesilovou hru. Adrian Prusak (OSW) se provinil nedovoleným bráněním.
     
    13:11
    Osvětim vyhrála buly v útočné třetině a natlačila se před brankoviště, jenže Čeněk Novák zastavil její střelu lapačkou. Hra je znovu přerušena.
     
    12:40
    Pak se Bruslaři nastěhovali do útočného pásma a drželi se v něm i po návratu potrestaného Dudkiewicze na led. Nejnebezpečnější byla šance po střele Tomáše Semráda, Filip Beneš ale nedokázal vyšťourat puk, který byl volný vedle ležícího brankáře.
     
    11:34
    Osvětim se teď brání dobře a dvakrát za sebou se jí podařilo vyhodit kotouč přes všechny čáry až za bránu Čeňka Nováka.
     
    10:36
    Bruslaři se krátce po vyhrané buly dostali ke střele, pokus Davida Valy z vršku pravého kruhu ale mířil do prostředka brány na připraveného Michala Fikrta.
     
    10:19
    Krzysztof Dudkiewicz (OSW) si při útočení pomohl faulem a je potrestán za vysokou hůl.
     
    10:19
    Jakub Šaur se na modré čáře nádherně vyhnul Davidu Kozlíkovi a po jeho individuální akci ještě pálil Dariusz Wanat, Čeněk Novák byl však pozorný.
     
    09:25
    Tomáš Ludvík nezachytil prudkou přihrávku Tomáše Semráda a kotouč mířil k Peteru Bezuškovi, ten jej ale v útočné třetině nestihl a píská se ofsajd.
     
    08:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři jdou po zásluze do vedení! Radim Pejchal nahazoval puk na bránu od modré čáry a po zásahu TOMÁŠE CHLUBNY se za hostujícím brankářem vlní branková síť. Asistence: Radim Pejchal, Miroslav Třetina.
     
    08:05
    Havlíčkův Brod drží soupeře v zajetí jeho pásma. Miroslav Třetina byl ale mezi trojicí bránících hráčů v těžké pozici a kotouč neudržel.
     
    07:08
    Jan Milfait zavezl puk do pásma po levé straně. Následně přihrál za sebe Martinu Nepokojovi. Jeho ránu Michal Fikrt v lapačce napoprvé neudržel, ale stačil se zorientovat a volný kotouč zakryl.
     
    06:52
    Havlíčkobrodskému brankáři teď nevyšla rozehrávka a situaci museli hasit beci, kteří odpálil kotouč až na zakázané uvolnění.
     
    06:16
    David Michálek nezachytil ve středu obranného pásma kotouč a na modré čáře měl dost prostoru Krzysztof Dudkiewicz, jeho ránu k levé tyči ale vytěsnil Čeněk Novák vyrážečkou.
     
    05:33
    Bruslaři se úspěšně brání a tráví čas v pásmu soupeře. Napřed držel puk za hostující svatyní Tomáš Chlubna, po něm stejnou práci odvádí i David Kozlík.
     
    04:38
    Vojtěch Pražák (HBR) si počínal v rozporu s pravidly a je vyloučen za podražení.
     
    04:14
    Filip Beneš držel puk v rohu kluziště a Jan Milfait se hlásil o přihrávku, jenže Sebastian Kowalowka sebral puk domácímu forvadovi a z akce nic nebylo. Následně se nepodařilo přihrát na modrou čáru ani Davidu Michálkovi.
     
    03:34
    Havlíčkův Brod dostal kotouč do svého držení a nastěhoval se do pásma soupeře., který se pak osvobodil jen za cenu zakázaného uvolnění. Další útočný pokus celku z Vysočiny skončil ofsajdem.
     
    02:47
    Martin nepokoj si neporozuměl se spoluhráči při rozehrávce za vlastní bránou, z čehož mohl těžit Patryk Malicki, jeho rána z úhlu však Čeňka Nováka nepřekvapila.
     
    01:47
    Havlíčkův Brod novu získal kotouč, tentokrát po pravé straně postupoval dopředu Luboš Voříšek. Na pravém kruhu se rozhodl pro střelu zápěstím, kterou hostující gólman ukryl ve výstroji.
     
    01:30
    Jiří Kopic obral soupeře o puk ve středním pásmu a mohl podél mantinelu vyrazit dopředu. Jakub Šaur se k němu ale vrátil a zatarasil mu cestu.
     
    00:52
    Bruslaři se udrželi na kotouči v pásmu soupeře. Jan Milfait podél hrazení přihrál na modrou čáru, odkud vypálil Martin Nepokoj. Michal Fikrt si připisuje první úspěšný zákrok.
     
    00:10
    Osvětim vyhrála buly, ale po napadání Davida Michálka se zbrkle zbavila kotouče. Od modré čáry hned vypálil Tomáš Semrád, jeho rána byla ale nepřesná. Následně hosté vyhodili puk na zakázané uvolnění.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Organizátoři turnaje přivítali Jiřího Šejbu – mistra světa z roku 1985 a člena Síně slávy českého hokeje, který v současnosti trénuje právě polskou Osvětim. Ještě zazní hymny obou národů a utkání bude moct začít.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Novák (Zapletal) – Nepokoj, Semrád, Kopic, Vala, Pražák, Pejchal – Beneš, Milfait, Michálek – Holenda, Třetina (C), Přidal – Veverka, Voříšek, Chlubna – Kříž, Ludvík, Kozlík

    Aksam Unia Oświęcim: Fikrt (Plonka) – Bezuška, Šaur, Maciewski, Gabrys (C), A. Kowalowka, Paszek, Magiera – Daneček, S. Kowalowka, Wojtarovicz – Tabaček, Haas, Thémar – Dudkiewicz, Malicki, Prusak – Piotrowicz, Adamus, Wanat.
     
    Aksam Unia Oświęcim v sobotu po pátečním vítězství nad Orlovou vyzvala domácí Opavu. Polský celek sice začal lépe a v přesilové hře se ujal vedení, pak už ale padaly branky jen do jeho sítě. Slezan si ještě před přestávkou vypracoval dvoubrankový náskok, který ve druhé dvacetiminutovce potvrdil čtvrtým gólem.

    HC Slezan Opava – Aksam Unia Oświęcim 4:1

    Branky a nahrávky: 10. Rousek (Zelenkov), 13. Kadula, 17. Šindelář, 34. Černý (Malina) – 4. Daneček (Šaur, S. Kowalowka)
     
    BK Havlíčkův Brod si poradil v sobotním utkání i s Orlovou a je zatím neporažen. Do zápasu sice nevstoupil ideálně, po oddechovém času ale zlepšil svůj výkon. Ještě před první přestávkou si pak vytvořil tříbrankový náskok. Ten ve druhém dějství ještě navýšil a došel si pro pohodlné vítězství.

    HC Orlová – BK Havlíčkův Brod 0:5

    Branky a nahrávky: 14. Holenda (Ludvík, Veverka), 16. Kulhánek (Beneš, Kozlík), 19. Milfait (Beneš, Pejchal), 27. Chlubna (Milfait), 31. Kopic (Holenda, Ludvík)
     
    Vítáme vás u on-line přenosu z třetího dne Slezského poháru. V dopoledním zápase se utkají BK Havlíčkův Brod a Aksam Unia Oświęcim. Utkání začíná v 11:00.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 9. Chlubna (Pejchal, Třetina), 28. Třetina (Voříšek), 43. Semrád, 47. Voříšek (Přidal), 64. Milfait (Třetina) – 32. S. Kowalowka (Šaur), 35. Themár (Haas), 38. Tabaček (Gabrys), 50. Šaur (S. Kowalowka)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Zapletal) – Nepokoj, Semrád, Kopic, Vala, Pražák, Pejchal – Beneš, Milfait, Michálek – Holenda, Třetina (C), Přidal – Veverka, Voříšek, Chlubna – Kříž, Ludvík, Kozlík
    Aksam Unia Osvětim: Fikrt (Plonka) – Bezuška, Šaur, Maciewski, Gabrys (C), A. Kowalowka, Paszek, Magiera – Daneček, S. Kowalowka, Wojtarovicz – Tabaček, Haas, Thémar – Dudkiewicz, Malicki, Prusak – Piotrowicz, Adamus, Wanat
    bahis siteleri