Havlíčkův Brod – Osvětim 5:4 (po pr.) | Opava – Orlová 2:3 (kon.)
po prodl.
BK Havlíčkův Brod
5:4 (1:0, 1:3, 2:1 - 1:0)
Aksam Unia Osvětim
Neděle 19.08.2018, 11:00 • Zimní stadion města Opavy • Slezský pohár
Partner:
     
    63:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Miroslav Třetina získal kotouč ve vlastním pásmu a vyslal dopředu po pravé straně JANA MILFAITA! Ten měl na pravém křídle dost prostoru, sjel si do prostoru kruhu a hbitou ranou zápěstím se trefil předně nad gólmanovu lapačku! Asistence: Miroslav Třetina.
     
    58:42
    Bruslaři mají k dispozici dvojnásobnou početní převahu. Jan Daneček (OSW) vystřelil puk mimo hřiště a je vyloučen za zdržování hry.
     
    58:39
    Krzysztof Dudkiewicz (OSW) je poněkolikáté vyloučen, v závěru oslabuje své mužstvo za podražení.
     
    54:22
    Martin Nepokoj se za vlastní bránou šikovným manévrem uvolnil, Mateusz Adamus (OSW) jej ale trefil kolenem. Polský útočník se svému vyloučení sice diví, jeho zákrok byl ale evidentní.
     
    51:42
    Osvětim se může postarat o další obrat v přesilové hře, za hákování je dvouminutovým trestem oceněn David Vala (HBR).
     
    49:31
    Oświęcim právě vstřelila branku!
    Drama pokračuje, je znovu vyrovnáno! Sebastian Kowalowka přihrál doprava na JAKUBA ŠAURA, jenž z prostoru kruhu překvapil brankáře přízemní ranou, která prošla pod jeho betony! Asistence: Sebastian Kowalowka.
     
    46:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři jdou znovu do vedení! Při signalizovaném trestu Osvětimi zavezl puk do pásma po pravé straně Patrik Přidal a nabídkou před brankoviště vyzval ke skórování LUBOŠE VOŘÍŠKA, jenž se z první trefil nad betony přesouvajícího se brankáře! Asistence: Patrik Přidal.
     
    43:57
    Peter Tabaček se rozjel k trestnému střílení poměrně zeširoka, z pravé strany pak zamířil blíže k ose hřiště, odkud se rozhodl vystřelit, vůbec ale netrefil bránu!
     
    43:57
    Peter Tabaček se natlačil za Jiřího Kopice (HBR) a v tísni mířil sám na bránu! Domácí bek jej ale zastavil nedovoleně a bylo nařízeno trestné střílení.
     
    42:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Je opět vyrovnáno! Bruslaři zužitkovali dobrý nástup do třetí dvacetiminutovky. David Michálek nejprve zblízka trefil jenom brankáře, o pár chvil později se však z levé strany TOMÁŠ SEMRÁD již prosadil! Gól Havlíčkova Brodu doprovází protesty Osvětimi. Bez asistence.
     
    37:37
    Oświęcim právě vstřelila branku!
    Velkolepý obrat! Hosté se prosadili potřetí za sebou a rázem jsou ve vedení! Jerzy Gabrys vypálil od modré čáry a PETER TABAČEK tečoval puk mimo dosah havlíčkobrodského gólmana! Asistence: Jerzy Gabrys.
     
    34:45
    Oświęcim právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Bruslaři sice vyhodili kotouč, pak se ale individuální akcí zaskvěl ONDŘEJ THEMÁR! Protáhl se kolem beka, připravil si kotouč na forhend a zblízka zametl puk mezi gólmanovy betony! Asistence: Radim Haas.
     
    34:11
    Plný počet hráčů na ledě dlouho nevydržel. Vojtěch Veverka (HBR) v útočném pásmu podrazil protihráče, Bruslaři budou hrát v oslabení.
     
    31:29
    Oświęcim právě vstřelila branku!
    A je to zase jenom o gól! Rána Jakuba Šaura od modré čáry byla sražena a puk dopadl přesně k SEBASTIANOVI KOWALOWKOVI, který zblízka napálil puk nad Novákovu lapačku! Asistence: Jakub Šaur.
     
    31:24
    Síly na ledě se vyrovnají. Osvětim hrála v útočném pásmu a Jiří Kopic (HBR) se při bránění dopustil hákování.
     
    30:15
    Peter Tabaček (OSW) srazil u hrazení Filipa Beneše loktem a odsedí si tak dvouminutový trest.
     
    27:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři se prosadili v přesilové hře, když už proti nim stála čtveřice bránících hráčů. Luboš Voříšek poslal pas přes brankoviště na MIROSLAVA TŘETINU, jenž zblízka doklepl puk do sítě! Asistence: Luboš Voříšek.
     
    27:33
    Jerzy Gabrys (OSW) si pomohl nedovoleným bráněním a Osvětim se bude bránit osm sekund ve třech.
     
    25:54
    Bruslaři vyhráli buly a puk mířil do pravého kruhu na Jana Milfaita. Michal Fikrt pravděpodobně stihl zakročit a vytěsnil puk na horní tyč, od které se odrazil mimo hřiště! Vhazuje se tedy v pásmu hostů.
     
    25:41
    Osvětim oslabení přežila, znovu se ale bude bránit ve čtyřech. Krzysztof Dudkiewicz (OSW) je vyloučen za vysokou hůl.
     
    23:08
    Adrian Kowalowka (OSW) si při bránění pomohl hákováním a Havlíčkův Brod si zahraje přesilovou hru.
     
    20:00
    Druhou periodu začne Havlíčkův Brod znovu v oslabení. Těsně před sirénou se krosčekem provinil Tomáš Chlubna (HBR).
     
    17:05
    Hosté se drželi v útočném pásmu, bylo to ale bez střely. Jakub Šaur ovšem po šikovném manévru vybojoval faul, Tomáš Ludvík (HBR) se provinil podražením a hosté budou hrát necelou minutu v pěti proti třem.
     
    16:04
    Vojtěch Pražák (HBR) se v útočné třetině dopustil faulu vysokou hol, a oslabí tak své mužstvo.
     
    13:36
    Bruslaři mají k dispozici další přesilovou hru. Adrian Prusak (OSW) se provinil nedovoleným bráněním.
     
    10:19
    Krzysztof Dudkiewicz (OSW) si při útočení pomohl faulem a je potrestán za vysokou hůl.
     
    08:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři jdou po zásluze do vedení! Radim Pejchal nahazoval puk na bránu od modré čáry a po zásahu TOMÁŠE CHLUBNY se za hostujícím brankářem vlní branková síť. Asistence: Radim Pejchal, Miroslav Třetina.
     
    04:38
    Vojtěch Pražák (HBR) si počínal v rozporu s pravidly a je vyloučen za podražení.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 9. Chlubna (Pejchal, Třetina), 28. Třetina (Voříšek), 43. Semrád, 47. Voříšek (Přidal), 64. Milfait (Třetina) – 32. S. Kowalowka (Šaur), 35. Themár (Haas), 38. Tabaček (Gabrys), 50. Šaur (S. Kowalowka)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Zapletal) – Nepokoj, Semrád, Kopic, Vala, Pražák, Pejchal – Beneš, Milfait, Michálek – Holenda, Třetina (C), Přidal – Veverka, Voříšek, Chlubna – Kříž, Ludvík, Kozlík
    Aksam Unia Osvětim: Fikrt (Plonka) – Bezuška, Šaur, Maciewski, Gabrys (C), A. Kowalowka, Paszek, Magiera – Daneček, S. Kowalowka, Wojtarovicz – Tabaček, Haas, Thémar – Dudkiewicz, Malicki, Prusak – Piotrowicz, Adamus, Wanat
    bahis siteleri