HC Slovan – Kometa Brno 1:5 (kon.) | Mor. Budějovice – SHK Hodonín 1:4 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
1:5 (0:3, 1:1, 0:1)
HC Kometa Brno
Pondělí 20.08.2018, 17:00 • Aréna Ondreja Nepelu • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Lukáš Nahodil rozhoduje nájezdy a Kometa vítězí i v této disciplíně – 2:3.
     
    Petr Holík poslal navštívenku Čiliakovi mezi betony – 2:2.
     
    Chad Rau byl také úspěšný, Slovan vede – 2:1.
     
    Peter Mueller vypustil rychlou svižnou mezi betony – 1:1.
     
    Leoš Čermák chtěl dát puk nad lapačku Čiliaka, nepovedlo se. Červený naopak prostřeluje brněnského Vejmelku – 1:0.
     
    Začínají nájezdy!
     
    56:53
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Hruška – 2 min., hákování).
     
    55:26
    Ještě je tu velká šance Hedery. Ten pálil z levého kruhu a trefuje břevno! Slovan byl blízko snížení.
     
    54:48
    I mistr Čermák se někdy utne. Köhler nabídl přihrávku před bránu, kde brněnský veterán mohl zavěsit do prázdné klece. Jenže puk netrefil ideálně a šel těsně vedle.
     
    53:15
    Říká se, že Tomáš Malec dává góly snad jen v play-off, teď byl ale hodně blízko k překonání svého krajana. Najel si na pravý kruh a prudkou střelou trefuje vyrážečku Čiliaka, který se musel roztáhnout jako gymnasta.
     
    51:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to bychom měli za pověstného bůra. Čiliak poprvé ve svém pracovišti kapituluje. Postaral se o to BEDŘICH KÖHLER, který tečoval prudkou ránu Němce a změnil směr dráhy letu v prostoru před brankovištěm. Asistence: Ondřej Němec, Martin Dočekal.
     
    50:27
    Dnešní utkání sleduje 3515 diváků.
     
    48:38
    Lajna drtičů ve složení Čermák, Köhler, Dočekal budí respekt. Ten si také ujednali velmi rychle. Kapitán Komety vydoloval v silovém souboji kotouč, poslal ho mezi kruhy na Bartejse, který ranou z voleje nechal vyniknout Čiliaka.
     
    43:44
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Baranov – 2 min., hákování).
     
    41:09
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Gulaši – 2 min., podražení).
     
    39:57
    Slovan právě vstřelil branku!
    Ten ale přerušuje využitá gólová přesilovka. Necelé tři vteřiny před koncem druhé třetiny snižuje RUDOLF ČERVENÝ, který puk tečoval po nahození před bránu, to zařídil Schaus. Asistence: Nicholas Schaus, Matúš Sukeĺ.
     
    39:16
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Furch – 2 min., nedovolené bránění).
     
    36:13
    Souboj dvou brankářských kolegů z posledních let pokračuje. Na druhé straně Vejmelka chytá tutovku po bekhendové střele Raua.
     
    35:56
    Neuvěřitelné, co si Mueller dovolí. Obral dva hráče, prokličkoval se až před bránu, kde viděl lépe postaveného Zaťoviče, ten ale Čiliaka v jasné pozici nepřekonal.
     
    29:35
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Hruška – 2 min., hákování).
     
    26:25
    Vypadalo to na tyčku. Bedřich Köhler si nabruslil před brankáře Čiliaka a po Nahodilově souhře trefuje opravdu část zařízení. Z opačkovky na kostce to bylo více než patrné.
     
    25:13
    Lunter asi v největší šanci svého mužstva ve druhé třetině. Pádil na něj sám z pravého mantinelu, ale Vejmelka se rozhodit nenechal a předvedl výborný zákrok.
     
    20:43
    Střídání v týmu HC Slovan Bratislava: ze hřiště odchází Štěpánek, přichází Čiliak.
     
    20:43
    Kometa právě vstřelila branku!
    Právě jsem chtěl napsat, že Slovan musí výrazně přidat v aktivitě a také to tak po akci Řepíka vypadalo. Ten ale netrefil v nájezdu bránu a poté ukázal, jak se mají dávat góly PETER MUELLER. Jel sám na bránu a bekhendem na dlouhou hůl se mu povedlo překonat českého brankáře, kterého nahrazuje Marek Čiliak. Asistence: Martin Zaťovič, Michal Barinka.
     
    18:07
    Nebezpečná střela Sukeĺa, který byl v dobré palebné pozici, ale trefuje jen lapačku připraveného Vejmelky.
     
    14:26
    Teď přichází také reakce Slovanu, který v útoku mnoho neukázal. Neprve střílel Schaus, nebezpečně vypadala i rána Lampera. Vejmelka nadvakrát situaci vyřešil.
     
    13:30
    Kometa právě vstřelila branku!
    Americký útočník ve službách Komety plní gólovou normu na zápas. PETER MUELLER nachytal nepřipraveného Štěpánka, který sice na jeho první pokus z úhlu reagoval, ale puk byl stále volný v brankovišti, čehož si Mueller všiml a bleskově ho tam poslal. Bez asistence.
     
    08:37
    To jsou věci a mohlo být ještě hůř pro domácí tým. Celé obraně ujel útočník Petr Holík a málem Štěpánka překonal střelou nad vyrážečku. Puk poskakoval na jeho brankové čáře, kde ho stihl včas zalehnout.
     
    07:19
    Kometa právě vstřelila branku!
    A je to rázem 0:2. Čtvrtá mládežnická letka Komety předvedla rychlý výpad, který končí gólem. Novák poslal kotouč z pravého kruhu před bránu, kde byl připravený tečovat JAN SÜSS. A povedlo se, Kometa v rychlém sledu zvyšuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Matěj Novák.
     
    06:07
    Kometa právě vstřelila branku!
    To byla akce jako z učebnice hokeje. Hruška vybojoval na modré čáře kotouč, předložil jej rozjetému Nahodilovi, který parádní stahovačkou našel před bránou stojícího LUBOŠE HORKÉHO. Tomu zbývalo pouze uklidit puk do sítě. A také tak učinil. Asistence: Lukáš Nahodil, Jan Hruška.
     
    04:26
    Obrovská šance Leoše Čermáka, který si najel před bránu k odraženému kotouči, vypálil, ale Štěpánek se stihl v poslední moment přesunout ke své levé tyči. Poté ještě tvrdě střílel Bartejs a další zákrok pro někdejšího českého reprezentanta.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 40. Červený (Schaus, Sukeĺ) – 7. Horký (Nahodil, Hruška), 8. Süss (Novák), 14. Mueller, 21. Mueller (Zaťovič, Barinka), 52. Köhler (Němec, Dočekal)


    HC Slovan Bratislava: Štěpánek (21. Čiliak) – Jánošík, Bačík, Sersen (C), Hedera, Meszároš, Švarný, Schaus, Grman – Lunter, Rau, Řepík, Liška, Buc, Červený, Grman, Lamper, Sukeĺ, Sloboda, Hrnka, Baranov. Trenér: Vladimír Országh.
    HC Kometa Brno: Vejmelka (Langhamer) – Barinka, O. Němec, Gulaši, Furch, Malec, Bartejs, Kowalczyk – Zaťovič, Holík, Mueller – Horký, Hruška, Nahodil – Dočekal, Čermák (C), Köhler – Süss, Střondala, Novák. Hlavní kouč: Libor Zábranský.

    Rozhodčí: Baluška, Fridrich – Tvrdoň, Vyleta

    Diváci: 3515
    bahis siteleri