Finsko – Česko 0:2 (kon.)
konec
Finsko
0:2 (0:1, 0:1, 0:0)
Česko
Pátek 24.08.2018, 14:00 • Zimný štadión Púchov • Turnaj čtyř (ženy U18)
Partner:
     
    57:45
    Yrjänenová vyzvala spoluhráčku, ta u druhé tyčky naštěstí netrefila kotouč dobře!
     
    56:09
    A bohužel následují těžké chvilky v oslabení. Anna Kotounová (CZE) je vyloučena za podrážení.
     
    54:22
    Šmajdová poslala skvostnou křižnou přihrávku Kaltounkové, která ale kotouč nezpracovala ideálně!
     
    53:24
    Kristýna Kaltounková na sebe natáhla další faul, a to se nám moc hodí. Krista Parkkonenová (FIN) pyká za nedovolené bránění.
     
    46:36
    Pejšová nechce dovolit Yrjänenové kontaktní trefu. Když už se puk odrážel jejím brankovištěm a před další Finkou zívala prázdná svatyně, naštěstí ji rozhodla Klára Jandušíková a minula.
     
    44:54
    Patricie Škorpíková (CZE) nenápadně postrčila soupeřku na mantinel, nicméně na vyloučení to stačilo. Češky se budou bránit.
     
    43:32
    Kailaová vykroužila oblouk od pravého hrazení před branku, kde naštěstí ani ona, ani její spoluhráčka kotouč netrefily.
     
    40:28
    Klára Seroiszková opustila trestnou lavici a rovnou se vydala do úniku! Škoda, že neměla velkou rychlost, takže si gólmanka její střelu z levého kruhu pohlídala.
     
    39:55
    Závěr třetiny patří souboji Julie Liikalaové s Julií Pejšovou. První střela finské hráčky skončila na českém břevnu, druhou skvěle vykopla naše gólmanka betonem!
     
    38:20
    Druhou třetinu bude náš tým dohrávat v početní nevýhodě. Klára Seroiszková (CZE) totiž u hrazení podmetla soupeřku.
     
    36:19
    Český tlak sílí. Ze svého puntíku znova střílela Kaltounková, potom to zkoušela Tereza Radová. První střelu vytáhla Pohjamová vyrážečkou, druhou bombu pak zastavila tělem.
     
    35:05
    A další přesilovky! Elli Suorantaová (FIN) je vyloučena za hru tělem.
    34:37 HAASOVÁ - 0:2
     
    34:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle! České juniorky využívají přesilovku a jdou už do dvoubrankového vedení! Vivien Šmajdová zastavila špatné finské vyhození a nahrála po modré čáře Kristýně Kaltounkové, která vypálila na bližší růžek. Střelu ještě přesnou tečí mírně pozvedla HANA HAASOVÁ pod břevno bezmocné gólmanky a slaví první trefu v osmnáctce – 0:2! Asistence: Kristýna Kaltounková, Vivien Šmajdová.
     
    33:55
    Kristýna Kaltounková si vynutila finský faul a Češky jdou na svou druhou přesilovku. Elli Mäkeläová (FIN) pyká za podrážení.
     
    31:58
    Obrovské štěstí stálo na české straně! V brankovišti dorážela Sofia Nuutinenová, Pejšová puk napoprvé vyškrábla, ale pak už ležela na ledě a pomoct jí musely spoluhráčky.
     
    31:08
    Kocourkov je oproti Púchovu klidným místem. Čárová rozhodčí hlídala případný finský icing a na poslední chvíli rozpažila. Tak za ni zakázané uvolnění odpískala hlavní sudí.
     
    27:46
    Souboj v rohu české třetiny končí vyloučením na naší straně. Kristýna Hájková (CZE) inkasuje dvě minuty za hru tělem.
     
    27:19
    Česká reprezentace se dostala pod obrovský tlak, ale defenzíva naštěstí Pejšové pomohla a spoustu střel zblokovala. Pak se náš tým osvobodil, ale Finky mají po nahození na branku útočné buly.
     
    25:36
    Velké šance na obou stranách! Anna Fabšicová vypíchla Finkám puk a ohrozila Pohjamovou, na druhé straně se za české bekyně vydala Vesaová, ale v tutové pozici jí naštěstí kotouč ujel. Potom dopředu prchla Sára Čajanová, ani ta neuspěla.
     
    16:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    No tak pozor! Co se naší reprezentaci nepovedlo ve hře pět na pět či v přesilovce, to zvládla v oslabení! KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ otevírá skóre utkání – 0:1. Bez asistence.
     
    15:42
    První početní výhoda čeká i hokejistky Suomi. Za nedovolené bránění je totiž vyloučena Karolína Sýkorová (CZE).
     
    07:14
    Česká reprezentace vytěžila z dobrého nástupu alespoň první přesilovku, Kiira Yrjänenová (FIN) je vyloučena za podražení.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 17. Kaltounková, 35. Haasová (Kaltounková, Šmajdová)


    Finsko: Pohjamová (Jaskariová) – Timonenová, Kahraová, Rantalaová, Suorantaová, Allinenová, Seikkulaová, Ahlskogová, Mäkeläová – Vesaová, Vainikkaová, Kailaová – Liikalaová, Yrjänenová, Nuutinenová – Parkkonenová, Sundelinová, Pasanenová – Nurminenová, Lehtová, Huuskonenová. Trenérka: Mira Kuismaová.
    Česko: J. Pejšová (Mathauserová) – Jandušíková, Škrdlová (A), D. Pejšová, Kotounová (C), Radová, Šmajdová, Seroiszková, Hájková – Dýcková, Mlýnková (A), Machalová – Sýkorová, Mazancová, Čajanová – Haasová, Kaltounková, Exnerová – Fabšicová, V. Černá, Škorpíková. Trenér: Pavel Zuziak.

    Rozhodčí: Findurová Rimbalová – Moleková, Besedičová (všechny SVK).
    bahis siteleri