Leganés – Real Sociedad 2:2 (kon.) | Alavés – Real Betis 0:0 (kon.) | Atlético – Rayo Vallecano 1:0 (kon.)
Valladolid – Barcelona 0:1 (kon.)
konec
Real Valladolid
0:1 (0:0)
FC Barcelona
Sobota 25.08.2018, 22:15 • Stadion: Estadio José Zorrilla. Valladolid • Španělská LaLiga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě pro dnešek vše, přeji příjemný zbytek sobotního večera, případně dobrou noc, u dalších on-line přenosů se těším na počtenou. (00:16:33)
     
    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 3:4. Rohy: 6:10. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 13:11.
     
    Barcelona tak zůstává po dvou kolech bez ztráty bodu, ovšem ve Valladolidu se pořádně natrápila. Katalánci vedou tabulku o skóre před Realem Sociedad, polovina zápasů druhého kola se však ještě teprve bude hrát. Valladolid zůstává s jedním bodem ve spodní polovině tabulce, ale jeho fanoušci jsou jistě po dnešku naplněni optimizmem. Skvělý výkon předvedli například Villa a Nacho.
     
    Domácí fanoušci sice nemohou poděkovat v prvním domácím zápase Valladolidu po návratu do ligy za bod, ale mohou jim potleskem ve stoje poděkovat za výtečný zápas. Domácí odehráli skvěle první půlhodinu duelu a poslední čtvrthodinu druhého poločasu, za kterou by si bod možná i zasloužili. Přeci jen však Barcelona byla herně lepší, měla více šancí a rozhodla herní vyspělost. Prosadilo se však mládí, pěknou střelou rozhodl v 57. minutě Ousmane Dembèlé. Valladolid se radoval z branky v nastavení, Keko se však trefil hlavou z těsného ofsajdu, což odhalil až videorozhodčí.
    Barcelona bere díky Dembelému gólu plný počet bodů!

     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+2. Keko mohl srovnat, ale jeho gól neplatí kvůli ofsajdu!
     
    90+2
    Domácí dostali míč do sítě a radovali se z vyrovnání, gól však neplatí kvůli ofsajdu! Centr Calera z levé strany skončil u Keka, který hlavou uklidil balon za bezmocného ter Stegena, ale po kontrole videa sudí branku neuznávají!
     
    90+2
    Verde dostal přihrávku až k rohovému praporku, jeho centr byl sražen zpět k němu, ale napodruhé nevymyslel nic kloudného.
     
    90+1
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Luis Suárez, přichází Munir.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Na konci 90. minuty Alcaraz utnul dlouhé obléhání pokutového území Barcelony střelou. Z pravé strany však o hodně minul vzdálenější tyč.
     
    89
    Vidal prodloužil míč na nabíhajícího Malcoma na levou stranu, brazilský útočník z levé strany vypálil po zemi, Masip drží jemné naděje Valladolidu výtečným zákrokem!
     
    89
    Dlouhý nákop Nacha Piqué neodhadl a nedokázal zasáhnout, před Čopem však včas zasáhl ter Stegen, který výborně vyběhl a odhadl situaci přesně.
     
    88
    Ter Stegen dokázal ukrýt v rukavicích centr z levé strany, Valladolid ale bojuje a znovu rychle získal míč pod kontrolu.
     
    87
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Toni Villa, přichází Daniele Verde.
     
    86
    Avšak jen na okamžik, rychlý protiútok se jim nevydařil.
     
    86
    Messiho centr na malé vápno dokázal Masip vyboxovat a domácí se dostávají k míči.
     
    85
    Jordi Alba dostal přihrávku na pravou stranu a domácí obránce srazil jeho centr rukou kousek před pokutovým územím. Z úhlu rozehraje Barcelona standardní situaci.

    Matěj Vybíral

    Branky: 57. O. Dembèlé (Roberto)

    Karty:   49. Ünal (RVL) – 60. Piqué (BAR)


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 3:4. Rohy: 6:10. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 13:11.
    Real Valladolid: Masip – Moyano (C), Olivas, F. Calero, Nacho Martínez – B. Fernández (64. Keko), Alcaraz – Anuar, Plano, T. Villa (87. Verde) – Ünal (70. Čop).
    Náhradníci: S. Pérez – Verde, Antoñito, Míchel, Keko, Karim, Čop.

    FC Barcelona: ter Stegen – Roberto, Piqué, Umtiti, Alba – Rakitić, Busquets, Coutinho (84. Malcom) – O. Dembèlé (76. Arturo Vidal), L. Suárez (90+1. Munir), Messi (C).
    Náhradníci: Ezkieta – Semedo, Arthur, Malcom, Lenglet, Munir, Arturo Vidal.

    Rozhodčí: De Burgos – Cebrián, Núñez

    Diváci: 22651
    thejrc.org