Plzeň – Mladá Boleslav 6:1 (kon.) | Jablonec – Olomouc 3:0 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
6:1 (2:1)
FK Mladá Boleslav
Neděle 26.08.2018, 15:00 • Doosan Arena, Plzeň • FORTUNA:LIGA • 6. kolo
Předzápasové kurzy
    90+4. Jakub ŘEZNÍČEK - 6:1
     
    90+4
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Radim Řezník se dostal k míči a dlouhým pasem našel za boleslavskou obranou JAKUBA ŘEZNÍČKA, který si pohlídal ofsajdovou past a po sólovém úniku střelou na zadní tyč dává další gól! Asistence: Radim Řezník.
    90. Jakub ŘEZNÍČEK - 5:1
     
    90
    Plzeň právě vstřelila branku!
    David Limberský šajtlí nádherně poslal míč do vápna a JAKUB ŘEZNÍČEK si poradil zkušeně v zakončení a dává svůj první ligový gól v dresu Viktorie!
     
    62
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Po rohovém kopu se Plzeň dočkala další trefy! Petržela posunul míč na Pernicu, jehož ránu Šeda pouze vyrazil a pohotový RADIM ŘEZNÍK zvyšuje povedenou dorážkou!
    52. Michael KRMENČÍK - 3:1
     
    52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    MICHAEL KRMENČÍK kompletuje hattrick v dnešním utkání a dostává se na první příčku mezi ligovými střelci v této sezóně, když uklidil balón do branky po skvělé souhře Petržely a Čermáka. Asistence: Aleš Čermák.
    45+1. Michael KRMENČÍK - 2:1
     
    45+1
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Viktoriány zbytečně inkasovaný gól nepoložil a ještě do konce prvního poločasu se znovu dostávají do vedení! Jan Kopci šikovně podržel míč, poslal ho před bránu, kde byl naprosto nehlídaný MICHAEL KRMENČÍK, který stejně jako Komličenko střílí svůj šestý gól v probíhající sezoně. Asistence: Jan Kopic.
    44. Nikolaj KOMLIČENKO - 1:1
     
    44
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Luděk Pernica a Matúš Kozáčik vyrobili velikou hrubku v obraně, když si dávali přednost, kdo odehraje nebo zachytí míč. Toho využil NIKOLAJ KOMLIČENKO, který mezi ně vlétl jako tank, poté dloubl míč do sítě!
    21. Michael KRMENČÍK - 1:0
     
    21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do vedení! Z první střely na bránu hned udeřilo. Tomáš Hořava si klasicky potáhl míč, dostal se na hranici velkého vápna na levé straně, načež poslal balon dovnitř. MICHAEL KRMENČÍK se rybičkou do centru položil a umístil míč přesně ke vzdálenější tyči! Asistence: Tomáš Hořava.

    Jakub Vais

    Jan Picka

    Branky: 21. Krmenčík (Hořava), 45+1. Krmenčík (J. Kopic), 52. Krmenčík (Al. Čermák), 62. Řezník, 90. Jakub Řezníček (Limberský), 90+4. Jakub Řezníček (Řezník) – 44. Komličenko

    Karty:   34. Krmenčík (PLZ) – 30. Konaté (MBL), 48. Takács (MBL)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 4:6. Rohy: 7:1. Fauly: 15:14.
    FC Viktoria Plzeň: Kozáčik – Řezník, Pernica, R. Hubník (C), Limberský – Hořava (84. Procházka), Hrošovský – M. Petržela, Al. Čermák, J. Kopic (88. Ekpai) – Krmenčík (74. Řezníček).
    Náhradníci: A. Hruška – Procházka, Ma. Zeman, Chorý, J. Kovařík, Řezníček, Ekpai.

    FK Mladá Boleslav: Šeda – Pauschek, Chaluš, Král (65. Kateřiňák), Keresteš – Takács, Hůlka (C) – Konaté (53. Jaroslav Diviš), Ladra, Přikryl (82. Hubínek) – Komličenko.
    Náhradníci: Kamenár – Jaroslav Diviš, Kateřiňák, Hubínek, Mareš, Valenta, Křapka.

    Rozhodčí: Příhoda – Dobrovolný, Koval

    Diváci: 10 532
    bahis siteleri