Motor ČB – Chabarovsk 4:2 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
4:2 (1:1, 1:0, 2:1)
Amur Chabarovsk
Pondělí 27.08.2018, 18:00 • Budvar aréna • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:55
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Jenže Amur se prosazuje v přesilové hře! ALEXANDR GORŠKOV nejdříve pálil jen do betonu Kváči, jenže jako první si ojel pro odražený puk a poslal ho nechytatelně k tyči. Asistence: Jan Kolář.
     
    47:08
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak to je paráda v podání domácího týmu, jelikož už to je o tři branky. ZDENĚK DOLEŽAL našel odražený puk od Kašíka a dokázal ho procedit mezi bruslí a tyčkou. Asistence: Karel Plášil.
     
    46:04
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Neskutečné, Motor proměňuje i druhou přesilovou hru a vede již o dvě branky! Kus práce odvedl Plášil, jenž nepustil puk mimo útočnou třetinu, přestože byl na zemi. Endál pak našel úplně volného ZDEŇKA KUTLÁKA, který byl volný na středu, sjel si na střelu a propálil Kašíka v bráně! Asistence: Lukáš Endál.
     
    38:12
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jenže tato přesilová hra je využita a Motor jde znovu do vedení! Fillman pálil od modré, ale trefil jen protihráče. Od toho se puk odrazil na hůl DAVIDA GILBERTA, jenž trefil místečko u vzdálenější tyče! Asistence: Mitch Fillman a Lukáš Endál.
     
    05:52
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Po dalším zakázaném uvolnění vyhrál Amur vhazování. Gorškov poslal parádní křižný pas na TOMÁŠE ZOHORNU, který ranou z první trefil horní patra, kam se nestihl Strmeń přesunout. Asistence: Alexandr Gorškov.
     
    03:29
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši sice byli pod tlakem, ale jako první jdou do vedení! Gilbert poslal puk před branku na Endála, kterému se sice kotouč zamotal mezi brusle. Kromě něj tam byl ale také připravený MARTIN NOVÁK, jenž bekhendem propálil Alikina. Asistence: Lukáš Endál, David Gilbert.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 4. M. Novák (Endál, Gilbert), 39. Gilbert (Fillman, Endál), 47. Kutlák (Endál), 48. Doležal (Plášil) – 6. T. Zohorna (Gorškov), 58. Gorškov (Kolář)


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (31. Kváča) – Kutlák, Fillman, Pýcha, Pavlin, Plášil, V. Doktor – M. Novák, Gilbert, Endál – Šimánek, Bradley, P. Novák – Beránek, Přikryl, Doležal – Heřman, J. Doktor, Babka.
    Amur Chabarovsk: Alikin (31. Kašík) – Jordán, Aťušov, Kondratěv, Kolář, Kuzim, Vorobjev, Žuravljov, Kamalov – Goškov, Ušenin, Zohorna – Berestennikov, Železkov, Nazarov – Dedunov, Kuzněcov, Potěchin – Golubjev, Gizdatullin, Veličkin – Sevankajev.

    Rozhodčí: Pešina, Pražák – Jindra, Zíka
    bahis siteleri