Plzeň – Lugano 3:2 (kon.) | Växjö – Bern 1:2 (kon.) | Banská Bystrica – JYP 1:6 (kon.)
Zürich – Aalborg 6:5 (po pr.) | Vienna Capitals – Frölunda 1:4 (kon.) | Cardiff – Salzburg 2:5 (kon.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
1:6 (1:2, 0:3, 0:1)
JYP Jyväskylä
Čtvrtek 30.08.2018, 19:30 • Zimný štadión Banská Bystrica • Hokejová Liga mistrů • Skupina H
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:25 Ossi LOUHIVAARA - 1:6
     
    46:25
    JYP právě vstřelilo branku!
    Hosté pokračují ve skvělém útočném výkonu a dávají další gól. Na levé straně vyjel zcela volný JUHA-PEKKA HYTÖNEN a byť byl v opravdu ostrém úhlu, podařilo se mu procedit puk mezi tyčkou a rukou gólmana Williamse – 1:6. Asistence: Jerry Turkulainen.
    29:58 Juha-Pekka HYTÖNEN - 1:5
     
    29:58
    JYP právě vstřelilo branku!
    A další gól v síti domácích. Surový na modré ztratil puk a hosté se vydali do akce dva na nikoho. Tuppurainen přihrál bekhendem na JUHU-PEKKU HYTÖNENA a ten pohotově zvedl puk do horní části branky – 1:5. Asistence: Jani Tuppurainen.
    25:11 Robert ROOBA - 1:4
     
    25:11
    JYP právě vstřelilo branku!
    Tak to je pro domácí studená sprcha. ROBERT ROOBA si ve středním pásmu vybojoval puk, projel až k Williamsovi a střelou mezi jeho betony upravil na 1:1. Bez asistence.
    24:47 Samuli RATINEN - 1:3
     
    24:47
    JYP právě vstřelilo branku!
    Hosté už vedou o dvě branky. U pravého mantinelu se povedla přihrávka Vainiovi, puk prolétl přes celou šíři na zcela volného SAMULIHO RATINENA a ten skóroval do poloodkryté branky. Williams se přemístit nestihl. Asistence: Juuso Vainio.
    10:49 Alex LINDROOS - 1:2
     
    10:49
    JYP právě vstřelilo branku!
    Banská Bystrica se sice v oslabení ubránila, ale těsně po konci poslal Tomášek přihrávku na zcela volného ALEXE LINDROOSE a ten polovysokou střelou prostřelil Williamse. Tohle byla velká chyba domácí obrany. Asistence: David Tomášek.
    07:06 Ján SÝKORA - 1:1
     
    07:06
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Je srovnáno! JÁN SÝKORA si obloučkem nahodil do útočného pásma, sám si puk i dojel a zprava prudkým bekhendem pověsil puk pod Laurikainenovo břevno! Asistence: Marek Bíro.
    01:09 Juuso VAINIO - 0:1
     
    01:09
    JYP právě vstřelilo branku!
    No tak to je ostrý start... Po vhazování se puk odrazil na hůl JUUSA VAINIA, jeho první bekhendový pokus ještě gólman Williams vyrazil, druhá střela už ale po ledě prošla do branky. Asistence: David Tomášek.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 8. Sýkora (Bíro) – 2. Vainio (Tomášek), 11. Lindroos (Tomášek), 25. Ratinen (Vainio), 26. Rooba, 30. Hytönen (Tuppurainen), 47. Hytönen (Turkulainen)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Willliams (Baroš) – Mihalík, Marshall, Miller, Kubka, Brejčák, Bíro, Košecký – Asselin, Faille, Tamáši – Higgs, Surový, Zigo – Sýkora, Šťastný, Varga – Belluš, Češík, Gabor – Giľák.
    JYP Jyväskylä: Laurikainen (Voutilainen) – Honka, Kalteva, Vainio, Kuukka, Ikonen, J. Jokinen, Lindroos – Perrin, Immonen, Tuppurainen – M. Jokinen, Tomášek, Turkulainen – Louhivaara, Hytönen, Ratinen – Rooba, Lahti, Kolehmainen – Stråka.

    Rozhodčí: Bulovec (SLO), Štefík (SVK) – Tvrdoň (SVK), Jobbagy (SVK)

    Diváci: 1 717
    bahis siteleri