Poprad – Miskolc 3:1 (kon.) | Znojmo – Košice 4:3 (po pr.)
konec
HK Poprad
3:1 (0:0, 2:0, 1:1)
DVTK Jegesmedvék Miškovec
sk Čtvrtek 30.08.2018, 16:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.
     
    TATRANSKÝ POHÁR

    Na Slovensku má tradíciu už niekoľko turnajov. Či hovoríme o RONA CUP-e, Spišskom pohári alebo Memoriáli Pavla Zábojníka. Tatranský pohár je však najstarším hokejovým turnajom na Slovensku a druhým najstarším hokejovým turnajom v Európe. Tento rok sa bude písať jeho 71. kapitola.
    Počet účastníkov a systém turnaja je rovnaký ako minulý rok. Šesť mužstiev je rozložených do dvoch skupín, v skupine odohrá zápas každý s každým. Na základe získaných bodov sa v posledný deň turnaja odohrajú tri zápasy: o konečné 5. miesto, o bronz a finále.

    Účastníci:
    A skupina: DVTK Jegesmedvék Miskolc, HC Vítkovice Ridera, HK Poprad
    B skupina: HC Košice, HC Orli Znojmo, Rapaces de Gap

    Program:
    Štvrtok 30.8.2018

    16.00 HK Poprad – DVTK Jegesmedvék (skupina A)
    20.00 HC Orli Znojmo – HC Košice (skupina B)

    Piatok 31.8.2018
    15.00 Rapaces de Gap – HC Orli Znojmo (skupina B)
    19.00 DVTK Jegesmedvék – HC Vítkovice (skupina A)

    Sobota 1.9.2018
    15.00 HC Košice – Rapaces de Gap (skupina B)
    19.00 HK Poprad – HC Vítkovice (skupina A)

    Nedeľa 2.9.2018
    11.00 o 5. miesto: 3A – 3B
    15.00 o 3. miesto: 2A – 2B
    19.00 finále: 1A – 1B

    Posledných päť víťazov Tatranského pohára
    66. ročník, 2013, medzinárodný, Moser Medical Graz 99ers (Rakúsko)
    67. ročník, 2014, medzinárodný, HK Poprad
    68. ročník, 2015, medzinárodný, Moser Medical Graz 99ers (Rakúsko)
    69. ročník, 2016, medzinárodný, Pelicans Lahti (Fínsko)
    70. ročník, 2017, medzinárodný, HC Košice

    K sledovaniu prenosov zo zápasov Tatranského pohára 2018 ste srdečne pozvaní. Príjemné sledovanie on-line prenosov želá Lukáš R. Ovšonka, ktorý vám bude z popradského zimného štadióna prinášať všetky priame prenosy. Pekný športový zážitok!
     
    Prajem vám príjemné popoludnie a srdečne vás vítam pri sledovaní otváracieho stretnutia 71. ročníka Tatranského pohára. Zápas medzi HK Poprad a DVTK Miškolc sa začne o 16:00.

    HK Poprad
    Tím z našej najvyššej hokejovej súťaže Tipsport ligy a organizátor turnaja je asi každému slovenskému fanúšikovi dobre známy. Čo sa týka vystúpení Popradčanov na Tatranskom pohári, kamzíci vyhrali domáci turnaj dokopy 8-krát, naposledy sa tak stalo v roku 2014. Poprad pred novou sezónou prijal do svojho kádru niekoľko hráčov zvučných mien. Spomenúť môžeme napríklad príchod lotyšského reprezentanta Artursa Saliju alebo naposledy známe príchody slovenského repre obrancu Lukáša Kozáka, či slovinského gólmana Luku Gracnara. Pod Tatry sa vrátil aj odchovanec Samuel Takáč. Prišli aj Radoslav Macík či český gólman Tomáš Vošvrda. Popradčania v príprave zatiaľ dvakrát podľahli Havířovu 4:3 po nájazdoch a 1:3, so Zvolenom vyhrali raz 2:3 po nájazdoch a prehrali doma 2:4 a pripísali si aj víťazstvo nad Cardiffom 4:5 a prehru s rovnakým tímom 3:2. Generálkou na Tatranský pohár bolo stretnutie na ľade Ferencvárosu v rámci Vyšehradského pohára, ktoré Popradčania vyhrali 1:3.

    DVTK Miškolc
    Maďarský klub DVTK Jegesmedvék Miskolc bude od novej sezóny 2018/19 účastníkom slovenskej Tipsport ligy pod vedením známeho lodivoda Glena Hanlona. Miskolc odohral v príprave zatiaľ tri stretnutia. Dvakrát sa stretol s Košicami (výhra 3:1 a prehra 7:1) a raz s Michalovcami (prehra 5:3). Tím trojnásobného šampióna bývalej MOL Ligy tvoria prevažne maďarskí hokejisti, no medzi nimi sa nachádza aj niekoľko legionárov vrátane štyroch Kanaďanov, jedného Fína a Slovinca Žigu Panceho. V tíme pôsobí aj tipsportligovým fanúšikom dobre známy obranca Jamie Milam a takisto aj slovenský obranca Tomáš Slovák. Pre Miskolc bude účasť na Tatranskom pohári premiérová.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Gračnar (Vošvrda) – Fabian (C), Kozák, Karlsson, Petran, Salija, Erving, Ťavoda – Svitana (A), Mlynarovič (A), Václav – Bondra, Zagrapan, Abdul – Paločko, Heizer, Takáč – Macík, Paukovček, Koyš – Martančík

    DVTK Miškolc: Duschek (Adorján) – Crawford, Kiss, Rusk, Milam, Slovák, Szirányi (A) – Loiseau, Kulmala, Miskolczi – Somogyi, Galanisz (A), Magosi (C) – Ritó, Hajós, Vincze – Pance, Lada, Vojtkó.
     
    Na dobre pripravený ľad prichádzajú už hokejisti z Miškolca, ktorí odohrajú toto prvé stretnutie 71. ročníka Tatranského pohára v červených dresoch. Popradčania za nimi vychádzajú z kabín v dresoch bielej farby. Máme sa na čo tešiť.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:14
    Úvodné buly vyhrali hokejisti Miškolca, ktorí sa pokúšali založiť prvý útok, no o puk prišli v útočnom pásme. Iniciatívu chceli prebrať kamzíci, no Mlynarovičova prihrávka na Svitanu bola nepresná.
     
    00:49
    Karlssonovi sa podarilo zachytiť pokus Milama o vyhodenie puku z pásma. Puk nahodil späť po mantineli a Bondra oň bojoval, no napokon nebol úspešný.
     
    01:38
    Ervingova prihrávka na Macíka v strednom pásme presná nebola a Popradčania teda v akcii ďalej pokračovať nemohli. Hostia iba nahodili puk dopredu.
     
    02:20
    Matúš Paločko sa rozhodol vystreliť z hranice pravého kruhu. Jeho strelu príklepom zblokoval hosťujúci obranca.
     
    02:53
    Nick Crawford korčuľoval s pukom v strednom pásme. Žiaden zo spoluhráčov sa mu však vhodne neuvoľnil, a tak puk poslal len do útočného pásma.
     
    04:00
    Zagrapan jemnou prihrávkou v strednom pásme našiel Abdula, ktorý sa síce so spracovaním natrápil, ale pokračoval do útočnej tretiny. Puk mu potom skĺzol z hokejky.
     
    04:26
    Zatiaľ sledujeme zo strany oboch tímov opatrný hokej. Marcel Petran sa to pokúsil teraz trochu oživiť a vypálil spomedzi kruhov. Jeho delovku Duschek vyrazil na plexisklo.
     
    05:38
    Presilovka pre Miškolc. Radoslav Macík dostáva dve minúty za vrazenie na mantinel.
     
    05:51
    V úvode oslabenia sa podarilo domácim aj preveriť Duscheka. Bondrova strela spomedzi kruhov letela tesne nad.
     
    06:09
    Dvojnásobná presilovka pre DVTK. Ján Ťavoda dostáva menší trest za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    06:45
    Ervingovi sa podarilo zachytiť nahodený puk od hostí smerujúci do útočného pásma. Poprad teda získal nejaké sekundičky k dobru.
     
    07:16
    Milam poslal prihrávku po modrej čiare na Szirányiho, ktorý napriahol a pálil. Strela bola blokovaná a kamzíkom sa potom znovu podarilo oslobodiť.
     
    08:32
    Rastislav Václav šikovne prenikol po ľavom krídle a už sa mu aj na prihrávku ukazoval Mlynarovič. Václav však bol tiesnený a nemohol veľmi prihrať. Puk dotlačil na Duscheka, ktorý si s ním poradil.
     
    09:22
    Bondra perfektnou prihrávkou od zadného mantinelu našiel pred bránkoviskom voľného Jindřicha Abdula, ktorý si ešte sťahovačkou natiahol Duscheka, no už bekhendom zakončiť nestihol, puk mu skĺzol z čepele.
     
    10:34
    Marcel Petran vypálil od modrej čiary. Strela letela mierne nad ľadom a Duschekovi nenarobila problémy. Bezpečne ju vyrazil hokejkou.
     
    11:34
    Paločkova prihrávka prešla na červenú čiaru k Heizerovi, ktorý párkrát premiešal a pokúšal sa prekorčuľovať popri ľavom mantineli, ale bol zastavený.
     
    11:55
    Po pravom krídle to skúsil hosťujúci Mátyás Vojtkó. Jeho strela príklepom z kruhu skončila na Gračnarovi, ktorý ju vytesnil na mantinel.
     
    12:24
    Žiga Pance iba jemne nahodil puk zo stredného pásma a odišiel spolu s kolegami z útoku prestriedať. Na ľad prichádzajú čerstvé sily, takisto aj na popradskej strane.
     
    13:16
    Veľmi nerozumne to teraz urobil domáci Karlsson, ktorého prihrávka na Bondru bola maximálne nepresná a je z toho icing. Miškolc sa sťahuje pred Gračnara a môže to využiť.
     
    13:45
    Macík sa na modrej čiare zmocnil puku a okamžite videl pred sebou voľný priestor v pásme a chcel doň vniknúť. Pokazili mu to však spoluhráči, ktorí ešte trochu ostali v pásme a bol z toho ofsajd.
     
    14:16
    Jemné nahodenie Jeda Ruska skončilo na Gračnarovi, ktorý ho pokryl a aj radšej podržal pod lapačkou. Hra teda bola prerušená.
     
    14:34
    Tvrdá strela Fabiana od modrej čiary skončila na Duschekových betónoch. Gólman Miškolcu si s touto strelou bez ťažkostí poradil.
     
    16:18
    Paukovček prekorčuľoval po pravom krídle a tesne spred bránky dával spätnú prihrávku medzi kruhy. Tá však nenašla adresáta.
     
    16:37
    Ervingovu delovku od modrej čiary Duschek veľmi dobre nevidel, no trochu sa jej dotkol. Kamzíci postupne vytvárajú na súpera tlak.
     
    16:56
    Presilová hra pre Podtatrancov. Roland Hajós dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    17:40
    Márk Miskolczi vykorčuľoval s pukom a podarilo sa mu dostať až medzi kruhy. Odtiaľ vyslal strelu na bránku a Gračnar predsa len musel zasiahnuť.
     
    18:29
    Fabian nabil na modrú čiaru Kozákovi, ktorý pálil príklepom, ale strelu Duschek zastihol a dokázal na ňu reagovať. Domáci ostávajú v pásme, no presilovka sa kráti.
     
    19:04
    Svižná Kozákova strela spoza pravého kruhu skončila na Duschekovej maske a potom bol chvíľu otrasený. Hra bola prerušená, hostia sú už v pätici a pokračuje sa vhadzovaním pred bránkou DVTK.
     
    19:37
    Poprad v závere tretiny získava presilovku. Jed Rusk dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    19:43
    Lukáš Kozák sa opäť dostal do streleckej pozície. Spomedzi kruhov vyslal strelu, no Duschek s pomocou spoluhráčov ju upratal do bezpečia.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Trochu rozpačitý a trochu opatrný úvod sme sledovali v úvodnej tretine. Žiaden tím nemal výrazný tlak, Poprad na chvíľu ostal dlhšie v pásme pred získanou presilovkou. Počkáme si na druhú tretinu, ktorá začne približne o 16:44 a v nej dúfam uvidíme zaujímavejšie hokejové predstavenie.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:50
    Poprad začína druhú tretinu v presilovej hre. Domácim sa podarilo dostať do pásma, Petran vypálil od modrej čiary, Heizer clonil, ale Duschek odolal.
     
    21:24
    Mlynarovič chcel z ľavého kruhu posunúť prihrávku medzi kruhy Heizerovi, no toho šikovne zablokoval obranca Daniel Kiss a Miškolcu sa podarilo oslobodiť sa.
     
    21:48
    Paukovčekova svižná strela spoza pravého kruhu letela vedľa brány. Hostia už sú medzitým v pätici a snažia sa ísť do prvého útoku v tejto tretine.
     
    22:56
    Obranca Slovák dával zlú spätnú prihrávku po zadnom mantineli a puku sa umne zmocnil Heizer, ktorý už cítil medzi kruhmi Paločka a poslal mu prihrávku. Jeho následne hostia ubránili.
     
    23:37
    Samuel Takáč sa uvoľnil v strednom pásme a spracoval si dobrú prihrávku. Pokračoval v úniku na bránku, no blafák mu nevyšiel a Duschek dokázal odolať tomuto pokusu.
     
    24:31
    Dávid Bondra dokázal prejsť popri mantineli a spoza ľavého kruhu nahodil. Pred bránu mu nekorčuľoval žiaden spoluhráč, a tak Duschek bez väčších ťažkostí betónom usmernil strelu na opačnú stranu.
     
    25:00
    László Ritó si dokázal nájsť priestor na pravom kruhu a preveriť Gračnara, ktorý ešte v druhej tretine nemal poriadny zákrok. Puk z Ritóvej hokejky letel na jeho pravý betón.
     
    25:26
    Popradčania si zahrajú ďalšiu presilovku. Roland Hajós dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    26:02
    Svitana chcel posunúť prihrávku medzi kruhy Zagrapanovi, no pohyby domácich hráčov čítal Kiss a Zagrapana zblokoval. Potom hostia puk vyhodili.
     
    26:51
    Hlavný rozhodca Novák hru prerušil, keďže Samuel Mlynarovič ostal ležať pred bránkou po zásahu Alexisa Loiseaua. Hráč Miškolcu dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    27:36
    Hostia už hrajú vo štvorici a veľmi rozumne to v týchto chvíľach urobil práve naskočený Roland Hajós, ktorý vyviezol puk až za Gračnarovu bránku a poslal prihrávku späť na obranu.
     
    28:12
    Miškolc si zároveň aj vybojoval vylúčenie Simona Karlssona, ktorý si odsedí dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    28:41
    Jed Rusk nahodil puk po ľavom mantineli, ale následne sa mu nepodarilo pretlačiť sa cez popradského obrancu. Miškolc už hrá v plnom počte a môže rozbehnúť svoju skrátenú presilovku po vylúčení Karlssona.
     
    29:32
    Žiga Pance vletel do pásma a napriahol spomedzi kruhov. Jeho pokus smeroval po Gračnarovom vyrazení na zadný mantinel.
     
    30:38
    Hajós nepustil domácich z pásme po rozohrávke. Popradčania sa teda stiahli opäť bližšie ku Gračnarovi a pokúsia sa z pásma dostať opäť.
     
    31:10
    Svitanovi nevyšla priťukávačka so Zagrapanom v strednom pásme. Prenechanie puku Zagrapan nezastihol a zmocnili sa ho hráči DVTK.
     
    31:39
    Ďalšia príležitosť pre domácich, už asi tretia v tejto dvadsaťminútovke. Zagrapan vyrazil s Bondrom do prečíslenia dvoch proti jednému. Bondrovi posunul puk pred bránkovisko, no následné zakončenie Duschek výborne vyrazil.
     
    32:28
    Luka Gračnar vyrážal za pukom k zadnému mantinelu a trochu sa pošmykol. Našťastie, neurobil hrubú chybu, okamžite sa postavil na nohy a rozohral.
     
    32:58
    Hrubšiu brankársku chybu však urobil jeho náprotivok Duschek, ktorý rozohral do rohu klziska a prišiel tam bleskurýchle Koyš. Skúsil to z otočky a trafil bližšiu žrď.
     
    34:19
    Václav posunul puk na modrú čiaru Petranovi. Jeho okamžitá delovka letela na Duscheka, no bola zblokovaná a puk skončil na ochrannej sieti.
     
    34:28
    Poprad dal gól!
    Sme svedkami prvého gólu 71. ročníka turnaja a strieľa ho Poprad. JINDŘICH ABDUL sa uvoľnil medzi kruhmi, spracoval si prihrávku, prišiel bližšie k bráne a rýchlou prízemnou strelou "podstrelil" Duscheka.
    Asistencia: Lukáš Kozák.
     
    35:27
    Vincze iba nahodil puk zo stredného pásma a odišiel striedať, tak ako aj jeho spoluhráči. Popradčania sa po strelenom góle dostali viac do hernej pohody.
     
    36:02
    Macík ostal zabudnutý hosťujúcou obranou, spracoval si prihrávku na útočnej modrej a smeroval na Duscheka. Vypálil, no gólman DVTK si bol pri zákroku istý.
     
    36:46
    Poprad dal gól!
    Hernú pohodu potvrdili kamzíci druhým streleným gólom. Mlynarovič prišiel po puk do rohu klziska, pozrel sa pred bránku a perfektne naservíroval PATRIKOVI SVITANOVI, ktorý si len stiahol Duscheka a bezpečne okolo jeho betónu zakončil.
    Asistencia: Samuel Mynarovič.
     
    37:55
    Crawford zachytil rozohrávku domácich ešte v obrannom pásme. Chcel ihneď prihrávať, no nemal pripravených spoluhráčov v predbránkovom priestore.
     
    38:48
    Nikandrosz Galanisz sa pretlačil po ľavom krídle až pred bránku a skúšal prekvapiť Gračnara. Slovinský gólman v službách Popradu sa však nachytať nenechal.
     
    39:57
    Miskolczi úplne zle rozohral v obrannom pásme, jeho prihrávku zachytil Paukovček a smeroval na bránku. Duschek šiel na kolená a dokázal betónom jeho zakončenie zastaviť.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V druhej tretine sa zápas rozprúdil a videli sme aj dva góly. V 35. minúte otvoril skóre Abdul a nadviazal na neho v 37. minúte Svitana. Poprad teda po 40 minútach vedie 2:0.
    Tretia časť hry sa začne približne o 17:26.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:35
    Magosi sa pretlačil po ľavom krídle a preveril gólmana Gračnara. Jeho strela skončila na popradskom brankárovi a v hre sa pokračuje ďalej.
     
    41:50
    Pance posunul puk Loiseauovi, ktorý sa natlačil pred brankára Gračnara a aj preveril jeho pripravenosť. Strelu popradský gólman vytlačil do rohu.
     
    42:41
    Takáč posunul puk po mantineli za bránku, kde už korčuľoval Heizer, ale Jed Rusk mu nedovolil zmocniť sa tejto prihrávky.
     
    43:49
    Galanisz zbavil hokejky Zagrapana v strednom pásme, no nebolo to proti pravidlám. Miškolc sa potom natlačil do pásma, videli sme aj strelu, no neohrozila bránku.
     
    44:17
    Marek Zagrapan si našiel voľný priestor, spracoval si prihrávku a smeroval sám na Duscheka, ktorého sa snažil prekvapiť blafákom medzi nohy. Gólman DVTK bol úspešný, postrážil si priestor medzi nohami.
     
    45:15
    Alexis Loiseau iba nahodil puk od červenej čiary smerom na brankára Gračnara, ktorý okamžite rozohral pre svojich spoluhráčov. Tí naštartovali akciu, Paločko vysunul pred bránku Takáča, ktorý zakončoval, no Duschek jasne zakročil.
     
    46:29
    Szirányi našiel prihrávkou Vojtka, ktorý si to namieril už pred bránku, ale Gračnarovi sa podarilo predviesť úspešný zákrok.
     
    47:07
    Svitana posunul puk na pravom kruhu Mlynarovičovi, ktorý chcel akciu vyšperkovať a poslať prihrávku Václavovi. Toho však už zablokovali protihráči a Duschek napokon prácu nemal.
     
    48:26
    Macík sa zmocnil puku v strednom pásme a okamžite ho nahadzoval späť do útočnej tretiny. Hráči Miškolcu striedajú a čakajú na nových spoluhráčov.
     
    49:16
    Rozohrávka domácim hokejistom nevyšla. Nepresná prihrávka preletela celé klzisko a je z toho zakázané uvoľnenie. Poprad zatiaľ kontroluje dianie v tretej tretine a drží súpera na dištanc.
     
    50:05
    Svitana krížnou prihrávkou našiel na pravom kruhu Fabiana, ktorý poslal puk okamžite na bránu. Duschek ukázal schopný zákrok a puk u seba podržal.
     
    50:39
    Strela Jeda Ruska od modrej čiary bola dobre myslená. Gračnarovi clonil jeden z protihráčov a slovinský gólman aj s trochou šťastia vyrazil túto strelu.
     
    51:35
    Bondra prihrávkou našiel Karlssona, ktorý nahodil na bránku a Duschek pre istotu puk podržal vo svojej výstroji.
     
    52:02
    Presilová hra pre Miškolc. Radoslav Macík dostáva dve minúty za faul lakťom.
     
    52:40
    Crawford našiel medzi kruhmi Kulmalu, ktorý poslal puk okamžite na gólmana Gračnara, no ten si pripísal úspešný zákrok.
     
    53:13
    Miškolc dal gól!
    Hostia strieľajú kontaktný gól na 2:1. Od ľavého mantinelu prihral Galanisz puk na RASMUSA KULMALU, ktorý sa len otočil, pozrel sa na bránku a nádherne trafil k ľavej žrdi.
    Asistencie: Nikandrosz Galanisz, Nick Crawford.
     
    54:58
    Loiseau prenechal puk Pancemu na pravom kruhu. Slovinský útočník okamžite zo svojej hokejky vyslal prudkú strelu. Tá však letela mimo Gračnarovej brány.
     
    56:08
    Takáč zachytil na modrej čiare rozohrávku súpera. Mierne vnikol do pásma a vypálil. Jeho delovku Duschek zneškodnil vyrážačkou.
     
    57:04
    Domáci útočník Samuel Mlynarovič opäť ostal ležať na ľade po zákroku protihráča. Tentokrát sa previnil Žiga Pance. Odsedí si dve minúty za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    58:40
    Mlynarovič dával krížnu prihrávku smerom na Takáča, no jeden z hosťujúcich hráčov ju vypichol. Poprad však ostáva v pásme.
     
    59:10
    Mlynarovičova prihrávka sa odrazila k Takáčovi a ten okamžite chcel zakončovať spred bránky. Puk správne netrafil, hostia medzitým vyrazili do útoku, odvolali brankára a nahodili na Gračnara. Ten prikryl puk, hra je prerušená.
     
    59:21
    Oddychový čas pre Miškolc.
     
    59:41
    Poprad dal gól!
    Kamzíci pečatia svoje víťazstvo v tomto zápase! Milamovi nevyšla prihrávka od modrej čiary, puku sa zmocnil DÁVID BONDRA, ktorý ho dokorčuľoval a pohodlne zakončil do opustenej bránky!
    Asistencie: Marek Zagrapan, Lukáš Kozák.
     
    Koniec zápasu.
     
    V tretej tretine sa podarilo Miškolcu v 54. minúte znížiť na 2:1 počas presilovky, ale kamzíci následne už kontrolovali dianie a spečatili víťazstvo gólom do prázdnej brány na 3:1.
    Po každom zápase na Tatranskom pohári nasledujú ešte doplnkové samostatné nájazdy. Víťaz nájazdov získava pomocný bod do tabuľky a zároveň sa vyhlasujú aj najlepší hráči zápasu.
     
    Pomocný bod získava DVTK Miškolc vďaka zásahu Nikandrosza Galanisza, nik iný nájazd nepremenil. Poprad teda vďaka víťazstvu v riadnom hracom čase získava tri body, Miškolc nula.

    Najlepším hráčom DVTK v dnešnom zápase je Rasmus Kulmala.
    Najlepším hráčom HK Poprad sa stal Luka Gračnar.

    Ďakujeme za pozornosť, to je pre tento prenos všetko, program Tatranského pohára pokračuje už o 20:00. Uvidíme zápas medzi Znojmom a Košicami. Dovtedy dočítania, priatelia. (18:05:55)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 35. Abdul (Kozák), 37. Svitana (Mlynarovič), 60. Bondra (Zagrapan, Kozák) – 54. Kulmala (Galanisz, Crawford)


    HK Poprad: Gračnar (Vošvrda) – Fabian (C), Kozák, Karlsson, Petran, Salija, Erving, Ťavoda – Svitana (A), Mlynarovič (A), Václav – Bondra, Zagrapan, Abdul – Paločko, Heizer, Takáč – Macík, Paukovček, Koyš – Martančík
    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Duschek (Adorján) – Crawford, Kiss, Rusk, Milam, Slovák, Szirányi (A) – Loiseau, Kulmala, Miskolczi – Somogyi, Galanisz (A), Magosi (C) – Ritó, Hajós, Vincze – Pance, Lada, Vojtkó

    Rozhodčí: Novák – Šoltés, Stanzel
    bahis siteleri