Poprad – Miskolc 3:1 (kon.) | Znojmo – Košice 4:3 (po pr.)
konec
HK Poprad
3:1 (0:0, 2:0, 1:1)
DVTK Jegesmedvék Miškovec
sk Čtvrtek 30.08.2018, 16:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:41
    Poprad dal gól!
    Kamzíci pečatia svoje víťazstvo v tomto zápase! Milamovi nevyšla prihrávka od modrej čiary, puku sa zmocnil DÁVID BONDRA, ktorý ho dokorčuľoval a pohodlne zakončil do opustenej bránky!
    Asistencie: Marek Zagrapan, Lukáš Kozák.
     
    59:21
    Oddychový čas pre Miškolc.
     
    57:04
    Domáci útočník Samuel Mlynarovič opäť ostal ležať na ľade po zákroku protihráča. Tentokrát sa previnil Žiga Pance. Odsedí si dve minúty za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    53:13
    Miškolc dal gól!
    Hostia strieľajú kontaktný gól na 2:1. Od ľavého mantinelu prihral Galanisz puk na RASMUSA KULMALU, ktorý sa len otočil, pozrel sa na bránku a nádherne trafil k ľavej žrdi.
    Asistencie: Nikandrosz Galanisz, Nick Crawford.
     
    52:02
    Presilová hra pre Miškolc. Radoslav Macík dostáva dve minúty za faul lakťom.
     
    44:17
    Marek Zagrapan si našiel voľný priestor, spracoval si prihrávku a smeroval sám na Duscheka, ktorého sa snažil prekvapiť blafákom medzi nohy. Gólman DVTK bol úspešný, postrážil si priestor medzi nohami.
     
    39:57
    Miskolczi úplne zle rozohral v obrannom pásme, jeho prihrávku zachytil Paukovček a smeroval na bránku. Duschek šiel na kolená a dokázal betónom jeho zakončenie zastaviť.
     
    36:46
    Poprad dal gól!
    Hernú pohodu potvrdili kamzíci druhým streleným gólom. Mlynarovič prišiel po puk do rohu klziska, pozrel sa pred bránku a perfektne naservíroval PATRIKOVI SVITANOVI, ktorý si len stiahol Duscheka a bezpečne okolo jeho betónu zakončil.
    Asistencia: Samuel Mynarovič.
     
    34:28
    Poprad dal gól!
    Sme svedkami prvého gólu 71. ročníka turnaja a strieľa ho Poprad. JINDŘICH ABDUL sa uvoľnil medzi kruhmi, spracoval si prihrávku, prišiel bližšie k bráne a rýchlou prízemnou strelou "podstrelil" Duscheka.
    Asistencia: Lukáš Kozák.
     
    32:58
    Hrubšiu brankársku chybu však urobil jeho náprotivok Duschek, ktorý rozohral do rohu klziska a prišiel tam bleskurýchle Koyš. Skúsil to z otočky a trafil bližšiu žrď.
     
    31:39
    Ďalšia príležitosť pre domácich, už asi tretia v tejto dvadsaťminútovke. Zagrapan vyrazil s Bondrom do prečíslenia dvoch proti jednému. Bondrovi posunul puk pred bránkovisko, no následné zakončenie Duschek výborne vyrazil.
     
    28:12
    Miškolc si zároveň aj vybojoval vylúčenie Simona Karlssona, ktorý si odsedí dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    26:51
    Hlavný rozhodca Novák hru prerušil, keďže Samuel Mlynarovič ostal ležať pred bránkou po zásahu Alexisa Loiseaua. Hráč Miškolcu dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    25:26
    Popradčania si zahrajú ďalšiu presilovku. Roland Hajós dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    23:37
    Samuel Takáč sa uvoľnil v strednom pásme a spracoval si dobrú prihrávku. Pokračoval v úniku na bránku, no blafák mu nevyšiel a Duschek dokázal odolať tomuto pokusu.
     
    22:56
    Obranca Slovák dával zlú spätnú prihrávku po zadnom mantineli a puku sa umne zmocnil Heizer, ktorý už cítil medzi kruhmi Paločka a poslal mu prihrávku. Jeho následne hostia ubránili.
     
    19:37
    Poprad v závere tretiny získava presilovku. Jed Rusk dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    16:56
    Presilová hra pre Podtatrancov. Roland Hajós dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    09:22
    Bondra perfektnou prihrávkou od zadného mantinelu našiel pred bránkoviskom voľného Jindřicha Abdula, ktorý si ešte sťahovačkou natiahol Duscheka, no už bekhendom zakončiť nestihol, puk mu skĺzol z čepele.
     
    06:09
    Dvojnásobná presilovka pre DVTK. Ján Ťavoda dostáva menší trest za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    05:38
    Presilovka pre Miškolc. Radoslav Macík dostáva dve minúty za vrazenie na mantinel.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 35. Abdul (Kozák), 37. Svitana (Mlynarovič), 60. Bondra (Zagrapan, Kozák) – 54. Kulmala (Galanisz, Crawford)


    HK Poprad: Gračnar (Vošvrda) – Fabian (C), Kozák, Karlsson, Petran, Salija, Erving, Ťavoda – Svitana (A), Mlynarovič (A), Václav – Bondra, Zagrapan, Abdul – Paločko, Heizer, Takáč – Macík, Paukovček, Koyš – Martančík
    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Duschek (Adorján) – Crawford, Kiss, Rusk, Milam, Slovák, Szirányi (A) – Loiseau, Kulmala, Miskolczi – Somogyi, Galanisz (A), Magosi (C) – Ritó, Hajós, Vincze – Pance, Lada, Vojtkó

    Rozhodčí: Novák – Šoltés, Stanzel
    bahis siteleri