Vsetín – Olomouc 7:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mountfield HK 2:5 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
7:4 (2:1, 1:3, 4:0)
HC Olomouc
Čtvrtek 30.08.2018, 15:00 • Zimní stadion Na Lapači • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    53:08
    Vsetín právě vstřelil branku!
    DANIEL KLÍMEK nejprve zachytil odražený kotouč a první střelu mu překazil hostující obránce. Po následných pokusech Vsetína a zásazích olomoucké obrany se Klímek dostal opět k puku, tentokrát už jej ve střele na betony nikdo nestačil zastavit a kapitán domácího mužstva zvyšuje vsetínský náskok. Asistence: Bez asistence.
     
    42:25
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Kombinace Klímka s MARCEM LUKAČKOU končí dalším pohledným vsetínským gólem, kdy dostal Lukačka přihrávku na levý kruh a švihem poslal kotouč pod odkrytou horní tyčku. Asistence: Daniel Klímek.
     
    41:56
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Houser nahodil kotouč z levého kruhu před brankoviště, kde již čekal TADEÁŠ POSPÍŠIL. Jeho teč končí za zády Hasaly. Asistence: Marek Houser.
     
    41:33
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Petriska jel sám na soupeřova gólmana. Trefil jen špičku levého betonu, od kterého se kotouč odrazil na ADAMA ZETOCHU, jenž přijížděl z druhé vlny. Asistence: Ján Petriska.
     
    37:33
    Olomouc právě vstřelila branku!
    JOSHUA JAMES MÁCHA využil příležitosti, ve které se ocitl. Hostující útočník jel sám na Chrásteckého a prosadil se mezi betony. Asistence: Daniel Ministr.
     
    33:14
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši v početní nevýhodě přece jen skórují. A je to JAKUB JENÁČEK, kdo se po Vašenkově přihrávce dostal do brejku a poslal přesnou střelu mezi betony. Asistence: Jan Vašenka.
     
    28:43
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A hosté otáčejí zápas těsně před jeho polovinou. DANIEL MINISTR se prosmýkl mezi hráči Vsetína a poslal kotouč na vzdálenější, tedy levou, tyč. Asistence: Petr Bahounek, Joshua James Mácha.
     
    27:49
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Jeden z protiútoku olomoucké ofenzivy končí brankou. TOMÁŠ DVOŘÁK trefil kotouč na levém křídle a poslal jej nad pravé rameno vsetínského brankáře. Asistence: Jan Štědrý.
     
    09:45
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Před vsetínským brankovištěm se dostal odražený kotouč k JANU ŠTĚDRÉMU, který z levé strany poslal přesnou trefu do horních pater branky. Asistence: Bez asistence.
     
    08:20
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Marco Lukačka a DANIEL KLÍMEK se dostali těsně před brankovištěm do převahy dva na jednoho. Vyměnili si kotouč, Lukačkova přihrávka byla zastavena hostujícím gólmanem, i přes to se dostala ke Klímkovi, který zasadil kotouč do odkryté části brány. Asistence: Marco Lukačka.
     
    05:21
    Vsetín právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ KRUPA nejprve obral o kotouč soupeře za jeho brankou a zkusil propasírovat puk kolem levé tyčky. Hasala se stačil včas přemístit, a tak následovala přihrávka na Gorase. Ten místo střely puk podržel, povytáhl gólmana z brány a opětovnou přihrávkou na Krupu mu připravil parádní příležitost pro skórování. Střelec prvního gólu už měl před sebou jen prázdnou bránu. Asistence: Tomáš Goras.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 6. Krupa (Goras), 9. Klímek (Lukačka), 34. Jenáček J. (Vašenka), 42. Zetocha (Petriska), 42. Pospíšil (Houser), 43. Lukačka (Klímek), 54. Klímek – 10. Štědrý, 28. Dvořák (Štědrý), 29. Ministr (Bahounek, Mácha), 38. Mácha (Ministr)


    VHK ROBE Vsetín: Chrástecký (Málek) – Houser, Jenáček Š., Kožený, Zeman, Sviták, Pernický, Jenáček J. – Klímek, Frimel, Petriska, Lukačka, Pospíšil, Vašenka, Šánek, Zetocha, Krupa, Goras.
    HC Olomouc: Hasala (Fajgl) – Vosátko, Bahounek, Harabiš, Plhal, Vinter, Klesla, Hladiš – Rosecký, Kořenek, Štefka, Tichý, Ministr, Mácha, Tomajko, Štědrý, Dvořák.
    bahis siteleri