Mountfield HK – Norimberk 1:2 (kon.) | Tychy – IFK Helsinky 3:5 (kon.) | Třinec – Djurgården 1:6 (kon.)
Kärpät – Rouen 4:0 (kon.) | Něman Grodno – Kometa Brno 4:2 (kon.) | Malmö Redhawks – TPS 8:4 (kon.)
Eisbären – Zug 3:5 (kon.) | Mnichov – Junosť Minsk 4:3 (kon.) | Storhamar – Tappara 3:2 (4:3 po s.n.)
Bolzano – Skellefteå 4:3 (1:0 po s.n.)
konec
Eisbären Berlín
3:5 (1:1, 2:2, 0:2)
EV Zug
Pátek 31.08.2018, 19:30 • Wellblechpalast, Berlín • Hokejová Liga mistrů • Skupina D
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:32 Reto SURI - 3:5
     
    58:32
    Zug právě vstřelil branku!
    A je patrně rozhodnuto. Domácí svou přesilovku znásobili odvoláním gólmana, jenže power-play jim nevyšla. Richmond doslova namazal na hůl RETA SURIHO a ten od červené čáry trefil prázdnou branku Eisbärenu. Bez asistence.
     
    57:49
    Tak nakonec pouze na straně hostů! Dvě minuty za nedovolené bránění dostal David McIntyre. Je tu přesilovka Eisbärenu!
     
    52:07
    Teď už se ale píská a bude se vylučovat na straně hostů. Faulu na Rochmonda se dopustil Yannick Zehnder už je na trestné lavici s dvouminutovým trestem za podražení.
    40:25 Viktor STALBERG - 3:4
     
    40:25
    Zug právě vstřelil branku!
    Zugu se povedl obrat a i čtvrtý gól padl z přesilovky. Roe nahodil od modré čáry, Franzreb pouze vyrazil před sebe a VIKTOR STALBERG bekhendovou zadovkou dorazil puk za brankovou čáru. Asistence: Garrett Roe, Santeri Alatalo.
     
    39:53
    Na trestné lavici už sedí domácí Thomas Oppenheimer s dvěma minutami za hákování.
     
    37:16
    Po brance se navíc Louis-Marc Aubry dopustil držení a nabídl tak Zugu další přesilovku!
    37:16 Lino MARTSCHINI - 3:3
     
    37:16
    Zug právě vstřelil branku!
    A je srovnáno! Hra pokračovala a hosté nabídnutou šanci využili. LINO MARTSCHINI se dostal k puku, měl prostor a čas na zpracování a poté parádně vymetl horní roh Franzrebovy branky – 3:3. Bez asistence
     
    36:36
    U mantinelů se nám přitvrzuje a rozhodčí už přerušili hru. Vylučuje se, na trestnou lavici už zamířil domácí Daniel Fischbuch, dostal dvě minuty za podražení.
    32:40 Raphael DIAZ - 3:2
     
    32:40
    Zug právě vstřelil branku!
    Další pokus už ale skončil gólem a Zug využil přesilovku. Od modré nahodil RAPHAEL DIAZ a jeho pokus prolétl houštinou těl a i když jej Franzreb zřejmě lehce tečovat, vyrazit jej nedokázal – 3:2. Asistence: Lino Martschini.
     
    31:39
    Stalberg se už po závaru před Franzrebem radoval z gólu, rozhodčí ale rozpažil, puk nepřešel celým objemem brankovou čáru!
     
    31:19
    Martschini je na ledě a to vinou faulu. Vysokou holí jej zasáhl Kai Wissmann a jelikož se objevila krev, je to za 2+2 minuty.
    23:07 Marcel NOEBELS - 3:1
     
    23:07
    Eisbären právě vstřelili branku!
    Přesilovka je využitá a domácí vedou již 3:1. U levé tyčky gólmana Stephana stál MARCEL NOEBELS, kterému se odrazil puk po brankářem vyražené střele a zblízka jej bleskově dorazil za brankovou čáru! Asistence: Martin Buchwieser, Luois-Marc Aubry.
     
    22:42
    Navíc je tu přesilovka pro Berlín, dvě minuty za podražení dostal Santeri Alatalo.
    22:02 Mark OLVER - 2:1
     
    22:02
    Eisbären právě vstřelili branku!
    Domácí opět vedou. Zpoza Stephanovy branky přihrál Kettemer, našel na brankovišti zcela nepokrytého MARKA OLVERA a ten zblízka nedal přemisťujícímu se brankáři žádnou šanci. Asistence: Florian Kettemer.
     
    17:43
    U Stephana se odehrála menší rozmíška a výsledkem je vyloučení na straně Berlína. Dvouminutový trest za krosček obdržel Brendan Ranford.
    14:44 Dario SIMION - 1:1
     
    14:44
    Zug právě vstřelil branku!
    Už je ale vyrovnáno! Hosté se po buly dostali do pásma a z pravé strany po prvním sraženém pokusu přilétla přesná rána do horního růžku Franzrebovy branky. Autorem této střely byl DARIO SIMION. Asistence: Lino Martschini, Miro Zryd.
    14:22 Michael DUPONT - 1:0
     
    14:22
    Eisbären právě vstřelili branku!
    Nakonec se ani přesilovka konat nebude, neboť Berlín nabídnutou výhodu využil. Olverovu střelu z mezikruží sice Stephan ještě vyrazil, ale dorážka v podání MICHAELA DUPONTA už prošla skrz betony gólmana za brankovou čáru. Asistence: Mark Olver, Brendan Ranford.
     
    10:15
    Opět se vylučuje na straně Eisbärenu, dvě minuty za podkopnutí dostal James Sheppard.
     
    01:27
    První vyloučení. Domácí hráli v šesti a nyní za to budou dvě minuty pykat. Trest odsedí Daniel Fischbuch.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 15. Dupont (Olver, Ranford), 23. Olver (Kettemer), 24. Noebels (Buchwieser, Aubry) – 15. Simion (Martschini, Zryd), 33. Diaz (Martschini), 38. Martschini, 41. Stalberg (Roe, Alatalo), 59. Suri


    Eisbären Berlín: Franzreb (Cüpper) – Müller, Dupont (A), Richmond, Cundari, Kettemer, Wissmann, Baxmann – MacQueen, Sheppard (C), Backman – Fischbuch, Olver, Oppenheimer – Noebels (A), Aubry, Buchwieser – Ranford, Smith, Jaspers.
    EV Zug: Stephan (Aeschlimann) – Stadler, Diaz (C), Thiry, Alatalo, Zgraggen, Zryd, Oejdemark – Stalberg, Roe, Lammer – Simion, McIntyre (A), Martschini – Suri (A), Albrecht, Klingberg – Zehnder, Senteler, Schnyder – Leuenberger.

    Rozhodčí: Linde (SWE), Iwert (GER) – Merten (GER), Cepik (GER)

    Diváci: 3 525
    bahis siteleri