Česko – Švýcarsko 5:4 (kon.)
konec
Česko
5:4 (1:1, 3:3, 1:0)
Švýcarsko
Neděle 02.09.2018, 13:30 • SH Dašická Pardubice • Přípravný zápas (muži)
    59:58 Patrik DÓŽA - 5:4
     
    59:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je neskutečný závěr dnešního utkání! Jeden ze Švýcarů běžel vstříc našemu obránci, který mu dal čisté tělo a Švýcar ztratil míček. Celá střídačka našeho soupeře protestovala, ale marně. Do brejku se tedy dostal český celek. Daniel Šebek dostal míček na levou stranu a krosem poslal míček na PATRIKA DÓŽU, který měl míček dost před sebou, ale i tak dokázal vymést levou šibenici a rozhodnout dvě vteřiny před koncem celé utkání! Asistence: Daniel Šebek.
    37:59 Filip LANGER - 4:4
     
    37:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Máme vyrovnáno! Hájek zpoza branky našel před brankou úplně osamoceného FILIPA LANGERA, který poslal míček k tyči! Asistence: Lukáš Hájek.
    34:16 Patrik MENDELIN - 3:4
     
    34:16
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilová hra! Luca Graf vystřelil z velmi nebezpečné pozice, ale to ještě Bauer zvládl! Ovšem na dorážku z florbalky PATRIKA MENDELINA už nestačil a Švýcaři jdou do vedení! Asistence: Luca Graf.
    31:30 Tim BRAILLARD - 3:3
     
    31:30
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Máme opět vyrovnáno! Graf poslal nahrávku na střed, kde si odskočil od obránce TIM BRAILLARD, který z velké dálky poslal míček na vzdálenější tyčku české branky. Asistence: Luca Graf.
    29:24 Nils CONRAD - 3:2
     
    29:24
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A je to už pouze o jednu branku. NILS CONRAD vyslal dělovku, která letěla hodně vedle. Jenže trefil Patrika Suchánka, od kterého se míček odrazil do české svatyně. Asistence: Christoph Meier.
    22:34 Ondřej MIKEŠ - 3:1
     
    22:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Parádní vstup českého celku do druhé třetiny! Patrik Dóža vystřelil z levé strany a Eder míček vyrazil pouze pro ONDŘEJE MIKEŠE, který svou dorážkou bekhendem navyšuje na 3:1! Asistence: Patrik Dóža.
     
    22:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je JOSEF RÝPAR. Asistence: Lukáš Bauer.
    16:42 Tobias HELLER - 1:1
     
    16:42
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Conrad se dostal ke střele z otočky, kterou Lukáš Bauer vyrazil k levému mantinelu. U něj stál TOBIAS HELLER, který z dorážky poslal míček do branky. Asistence: Nils Conrad.
    10:59 Patrik DÓŽA - 1:0
     
    10:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Máme tu první branku českého celku! Suchánek poslal ze středu hřiště nahrávku na pravou stranu k mantinelu, kde z první vystřelil PATRIK DÓŽA! Český sniper se trefil přesně do pravého horního rohu! Asistence: Patrik Suchánek.

    Vojtěch Görög

    Branky a nahrávky: 11. Dóža (Suchánek), 23. Rýpar (Bauer), 23. Mikeš (Dóža), 38. Langer (Hájek), 60. Dóža (Šebek) – 17. Heller (Conrad), 30. Conrad (Meier), 32. Braillard (Graf), 35. Mendelin (Graf)


    Česko: Bauer (Souček) – Šebek, Curney, Bauer, Langer, Valeš, Rýpar, Hájek, Suchánek, Kisugite, Delong, Garčar, Mikeš, Dóža, Gruber, Němeček, Ondrušek, Vítovec, Jendrišák
    Švýcarsko: Eder (Meier) – Bischofberger, Braillard, Zaugg, Laely, Heller, Graf, Mendelin, Bürki, Hartmann, Rüegger, Hofbauer, Berry, Riedi, Conrad, Buchli, Meier, Camenisch, Känzig

    Rozhodčí: Kristapsons Kaspars, Kumerdanks Maris

    Diváci: 508
    bahis siteleri