Malmö Redhawks – Junosť Minsk 4:1 (kon.) | Tychy – Skellefteå 1:8 (kon.) | Něman Grodno – Zug 2:4 (kon.)
Mnichov – TPS 5:1 (kon.) | Eisbären – Kometa Brno 2:3 (kon.) | Třinec – Tappara 2:8 (kon.)
Mountfield HK – Rouen 3:2 (kon.) | Kärpät – Norimberk 9:3 (kon.) | Storhamar – Djurgården 2:3 (po pr.)
Bolzano – IFK Helsinky 4:1 (kon.)
konec
Eisbären Berlín
2:3 (0:0, 1:3, 1:0)
HC Kometa Brno
Neděle 02.09.2018, 17:00 • Wellblechpalast, Berlín (GER) • Hokejová Liga mistrů • Skupina D
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:58
    Další vyloučení Eisbärenu, po kterém si Kometa Brno zahraje přesilovou hru 5 na 3! Bylo to sice těsné, ale Marcel Noebels vyhodil puk přes ochranné sklo a dostal dvě mnuty za zdržování hry.
     
    46:53
    Thomas Oppenheimer byl vyloučen na dvě plus dvě minuty za vražení na hrazení a poměr sil na ledě se opět mění.
     
    45:32
    Lukáš Nahodil dostal dvě minuty za podražení a následovat bude hra 4 na 4, protože jen pár okamžiků předtím byl vyloučen jeden z hráčů domácího Eisbärenu.
     
    45:11
    Martin Buchwieser dostal dvě minuty za zdržování poté, co vyhodil puk přes ochranné sklo.
     
    30:15
    Eisbären ve druhé třetině inkasoval jako první a nyní daroval Brnu přesilovou hru. Trest za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká Jamison MacQueen.
     
    09:15
    Eisbären se ocitl před bránou v obrovské šanci, jenže Tomáš Bartejs jednoho z protihráčů uklidil do bezpečí za cenu faulu. Hráč Komety dostal dvě minuty za sekání.
     
    08:41
    Michal Barinka v rohu obranného pásma narazil jednoho z protihráčů na hrazení a dostal dvě plus dvě minuty na vražení na hrazení. Na domácí straně byl vyloučen na dvě minuty Louis-Marc Aubry. Tak nakonec ne, Louis-Marc Aubry se vrátil na střídačku a místo něho dostal trest Mark Olver – 2 minuty nedovolené bránění.
     
    04:40
    Radim Zohorna se snažil dohrát soupeře za bránou Eisbärenu, jenže ho podrazil a deset sekund se bude hrát 4 na 4.
     
    02:50
    Jens Baxmann dostal dvě minuty za podržení poté, co za vlastní bránou fauloval Radima Zohornu. První přesilová hra, kterou si zahraje k naší radosti Kometa Brno.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 40. Buchwieser (Noebels, Aubry), 54. Smith (Jaspers, Ranford) – 25. Dočekal (Horký), 31. Hruška (Horký, Mikuš), 36. Plášek (Horký)


    Eisbären Berlín: Franzreb (Cüpper) – DuPont (A), Müller, Cundari, Richmond, Wissmann, Kettemer, Baxmann – Backman, Sheppard (C), MacQueen – Oppenheimer, Olver, Fischbuch – Jaspers, Smith, Ranford – Buchwieser, Aubry, Noebels (A).
    HC Kometa Brno: Langhamer (Vejmelka) – Mikuš, Štencel, Barinka (A), Mikyska, Malec (C), Bartejs, Kowalczyk, Kučeřík – Zohorna, Hruška (A), Kašpar – Plášek, Nahodil, Horký – Dočekal, Süss, Kratochvíl – Střondala, Novák.

    Rozhodčí: Eichmann, Kopitz – Gerth, Merten

    Diváci: 3030
    bahis siteleri