Malmö Redhawks – Junosť Minsk 4:1 (kon.) | Tychy – Skellefteå 1:8 (kon.) | Něman Grodno – Zug 2:4 (kon.)
Mnichov – TPS 5:1 (kon.) | Eisbären – Kometa Brno 2:3 (kon.) | Třinec – Tappara 2:8 (kon.)
Mountfield HK – Rouen 3:2 (kon.) | Kärpät – Norimberk 9:3 (kon.) | Storhamar – Djurgården 2:3 (po pr.)
Bolzano – IFK Helsinky 4:1 (kon.)
konec
Eisbären Berlín
2:3 (0:0, 1:3, 1:0)
HC Kometa Brno
Neděle 02.09.2018, 17:00 • Wellblechpalast, Berlín (GER) • Hokejová Liga mistrů • Skupina D
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:46 Colin SMITH - 2:3
     
    53:46
    Eisbären právě vstřelili branku!
    Brendan Ranford v levém kruhu dokázal podržet puk, krátkou diagonální přihrávkou roztáhl hru na Jasona Jasperse a po jeho nahození před bránou skvěle tečoval puk mimo dosah lapačky Langhamera ke vzdálenější pravé tyči COLIN SMITH! Eisbären přečkal oslabení 5:3 a nyní se mu podařilo vstřelit kontaktní gól. Asistence: Jason Jaspers a Brendan Ranford.
    39:47 Martin BUCHWIESER - 1:3
     
    39:47
    Eisbären právě vstřelili branku!
    Louis-Marc Aubry v obranném pásmu vybojoval puk, rychle otočil hru a kolmou přihrávkou na ose hřiště našel Marcela Noebelse. Ten vzápětí rozdal puk krátkou diagonální přihrávkou doleva a MARTIN BUCHWIESER z ostrého úhlu procedil puk mezi Langhamerovými betony do sítě! Asistence: Marcel Noebels a Louis-Marc Aubry.
    35:05 Karel PLÁŠEK - 0:3
     
    35:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    KAREL PLÁŠEK po vhazování v obranném pásmu ve středovém kruhu ukradl puk jednoho z domácích hráčů a Kometa se řítili do přečíslení dva na jednoho, které vyřešil nádherně, když na pravé křídlo přihrál rozjetému Lubošovi Horkému a po jeho zpětné přihrávce na vzdálenější levé tyči zametl puk po ledě z blízkosti do prázdné brány! Asistence: Luboš Horký.
    30:52 Jan HRUŠKA - 0:2
     
    30:52
    Kometa právě vstřelila branku!
    Juraj Mikuš rychle zavezl puk do útočného pásma a z pravého křídla parádně přenesl hru s přispěním teče Jana Hrušky do levého kruhu pro vhazování, kde se dostal ke střílené přihrávce Luboš Horký. JAN HRUŠKA si poté našel místo před bránou a skvělou tečí poslal Brno v přesilové hře do dvoubrankového vedení! Asistence: Luboš Horký a Juraj Mikuš.
    24:53 Martin DOČEKAL - 0:1
     
    24:53
    Kometa právě vstřelila branku!
    Langhamer nejprve podržel Kometu dvěma zákroky v rychlém sledu po dvou střelách z blízkosti a Eisbären se poté dopustil katastrofální rozehrávky, kterou potrestal MARTIN DOČEKAL! Martin Dočekal skvěle vystihl rozehrávku domácího týmu a poté diagonální přihrávkou našel u pravé tyče Luboše Horkého, který na chvíli podržel puk a poté mu ho krásně předložil, aby mohl z mezikruží skórovat do prázdné brány. Asistence: Luboš Horký.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 40. Buchwieser (Noebels, Aubry), 54. Smith (Jaspers, Ranford) – 25. Dočekal (Horký), 31. Hruška (Horký, Mikuš), 36. Plášek (Horký)


    Eisbären Berlín: Franzreb (Cüpper) – DuPont (A), Müller, Cundari, Richmond, Wissmann, Kettemer, Baxmann – Backman, Sheppard (C), MacQueen – Oppenheimer, Olver, Fischbuch – Jaspers, Smith, Ranford – Buchwieser, Aubry, Noebels (A).
    HC Kometa Brno: Langhamer (Vejmelka) – Mikuš, Štencel, Barinka (A), Mikyska, Malec (C), Bartejs, Kowalczyk, Kučeřík – Zohorna, Hruška (A), Kašpar – Plášek, Nahodil, Horký – Dočekal, Süss, Kratochvíl – Střondala, Novák.

    Rozhodčí: Eichmann, Kopitz – Gerth, Merten

    Diváci: 3030
    bahis siteleri