Tisková konference HC VERVA Litvínov (kon.) | Tisková konference HC Slavia Praha (kon.)
Tisková konference AZ RESIDOMO Havířov (kon.) | Tisková konference HC Slovan Ústí nad Labem (kon.)
konec
Tisková konference HC VERVA Litvínov

Čtvrtek 06.09.2018, 12:00Tiskové konference
     
    Tisková konference byla právě ukončena. (12:27:03)
     
    Jiří Šlégr: Po velmi těžké sezoně jsme nevěděli, co nastane. Jsem velmi rád, že jsme podepsali smlouvu se společností Unipetrol a náš rozpočet tak sahá ke sto milionům korun.
     
    Milan Razým: Chceme předvádět útočný hokej, který bude bavit. Vždycky také platilo, že se sem nejezdilo pro body, doufám, že tomu bude tak i letos.
     
    Jiří Šlégr: V přípravě se nám ukázalo mnoho mladých obránců, takže jsme usoudili, že není potřeba nutně podepisovat nějakého dalšího hráče.
     
    Josef Beránek: Je hrozně těžké přivést nějakého kvalitní obránce, na trhu jich příliš volných není. Když si sem přivedeme hráče, tak musí být lepší než ten, který tu momentálně je. Nechceme jít tou cestou, že za každou cenu musíme přivést nějakého hráče.
     
    Michal Trávníček: Vrátil se k nám Jaro Janus, který podle mě udělal obrovský pokrok a měl by být naší oporou. Přivedli jsme kvalitní posily. Doufám, že se góly rozloží do více lajn, určitě by to prospělo všem.
     
    Na řadě jsou dotazy novinářů.
     
    Jan Myšák: V mládeži jsem se učil jak ten hokej hrát. Tady teď dostávám hodně dobrých rad od kluků, za což jsem velmi rád.
     
    Michal Trávníček: V kabině je momentálně dobrá atmosféra, tým je velmi dobře poskládaný.
     
    Milan Razým: Chceme předvádět hokej, který by nám i vám fanouškům dělal radost.
     
    Milan Razým: Přál bych si, abychom zde všichni táhli za jeden provaz. Máme zhruba týden do začátku soutěže, takže se budeme snažit doladit formu. Chtěli bychom se vyhnout strašákovi v podobě baráže, který zde v poslední dvou ze tří sezon byl.
     
    Milan Razým: V první řadě bych chtěl poděkovat klubu za možnost pracovat zde. Je to čest pracovat v klubu, který vychoval tolik fantastických hokejistů a pár z nich teď sedí po mém boku.
     
    Jan Myšák spolu s Krzysztofem Zdziarskim podepisují profesionální smlouvu. Mladý útočník si od předsedy a místopředsedy přebírá dres a probíhá focení.
     
    Josef Beránek: Máme v klubu několik mladých kluků, kteří potřebují ještě dorůst, aby se mohli zařadit do první ligy. Spolupracujeme s několika prvoligovými kluby.
     
    Jiří Šlégr: Cílem reorganizace klubu by měla být především koncepční práce. Vypracovali jsme jí v rozmezí od 3 do 5 let. Na první straně by měla být především transparentnost klubu. Hned další by měla být naší výkladní skříní mládež, jako tomu bylo v minulosti. Proto jsme nově zavedli sportovní komisi, která by měla sloužit k propojení A-týmu s mládeží.
     
    Jiří Šlégr: Další aspekt toho, že nemíříme pouze do následující sezony, ale také do budoucna je návrat litvínovského odchovance Jakuba Petružálka, který podepsal dlouholetou smlouvu, dále se nám vrátil Jaro Janus. Nově nás posílil mladý obránce Jan Ščotka, který se v přípravě jevil velmi dobře a doufáme, že bude dobrou posilou pro náš klub.
     
    Jiří Šlégr: Ocitli jsme se v situaci, kdy jsme po sezoně měli podepsáno pouze sedm hráčů! Jsem rád, že jsme udrželi kapitána Michala Trávníčka a další klíčové hráče jakými jsou František Lukeš nebo Daniel Sörvik.
     
    Jiří Šlégr: Po loňské sezoně všichni očekávají v Litvínově změny, které také nastaly. Když to zrekapituluji, tak jsme nesmírně rádi, že jsme udrželi ligu v Litvínově. Dále nastaly nepříjemné změny. První bylo rozpuštění realizačního týmu, dále rezignace bývalého generálního manažera Roberta Kysely.
     
    Krzysztof Zdziarski: Co se týče Unipetrolu, tak i v nové sezoně bude naplno podporovat tento tradiční klub, jakým Litvínov je a bude tomu tak i do budoucna, což ale není nic nového.
     
    Krzysztof Zdziarski: Nebudu mluvit příliš dlouho, protože není příliš důležité co teď řeknu, ale jak budeme hrát v sezoně. Nová sezona nám přináší nové výzvy.

    Martin Stříbrný

    bahis siteleri