Tisková konference HC VERVA Litvínov (kon.) | Tisková konference HC Slavia Praha (kon.)
Tisková konference AZ RESIDOMO Havířov (kon.) | Tisková konference HC Slovan Ústí nad Labem (kon.)
konec
Tisková konference HC Slovan Ústí nad Labem

Čtvrtek 06.09.2018, 17:00Tiskové konference
     
    Tisková konference je u konce, já Vám děkuji za pozornost a zase někdy u hokejových přenosů z Ústí nad Labem na počtenou. (18:01:32)
     
    Pan Jiří Zdvořáček zmínil, že tým nastoupí o Vánocích ve speciálních dresech, a poté budou vydraženi a peníze dány na charitativní účely.
     
    DOTAZY VEŘEJNOSTI

    Jak bylo těžké udržet Costu a Gottfrieda, aby neodešli jinam?

    ,,U Kale Costy to bylo jednoduché, jelikož je z Austrálie a je rád, že má v Ústí nad Labem zázemí. U Pavla Gottfrieda žádná nabídka nepřišla, ale pokud hráč chce jít jinam, tak si například odskočí a vrátí se zpět, jako například Josef Jícha,” reagoval Vladimír Evan.
     
    DOTAZY VEŘEJNOSTI

    Neuvažovali jste, proč šel Jan Kloz do Litoměřic a nešel k nám?

    Na otázku odpovídá Vladimír Evan: ,,Slovan věděl, že Jan Kloz odešel, až když se objevil v týmu Litoměřic, takže ani neměl možnost nijak reagovat a hlavně ani samo Kladno nevědělo, že chce jít kanonýr bývalého Ústí pryč.”
     
    DOTAZY VEŘEJNOSTI

    Proč tu není komentátor na přípravné zápasy Kamil Bílský?

    Reaguje pan Jiří Zdvořáček: ,,Pracovní vytížení Kamila Bílského je tak velké, že není schopný se dostavovat na všechna utkání.”
     
    Ing. Jiří Zdvořáček kvituje znovuobnovení fanklubu a vyjádřil plnou podporu členům fans. Poděkoval také firmě GLENCORE za pomoc při obnovení.
     
    TICKETING

    ,,Jednorázová vstupenka je cenově stejná, jako v minulé sezóně 80 Kč. Pernamentní vstupenka je mírně navýšena, jelikož je více zápasů. Stávajícím pernamentkářům vyjde pernamentka na 1 800 Kč a novým zájemcům 2 000 Kč,” uvedl Jiří Zdvořáček.
     
    MODEL SOUTEŽE

    ,,Přibyl nám jeden soupěř, dále budeme hrát dvojzápas se Vsetínem a Frýdkem-Místkem. Jihlava, Budějovice a Vsetín mají silné týmy a bude těžké se poprat o první příčky, ale play-off by se nám snad mělo povést,” uvedl Vladimír Evan.
     
    MLÁDEŽ

    Vladimír Evan je rád, že trenérský kádr spolupracuje a je hlavně z Ústí nad Labem. Cílem dorostu je se dostat do extraligy, která minulý rok utekla o jednu branku, ale nutno podotknout, že trenér Jiří Merta měl nejmladší tým ze zúčastněných celků, takže v letošní sezóně je kádr naprosto stejný jako v sezóně přechozí. ,,Nejblíže do „A“ týmu má Kale Costa a Pavel Gottfried, kteří mají šanci si zahrát CHANCE LIGU,” uvedl trenér Jan Čaloun.
     
    SLOŽENÍ „A“ MUŽSTVA

    Brankáři: Dlouhý, Groh, Volke

    Obránci: Březák, Hes, Jandus M., Jeřábek, Látal, Mert, Vágner, Weinhold, Zdvořáček, Zukal

    Útočníci: Davídek, Havel, Chlouba, Chrpa, Jandus T., Jícha, Krliš, Melka, Merta, Navarra, Planý, Roubík, Severa, Tůma, Volf, Vrdlovec

    Mladí hráči: Costa, Gottfried
     
    OHLAS KABINY

    Slovo má kapitán mužstva Martin Vágner, který mluví o soustředění. Je rád, že hráči jeli auty, a že jim byla poskytnuta možnost stmelit partu a příští rok bude rád, když pojedou znovu.
     
    „A“ MUŽSTVO

    Slova se ujal Jan Čaloun. Je rád, že se mohl této funkce chopit a bude se snažit předat zkušenosti ze zahraničí všem hráčům. Kádr je stabilizovaný, oproti minulé sezóně, kde panovala nejistota, kdo bude na zápasech, či treninkách přítomen. Trenér Jan Čaloun je velice překvapen z přístupu všech hráčů a hlavně mladých, kteří ukazují svojí dravost. ,,Na soustředění v Zell am See jsme jeli, jelikož jsme hráče chtěli lépe poznat a měli i to ostatní vyžití, než jen hokej. Náš cíl je play-off, tzn. do 8. místa,” dodal Čaloun.
     
    SPORT

    O sportu nám popovídá Vladimír Evan, sportovní ředitel HC Slovan. Upozorňuje, že výběr hráčů tkví ve výkonnosti, ekonomickém parametru, technickém parametru. Hráči mají smlouvu na rok, aby to v případě vybočení jednoho z parametrů nebylo po finanční stránce pro klub devastující. Rozšířil se celek o 10 obránců, ti kteří nebudou hrát, budou naskakovat v Děčíně. Máme 16 útočníků a dvě mladé tváře, a tím jsou Pavel Gottfried a Kale Costa. Brankáři budou stavěni na triu Dlouhý, Groh, Volke, poslední jmenovaný bude mít střídavé starty opět do Děčína a v případě potřeby naskočí ve žlutomodrém dresu. Rozšířila se spolupráce se Spartou, Boleslaví, Litvínovem a Chomutovem. Trenéři „A“ týmu budou Jan Čaloun a Vladimír Machulda.
     
    OBCHOD

    Pan Zdvořáček dále uvádí, že nechce říkat, jací sponzoři přibyli a také ubyli, ale nový sponzorem souteže je CHANCE LIGA, která je velice významný partnerem. Peněžní objem je stejný jako v minulé sezóně, když přispívala WSM. Ekonomický jednatel vyzdvihuje spolupráci s firmou GLENCORE a dostal se mezi hlavní partnery, které uvidíme na dresech.
     
    EKONOMIKA

    Vstupujeme do nové sezóny s rozpočtem 14,1 milionem korun. Ekonomický jednatel pan Zdvořáček uvádí, že neche být v mínusových číslech. Klub je po loňské sezóně úplně oddlužený, zrhuba po 15 letech se dá říci, že Slovan je naprosto čistý. Prodražilo se startovné svazu a také cestovné k nováčkovi souteže Porubě. Město přispívá 46% částkou do rozpočtu. Očekáváme, jak dopadnou letošní volby, jelikož vize města je pokaždé jiná.
     
    Ing. Jiří Zdvořáček uvítal všechny zúčastněné a představil členy tiskové konference, dále seznámil návštěvníky s programem.
     
    Na tiskové konferenci budou za HC Slovan Ústí nad Labem přítomni:

    Ing. Jiří ZDVOŘÁČEK – Ekonomický jednatel
    Vladimír EVAN – Sportovní ředitel
    Jan ČALOUN – Trenér „A“ týmu
    Vladimír MACHULDA – Trenér „A“ týmu
    Martin VÁGNER – Kapitán „A“ týmu
     
    Krásné čtvrteční odpoledne, vítám Vás u textového přenosu z předsezóní Tiskové konference HC Slovan Ústí nad Labem. Dnešním průběhem Vás bude provázet Jiří Cícha.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 17:00.

    Jiří Cícha

    bahis siteleri