Bohemians – Střešovice 8:4 (kon.) | Liberec – Ostrava 4:8 (kon.) | Vítkovice – Jičín 9:1 (kon.)
Židenice – Ne 0:6 (kon.) | Chodov – Panthers 4:1 (kon.)
konec
FbŠ Bohemians
8:4 (1:0, 6:1, 1:3)
PSN Tatran Střešovice
Neděle 09.09.2018, 12:30 • Tenisový dvorec Štvanice • ČEZ Extraliga žen • 1. kolo
     
    56:14
    Bohemians právě vstřelili branku!
    A klid pro svůj celek dává svou třetí brankou ANDREA KADIDLOVÁ, která si zapisuje hattrick v dnešním zápase. Asistence: Adéla Bočanová.
     
    54:57
    Tatran právě vstřelil branku!
    No a Bohemians pouští své soupeřky k další brance a již je to jen o tři branky! Prosazuje se střelou z otočky LENKA FALTUSOVÁ. Bez asistence.
     
    54:07
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran dává svou třetí branku, kdy Zabavská výborně našla svou přihrávkou před brankou osamocenou DANIELU REINDLOVOU. Asistence: Barbora Zabavská.
     
    46:47
    Tatran právě vstřelil branku!
    Autorem branky je BARBORA ZABAVSKÁ, která z první využila přihrávku od Rekové a nedala šanci brankářce domácích, krásně umístila míček pod břevno. Asistence: Žaneta Reková.
     
    39:35
    Bohemians právě vstřelili branku!
    No a zmar Tatranu pokračuje, neboť po vybojovaném míčku se nádherně trefuje ADÉLA BOČANOVÁ. Asistence: Hana Poláková.
     
    38:54
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Vzápětí další branka v síti Tatranu, kdy se ELIŠKA REISCHLOVÁ dobře zorientovala v brankovišti a po vyraženém míčku dokázala opět míček dostat již do správné pozice, tedy do branky. Asistence: Eliška Vrátná.
     
    38:31
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Tak tohle byla hezká branka, kdy ANDREA KADIDLOVÁ dostala přihrávku na střed hřiště a příklepem prostřeluje Drbalovou! To je druhá branka v tomto zápasu pro Kadidlovou.
     
    37:28
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Autorem branky je ADÉLA BOČANOVÁ, která sice chtěla spíše přihrávat na druhou stranu, ale z pravého úhlu nakonec trefuje branku, kdy se míček nešťastně, pro Tatran, odrazil do branky. Asistence: Eliška Vrátná.
     
    24:09
    Tatran právě vstřelil branku!
    Bohemians nyní propadly na polovině hřiště, Válková jen postrčila míček na DANIELU REINDLOVOU, která snižuje. Bez asistence.
     
    22:48
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Autorem branky je ELIŠKA REISCHLOVÁ, která dostala od Nové přihrávku na levou stranu a vymetla vzdálenější šibenici. Asistence: Eliška Nová.
     
    22:17
    Bohemians právě vstřelili branku!
    FbŠ využívají přesilovou hru, kdy druhou branku dává přízemní střelou k tyči HANA POLÁKOVÁ. Asistence: Adéla Bočanová.
     
    19:01
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Autorem branky je ANDREA KADIDLOVÁ, která vybojovala míček na vlastní polovině a dokázala pře sprintovat svou bránící soupeřku a pod tělo Drbalové dává úvodní branku zápasu pod širým nebem! Bez asistence.

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 20. Kadidlová, 23. Poláková (Bočanová), 23. Reischlová (Nová), 38. Bočanová (Vrátná), 39. Kadidlová (Poláková), 39. Reischlová (Vrátná), 40. Bočanová (Poláková), 57. Kadidlová (Bočanová) – 25. Reindlová, 47. Zabavská (Reková), 55. Reindlová (Zabavská), 55. Faltusová


    FbŠ Bohemians: Kreisingerová (Omelková) – Šindelářová, Císařová, Nová, Loudová, Andrlová – Cukrová, Bašová, Reischlová – Kadidlová, Vrátná, Poláková – Pokorná, Chaloupková, Neubergerová – Zlámalová, Divišová, Pavlicová – Bočanová.
    PSN Tatran Střešovice: Drbalová (Antalová) – Svobodová, Zikmundová, Válková – Reková, Višvaderová, Prontekerová – Reindlová, Viplerová, Lisová – Zabavská, Marko, Houžvičková – Matěvosová, Faťunová, Vlachová – Rybínová, Faltusová, Kramperová.

    Rozhodčí: Barbora Beranová a Lucie Hejnová
    bahis siteleri