Omsk – Nižněkamsk 4:2 (kon.) | Minsk – Jokerit 1:4 (kon.) | Petrohrad – Soči 3:1 (kon.)
Viťaz – Spartak Moskva 2:3 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
2:3 (0:1, 1:1, 1:1)
Spartak Moskva
Pondělí 10.09.2018, 18:30 • Viťaz Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:13 Nikita FILATOV - 2:3
     
    59:13
    Spartak právě vstřelil branku!
    Tak jsem to s tím prodloužením asi solidně zakřikl a dost možná vítězná branka padá za pět minut dvanáct! Robin Hanzl vybojoval kotouč na modré čáře a posunul jej k Kasparsu Daugavinšovi. Lotyššský útočník zvedl hlavu a viděl přes obránce osamoceného NIKITU FILATOVA. Hostující útočník šanci ke vstřelení gólu neodmítl a dává třetí gól Spartaku. Asistence: Kaspars Daugavinš a Robin Hanzl.
    50:51 Miro AALTONEN - 2:2
     
    50:51
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Další přesilová hra a je vyrovnáno! Na levý kruh pro vhazování dostal přihrávku MIRO AALTONEN, jenž střelou do bližšího rohu trochu překvapil i slovenského brankáře. Utkání tak začíná od začátku. Asistence: Vojtěch Mozík a Marek Hrivík.
    37:29 Marek HRIVÍK - 1:2
     
    37:29
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí jeli dva na jediného obránce. Miro Aaltonen se snažil přihrávat, ale do přihrávky mu sáhl Jevgenij Kulik. Puk mířil k levé tyči, s čímž si Július Hudáček ještě poradil. Jenže u vyražené černé gumy byl první MAREK HRIVÍK, který udržel nervy na uzdě a trefil odkrytou branku. Asistence: Miro Aaltonen.
    20:50 Alexandr OSIPOV - 0:2
     
    20:50
    Spartak právě vstřelil branku!
    Tak to je začátek třetiny ze strany Spartaku jako hrom! ALEXANDR OSIPOV dostal přihrávku přes střed hrací plochy a přesnou střelou do horního rohu branky nedal šanci finskému brankáři. Asistence: Jaroslav Dyblenko a Alexandr Chochlačov.
    16:45 Alexandr CHOCHLAČOV - 0:1
     
    16:45
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak se zaslouženě v přesilové hře ujímá vedení! Střelu od modré čáry tečoval Ben Maxwell, na změnu směru puku Joni Ortio ještě reagoval. Jenže po odrazu kotouče k ALEXANDRU CHOCHLAČOVI už se finský fantom nestihl přesunout. Bez asistence.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 38. Hrivík (M. Aaltonen), 51. M. Aaltonen (Mozík, Hrivík) – 17. Chochlačov, 21. A. Osipov (Dyblenko, Chochlačov), 60. Filatov (Daugavinš, R. Hanzl)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Ortio (Samonov) – Stasenko, Jevsejenkov, Katičev, Mozík, Šinkevič, Golovkov – A. Sjomin, P. Černov, Makejev – M. Aaltonen, Rendulić, Stoljarov – Kokarev, N. Komarov, Hrivík – Vyglazov, A. Nikulin, Švec-Rogovoj – Mojsejev.
    Spartak Moskva: J. Hudáček (Bespalov) – Kulik, Kutějkin, A. Osipov, Dyblenko, Kalinin, Pedan, V. Sorokin – Karsums, Zubov, Chochlačov – Daugavinš, R. Hanzl, Filatov – Nikoncev, Leščenko, Maxwell – Cyplakov, Kosov, Šalagin – Šaškov.

    Rozhodčí: Kulakov, Oskirko – Palej, Sysujev

    Diváci: 5500
    bahis siteleri