Česko – Portugalsko 2:4 (kon.)
konec
Česko
2:4 (1:2)
Portugalsko
Úterý 11.09.2018, 17:30 • Na Litavce, Příbram (CZE) • U20 Elite Tournament • 2. kolo
    56. Pedro CORREIRA - 2:4
     
    56
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    PEDRO CORREIRA využil parádní kolmé přihrávky za obranu, když na pravé straně pokutového území doběhl míč a kolem vybíhajícího brankáře Jana Šišky ho poslal ke vzdálenější levé tyči! Jeho zakončení nebylo vůbec prudké, nicméně, v blízkosti české brány nebyl nikdo, kdo by zabránil tomu, aby se míč doslova dokutálel za brankovou čáru.
    50. Pedro NETO - 2:3
     
    50
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Stadion Na Litavce krátce po vyrovnávacím gólu a obrovské radosti utichl jako diváci v hledišti při začátku divadelní hry v Národním divadle poté, co si PEDRO NETO z pravé strany hřiště kolem tří protihráčů navedl míč na osu a zpoza šestnáctky napřáhl levačkou k parádní střele, která vymetla přední pravý horní roh brány! Portugalci přichystali bleskovou a nádhernou odpověď, jejíž zásluhou vedou 3:2.
    49. Filip HAVELKA - 2:2
     
    49
    Česko právě vstřelilo branku!
    FILIP HAVELKA po zpětné přihrávce Lukáše Pfeifera z pravé strany pokutového území napřáhl zpoza hranice šestnáctky k výstavní střele, která se od břevna odrazila za brankovou čáru! Češi krátce po přestávce vymazali portugalský náskok a vyrovnali na 2:2.
    36. Patrik ŽITNÝ - 1:2
     
    36
    Česko právě vstřelilo branku!
    PATRIK ŽITNÝ využil obrovského zkratu portugalské obrany, která podcenila malou domů z levé strany obranné poloviny hřiště, včetně vybíhajícího brankáře Luise Maximiana, a z blízkosti mu nedělalo problém po zemi uklidit míč do zívající prázdné brány! Češi se deset minut před přestávkou vrátili zpět do zápasu.
    8. Pedro CORREIRA - 0:2
     
    8
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    PEDRO CORREIRA si na levé straně šestnáctky po rychlém útoku Portugalska podél pravé postranní čáry a krásné patičce svého spoluhráče zpracoval míč trochu za sebe, přesto přízemní střelou zamířil přesně k přední levé tyči! Česku se vůbec nepovedl vstup do zápasu a Lvíčata prohrávají rychle 0:2.
    4. Nuno SANTOS - 0:1
     
    4
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Nuno Henrique sice před pár okamžiky hlavičkoval těsně nad, hned vzápětí se ale prosadil NUNO SANTOS, když si na vzdálenější levé tyči naběhl na přetažený centr z rohového kopu a z blízkosti se hlavou nemýlil!

    Tomáš Reiner

    Branky: 36. Žitný, 49. Havelka – 4. Nuno Santos, 8. Pedro Correira, 50. Pedro Neto, 56. Pedro Correira

    Karty:   58. Pedro Correira (POR)


    Česko: Šiška – Holík (76. Klíma), Sadílek (63. Janošek), Bucha (76. Ch. Frýdek), Havelka, Šašinka (63. Douděra), Král (80. Plechatý), Žitný (63. Jandera), Granečný (63. Rychnovský), Chaluš (C) (63. Růsek), Pfeifer.
    Náhradníci: Jedlička – Janošek, Klíma, Plechatý, Douděra, Jandera, Rychnovský, Růsek, Ch. Frýdek. Trenér. Karel Krejčí.

    Portugalsko: Maximiano – Carmo (71. Romain Correira), Luis Silva, Dju (71. Quina), Henrique (80. Soares), Moura (80. Vinagre), Teixeira (63. Trincao), Pedro Correia (63. Luis), Neto (63. Gomes), Santos (C) (71. Baldé), Oliveira.
    Náhradníci: Benjamin, Ricardo Silva – Romain Correia, Vinagre, Florentino, Trincao, Miguel Luis, José Gomes, Quina, Thierry Correia, Baldé, Soares. Trenér: Hélio Sousa.

    Rozhodčí: Jochem Kamphuis. Asistenti: Jiří Pečenka, Petr Kotalík. Čtvrtý rozhodčí: Ondřej Berka

    Diváci: 476
    bahis siteleri