Leganés – Villarreal 0:1 (kon.) | Espanyol – Levante 1:0 (kon.) | Valladolid – Alavés 0:1 (kon.)
Sevilla – Getafe 0:2 (kon.)
konec
Sevilla FC
0:2 (0:2)
Getafe CF
Neděle 16.09.2018, 20:45 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán • Španělská LaLiga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    77
    Žlutou kartu dostává Dimitri Foulquier (Getafe CF).
     
    71
    Žlutou kartu dostává Wissam Ben Yedder (Sevilla FC), který se dožadoval pokutového kopu. Jenže ještě před zákrokem byl odpískaný další ofsajd domácího celku.
     
    70
    Žlutou kartu dostává Bruno González (Getafe CF), který pozdě přispěchal do souboje a zastavil protiútok Sevilly za hranicí pravidel.
     
    69
    Žlutou kartu dostává Éver Banega (Sevilla FC), jenž zezadu podkopl soupeře.
     
    45
    Žlutou kartu dostává Amath Ndiaye (Getafe CF), který u postranní čáry zatáhl domácího kapitána za dres. Další karta, o které se nedá ani diskutovat.
     
    21
    Žlutou kartu dostává Jesús Navas (Sevilla FC), jenž neudržel nervy na uzdě a strčil plnou silou do soupeře. No, čtyři karty za jednadvacet minut? Zajímalo by mě, zda oba celky dohrají v jedenácti lidech.
     
    19
    Žlutou kartu dostává Djené Dakonam (Getafe CF), jenž mohl klidně být dalším hráčem, který se mohl jít sprchovat. Hraje se hodně agresivně a i hostující obránce trefil šlapákem soupeře na kotník.
     
    16
    Žlutou kartu dostává Leandro Cabrera (Getafe CF), který pozdě přispěchal do souboje a trefil nešetrně soupeře. Je to druhé potrestání v tomto zápase a opět zasloužené.
     
    14
    Žlutou kartu dostává Roque (Sevilla FC) a to ještě může být rád, že se nešel předčasně sprchovat. Domácí hráč se rozeběhl jako šílenec a skluzem trefil stojnou nohu soupeře.

    Michal Luxa

    Branky: 4. Ángel Rodríguez (J. Molina), 38. Ángel Rodríguez

    Karty:   14. Roque (SEV), 21. Navas (SEV), 69. Banega (SEV), 71. Ben Yedder (SEV) – 16. Cabrera (GET), 19. Dakonam (GET), 45. Ndiaye (GET), 70. Bruno González (GET), 77. Foulquier (GET)


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 1:5. Střely mimo: 9:4. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 10:22.
    Sevilla FC: Vaclík – Gnagnon, Kjaer, Sergi Gómez – Aleix Vidal (69. Promes), Roque (46. Ben Yedder), Banega, Navas (C) – Nolito (46. F. Vázquez), Sarabia – André Silva.
    Náhradníci: Soriano – Amadou, Arana, Ben Yedder, Carriço, Promes, F. Vázquez.

    Getafe CF: Soria – Damián Suárez, Cabrera, Bruno González, Antunes – Portillo, Nemanja Maksimović, Dakonam (78. Cristóforo), Ndiaye (69. Foulquier) – Ángel Rodríguez (61. Šibasaki), J. Molina (C).
    Náhradníci: Chichizola – Alejo, Guardiola, Jaime Mata, Šibasaki, Cristóforo, Foulquier.

    Rozhodčí: Ricardo De Burgos – Javier Aguilar, Jon Núñez
    bahis siteleri