Leganés – Villarreal 0:1 (kon.) | Espanyol – Levante 1:0 (kon.) | Valladolid – Alavés 0:1 (kon.)
Sevilla – Getafe 0:2 (kon.)
konec
Sevilla FC
0:2 (0:2)
Getafe CF
Neděle 16.09.2018, 20:45 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán • Španělská LaLiga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    78
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Djené Dakonam, přichází Sebastián Cristóforo.
     
    77
    Žlutou kartu dostává Dimitri Foulquier (Getafe CF).
     
    71
    Žlutou kartu dostává Wissam Ben Yedder (Sevilla FC), který se dožadoval pokutového kopu. Jenže ještě před zákrokem byl odpískaný další ofsajd domácího celku.
     
    70
    Žlutou kartu dostává Bruno González (Getafe CF), který pozdě přispěchal do souboje a zastavil protiútok Sevilly za hranicí pravidel.
     
    69
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Aleix Vidal, přichází Quincy Promes.
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Amath Ndiaye, přichází Dimitri Foulquier.
     
    69
    Žlutou kartu dostává Éver Banega (Sevilla FC), jenž zezadu podkopl soupeře.
     
    61
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Ángel Rodríguez, přichází Gaku Šibasaki.
     
    60
    To už není možné, co Sevilla doslova zazdí! Na malém vápně proskočil balon na osamoceného Andrého Silvu. Domácího hráče dostoupil obránce a právě jeho zakončení trefilo.
    49. Neuznaná branka Sevilly
     
    49
    Dlouho se o brance diskutovalo, ale video rozhodlo, že branka regulérní nebyla! Za prodlouženým míčem běžel Wissam Ben Yedder, jenž přehodil brankáře a dostal míč za brankovou čáru. Ovšem ani druhá branka Sevilly neplatí!
     
    49
    O brance rozhoduje videorozhodčí!
     
    46
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Roque, přichází Wissam Ben Yedder.
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Nolito, přichází Franco Vázquez.
     
    45
    Žlutou kartu dostává Amath Ndiaye (Getafe CF), který u postranní čáry zatáhl domácího kapitána za dres. Další karta, o které se nedá ani diskutovat.
    44. Tomáš Vaclík vyzrál na Francisca Portillu
     
    44
    Z tribun se ozývá pískot a jen díky Tomáši Vaclíkovi to není o tři branky! Přihrávku na malé vápno dostal Francisco Portillo, proti němuž vysprintoval český brankář, který nohama zasáhl a předvedl výborný zákrok.
    40. Nolito sám před brankářem selhal
     
    40
    Neskutečné, co hráči v bílých dresech opět zahodili! Nejprve v šestnáctce upadl po souboji André Silva. Hra ale pokračovala dále a sám před brankářem byl Nolito. Jeho přehození gólmana končí jen vedle levé tyče.
    38. Ángel RODRÍGUEZ - 0:2
     
    38
    Getafe právě vstřelilo branku!
    Tomáše Vaclíka mi je hrozně líto, vždyť si snad ani nesáhl na míč a už tam má dva kousky! Obraně domácího mužstva se nepodařilo nejprve rozehrát a následně jeden z beků přihrál doprostřed vápna, kde byl ÁNGEL RODRÍGUEZ. Hostující útočník udržel nervy na uzdě a zakončil podél českého brankáře do spodního rohu branky.
     
    30
    Sevilla sice vyrovnává, ale branka pro ofsajd není uznána! Ovšem opakovaný záběr spíše odhalil chybu pomezního sudího. Každopádně radost fanoušků je zbytečná a možná jedna z klíčových situací zůstane v zapomnění.
     
    21
    Žlutou kartu dostává Jesús Navas (Sevilla FC), jenž neudržel nervy na uzdě a strčil plnou silou do soupeře. No, čtyři karty za jednadvacet minut? Zajímalo by mě, zda oba celky dohrají v jedenácti lidech.
     
    21
    Obrovská šance na vyrovnání končí skvělým zákrokem brankáře! Z pravé strany dostal přihrávku do šestnáctky Nolito, kterému se podařilo zakončit, Jenže David Soria byl rychle pod nohama domácího borce a zasáhl.
     
    19
    Žlutou kartu dostává Djené Dakonam (Getafe CF), jenž mohl klidně být dalším hráčem, který se mohl jít sprchovat. Hraje se hodně agresivně a i hostující obránce trefil šlapákem soupeře na kotník.
     
    16
    Žlutou kartu dostává Leandro Cabrera (Getafe CF), který pozdě přispěchal do souboje a trefil nešetrně soupeře. Je to druhé potrestání v tomto zápase a opět zasloužené.
     
    14
    Žlutou kartu dostává Roque (Sevilla FC) a to ještě může být rád, že se nešel předčasně sprchovat. Domácí hráč se rozeběhl jako šílenec a skluzem trefil stojnou nohu soupeře.
    4. Ángel RODRÍGUEZ - 0:1
     
    4
    Getafe právě vstřelilo branku!
    Tak to je začátek jako hrom! Jorge Molina dal průnikovou přihrávku za obranu. Do vápna si naběhl ÁNGEL RODRÍGUEZ, který křižnou střelou po zemi nedal šanci českému brankáři ve službách Sevilly. Asistence: Jorge Molina.

    Michal Luxa

    Branky: 4. Ángel Rodríguez (J. Molina), 38. Ángel Rodríguez

    Karty:   14. Roque (SEV), 21. Navas (SEV), 69. Banega (SEV), 71. Ben Yedder (SEV) – 16. Cabrera (GET), 19. Dakonam (GET), 45. Ndiaye (GET), 70. Bruno González (GET), 77. Foulquier (GET)


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 1:5. Střely mimo: 9:4. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 10:22.
    Sevilla FC: Vaclík – Gnagnon, Kjaer, Sergi Gómez – Aleix Vidal (69. Promes), Roque (46. Ben Yedder), Banega, Navas (C) – Nolito (46. F. Vázquez), Sarabia – André Silva.
    Náhradníci: Soriano – Amadou, Arana, Ben Yedder, Carriço, Promes, F. Vázquez.

    Getafe CF: Soria – Damián Suárez, Cabrera, Bruno González, Antunes – Portillo, Nemanja Maksimović, Dakonam (78. Cristóforo), Ndiaye (69. Foulquier) – Ángel Rodríguez (61. Šibasaki), J. Molina (C).
    Náhradníci: Chichizola – Alejo, Guardiola, Jaime Mata, Šibasaki, Cristóforo, Foulquier.

    Rozhodčí: Ricardo De Burgos – Javier Aguilar, Jon Núñez
    bahis siteleri