Chabarovsk – Riga 2:1 (kon.) | Vladivostok – CSKA Moskva 3:4 (po pr.) | Kunlun – HC Slovan 4:3 (2:1 po s.n.)
Jokerit – Čeljabinsk 8:0 (kon.) | Soči – Magnitogorsk 1:2 (kon.) | Spartak Moskva – Jekatěrinburg 2:4 (kon.)
konec
Jokerit Helsinky
8:0 (0:0, 5:0, 3:0)
Traktor Čeljabinsk
Pondělí 17.09.2018, 17:30 • Hartwall Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:33 Marko ANTTILA - 8:0
     
    59:33
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Počet gólů se nejspíše zastaví na čísle osm! Domácí zamířili v oslabení do přečíslení, Mika Niemi našel volného MARKA ANTILLU, jenž ranou z první nedal Sudnicinovi šanci a dává druhý gól v zápase. Asistence: Mika Niemi, Tommi Kivistö.
    58:27 Eemeli RÄSÄNEN - 7:0
     
    58:27
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Demolice Čeljabinsku ne a ne skončit! Sedmá branka je na světě a postaral se o to EEMELI RÄSÄNEN! Ránu domácích od modré totiž tečoval pod břevno. Kotouč se rychle odrazil zpět do hry a do sítě ho ještě zasunul Norman. Sudí se pak ještě šli podívat na video, ale branku uznali a jako střelce označili Räsänena. Asistence: Jesse Joensuu, John Norman.
    57:08 Pekka JORMAKKA - 6:0
     
    57:08
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Čeljabinsk se sice dokázal osvobodit, ale při další akci už inkasuje! PEKKA JORMAKKA převzal kotouč za útočnou modrou, napřáhl k parádní dělovce a zamířil přesně pod horní tyč mimo dosah Sudnicina! Kotouč ještě zacinkal o brankovou konstrukci. Asistence: Sakari Manninen, Sami Lepistö.
    36:57 John NORMAN - 5:0
     
    36:57
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Demolice Traktoru pokračuje! Jensem odvezl dobrou práci u mantinelu, přes Jormakku se dostal kotouč až do předbrankového prostoru, kde byl osamocený JOHN NORMAN, jenž v klidu překonal i střídajícího Sudnicina a kompletuje hattrick! Asistence: Pekka Jormakka, Nicklas Jensen.
    35:27 Marko ANTTILA - 4:0
     
    35:27
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Teď už to však není pravda, Helsinky se radují ze čtvrtého gólu, a znovu ho vsítili díky důrazu na brankovišti! Dvěma dorážkám po střele od modré ještě Děmčenko odolal, ale ležící gólman už nedosáhl na střelu MARKA ANTTILY! Asistence: Mika Niemi, Henri Ikonen.
    28:33 John NORMAN - 3:0
     
    28:33
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Třetí branka Helsinek je na světě! Druhá třetina zatím vychází domácím parádně. O'Neill vybojoval kotouč u mantinelu a rázem z toho bylo přečíslení dvou proti jednomu, domácí útočník posunul puk JOHNU NORMANOVI, který dokázal propálit přesunujícího se Děmčenka. Asistence: Brian O'Neill, Jesse Joensuu.
    24:16 Jesse JOENSUU - 2:0
     
    24:16
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Další závar před brankou a kotouč podruhé v krátkém sledu za Děmčenkem! Postaral se o to JOHN NORMAN! Norman byl důrazný už za brankou a nakonec se štěstím odrazu dotlačil puk do sítě, snad ani neví jak! Bez asistence.
    21:39 Brian O'NEILL - 1:0
     
    21:39
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Skvělý nástup Helsinek do druhé části a domácí jdou do vedení! Kotouč se odrazil před branku šťastně k BRIANOVI O'NEILLOVI, jenž nezazmatkoval a blízka propálil Děmčenka. Asistence: John Norman, Jesse Joensuu.

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 22. O'Neill (Norman, Joensuu), 25. Norman, 29. Norman (O'Neill, Joensuu), 36. Anttila (Niemi, H. Ikonen), 37. Norman (Jormakka, Nicklas Jensen), 58. Jormakka (Manninen, Lepistö), 59. E. Räsänen (Joensuu, Norman), 60. Anttila (Niemi, Kivistö)


    Jokerit Helsinky: Zapolski (Kalninš) – Stollery, Lepistö, Kivistö, A. Grant, Lööv, O. Lauridsen, E. Räsänen – Moses, Regin, Manninen – Joensuu, Norman, O'Neill – Jormakka, Platt, Nicklas Jensen – H. Ikonen, Niemi, Anttila.
    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (36. Sudnicin) – Bailen, Šinin, Želdakov, Rjasenskij, N. Chlystov, Borodkin, Isajev, Šolochov – Bergström, Gynge, Szczechura – Glinkin, Stoa, Kravcov – Lapenkov, Rybakov, Kokujov – Peňkovskij, Gubarev, Polygalov.

    Rozhodčí: Odinš, Sonj – Šeljanin, Otmachov

    Diváci: 7186
    bahis siteleri