Chabarovsk – HC Slovan 3:2 (kon.) | Vladivostok – Riga 2:3 (1:3 po s.n.) | Kunlun – CSKA Moskva 0:3 (kon.)
Jokerit – Magnitogorsk 5:3 (kon.) | Soči – Jekatěrinburg 1:5 (kon.) | Spartak Moskva – Čeljabinsk 6:1 (kon.)
konec
Spartak Moskva
6:1 (2:0, 3:0, 1:1)
Traktor Čeljabinsk
Středa 19.09.2018, 18:30 • Lužniki Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (20:54:51)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 7304 diváků!
     
    Československá stopa v utkání

    Július Hudáček (SPM) – 60 minut, 1 gól, 15 zákroků, 93,75%
    Robin Hanzl (SPM) – 1+0, 4 střely, čas na ledě 16:42
     
    Střely na branku: 40 – 16
     
    Je konec! Spartak Moskva zvládl dnešní duel ve velkém stylu a poráží Traktor Čeljabinsk vysoko 6:1. Domácí hokejisté se do vedení dostali už v úvodní třetině. V prostřední dvacetiminutovce navýšili svůj náskok díky dlouhé přesilovce už na 5:0. Hned v úvodu třetí části se navíc prosadil Kaspars Daugavinš a o výhře Spartaku byla jasno. Za hosty sice snížil Polygalov, ale nepžíznivý stav už nezvrátil.
     
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Po souboji ve středním pásmu se puk odrazil na střídačku hostujícího celku. Před závěrečnou sirénou nás tak čeká ještě jedno vhazování.
     
    59:14
    Také domácí fanoušci si závěrečné minuty dnešního utkání užívají a odměňují své oblíbence za předvedený výkon hlasitým skandováním.
     
    58:32
    Domácí celek hraje s kotoučem na hokejkách a nenechává hokejistům Čeljabinsku prostor ani v závěru dnešního střetnutí.
     
    58:07
    Hosté v plném počtu.
     
    57:32
    Robin Hanzl se v útočném pásmu dostal do zakončení, nicméně jeho střela zápěstím hostujícího brankáře nevystrašila. Vhazuje se po Děmčenkově levici.
     
    57:12
    Andrej Kutějkin neudržel kotouč na modré čáře a Spartak musel vyklidit útočné pásmo. Domácí hokejisté už ale nikam nespěchají.
     
    56:30
    Hosté začali v dalším oslabení dobře. Hokejisté Čeljabinsku vybojovali kotouč a vyhodili jej přes všechny čáry za Hudáčkovu branku.
     
    56:07
    Další vyloučení na straně Traktoru! Dvě minuty za hákování dostává Jevgenij Rjasenskij.
     
    55:29
    Anatolij Nikoncev bez váhání vyhodil puk přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Hra se vrátí do obranného pásma Spartaku. Vhazuje se po Hudáčkově pravici.
     
    55:08
    Polygalov číhal na další pěknou přihrávku mezi kruhy. Hostující střelec se už napřahoval, ale Dmitrij Kalinin před ním na poslední chvíli kotouč vypíchl.
     
    54:10
    Hostům rázem narostla křídla. Ryan Stoa se prosmýkl do útočného pásma, ale nedostal tam prostor k zakončení a přišel o kotouč.
    53:14 Igor POLYGALOV - 6:1
     
    53:14
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Čeljabinsk se přeci jen dočkal čestného zásahu! IGOR POLYGALOV projel s pukem přes celé kluziště až před branku Spartaku a střelou do horního rohu nedal Hudáčkovi šanci! Bez asistence.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 1. Nikoncev (Kutějkin, Truňov), 16. R. Hanzl (Daugavinš), 31. Nikoncev (Kalinin, J. Hudáček), 37. Chochlačov (Zubov, Kutějkin), 40. Karsums (Daugavinš, Gončarov), 41. Daugavinš – 54. Polygalov


    Spartak Moskva: J. Hudáček (Bespalov) – Gončarov, Provolněv, Kutějkin, A. Osipov, Kulik, Kalinin, V. Sorokin – Daugavinš, Karsums, R. Hanzl – Zubov, Leščenko, Chochlačov – Maxwell, Nikoncev, Truňov – Kosov, Šalagin, Šaškov – Talalujev.
    Traktor Čeljabinsk: Sudnicin (42. Děmčenko) – Šinin, Bailen, Rjasenskij, Želdakov, Nikitin, N. Chlystov, Isajev, Karpuchin – Bergström, Gynge, Szczechura – Glinkin, Stoa, Kravcov – Lapenkov, Rybakov, Kokujov – Peňkovskij, Gubarev, Polygalov.

    Rozhodčí: Naumov, Rogačov – Gorděnko, Zacharov

    Diváci: 7304
    thejrc.org