Košice – Orange 20 6:1 (kon.)
konec
HC Košice
6:1 (3:1, 2:0, 1:0)
HK Orange 20
sk Čtvrtek 20.09.2018, 17:30 • Steel Aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:03
    Košice dali gól!
    Košičania sa presadzujú aj počas vlastného oslabenia. Po ľavej strane sa do pásma presunul TOMÁŠ KLÍMA, ktorý zavŕšil gólový poltucet v sieti HK Orange 20.
     
    29:28
    Košice dali gól!
    Neprekonaný dnes nebude ani tretí gólman, ktorý do hry zasiahol. Jakub Kostelný musel teraz skloniť hlavu a vytiahnuť puk zo siete, do ktorej ju poslal obranca a dočasný košický kapitán MARTIN DUDÁŠ. Asistencie: Tomáš Klíma, Martin Lenďák.
     
    24:05
    Košice dali gól!
    Oceliari zatiačili na svojho súpera a obranné rady mladíkov tento fakt nezvládli. Gól bol len otázkou času, napokon mohol ruky nad hlavu zodvihnúť TOMÁŠ NETÍK. Presilovku tak využívajú aj domáci. Asistencie: Petr Kafka, Klemen Pretnar.
     
    19:18
    Košice dali gól!
    Košičania napokon strieľajú ešte jeden gól. MARCEL HAŠČÁK vyslal strelu švihom, s čím teraz Daniel Jakub Pavličko príliš nerátal. Gólman mladíkov bol nachytaný na hruškách, stav sa preto upravuje na 3:1. Asistencia: Dávid Šoltés.
     
    15:08
    HK Orange 20 dalo gól!
    Mladí Slováci strieľajú kontaktný gól. V útočnej tretine rozostavili svoj presilovkový formát, na konci ktorého bol gólový BORIS BRINCKO. Asistencie: Enrik Švec, Andrej Kollár.
     
    13:31
    Košice dali gól!
    Čo napokon znamená aj ich druhý presný zásah. ROMAN ŽITNÝ si položil Pavlička a popri jeho tele pohodlne upravil na 2:0 v prospech domácich Košíc. Asistencie: Tomáš Klíma, Martin Krajňák.
     
    12:02
    Košice dali gól!
    Jeden z mladíkov teraz stratil hokejku, celá formácia si ich následne veľmi umne povymieňala. Ani to jej ale nestačilo, Košičania si vytiahli Pavlička z bránky a skórovali. Postaral sa o to TOMÁŠ HRIČINA. Asistencie: Klemen Pretnar, Gabriel Spilar.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 13. Hričina (Pretnar, Spilar), 14. Žitný (Klíma, Krajňák), 20. Haščák (Šoltés), 25. Netík (Kafka, Pretnar), 30. Dudáš (Klíma, Lenďák), 51. Klíma – 16. Brincko (Švec, Kollár)


    HC Košice: Habal (Škorvánek) – Pretnar, Dudáš (C), Čížek, Koch, McDowell, Pulli, Lenďák – Netík, Brophey, Kafka – Spilar (A), Suja (A), Hričina – Haščák, Galamboš, Šoltés – Žitný, Krajňák, Klíma
    HK Orange 20: Pavličko (25. Kostelný) – Brincko, Švec, Maňák (A), Golián, Boldižár, Kupec, Romaňák, Nahálka – Urbánek, Kollár (C), Fafrák (A) – Džugan, Köver, Juščák – Lunter, Giertl, Havrila – Zahradník, Čenka, Svitana

    Rozhodčí: M. Korba, Orolin – Bogdaň, Gajan
    bahis siteleri