Č. Budějovice – Dukla Praha 0:0 (kon.) | Liberec – Sparta 1:4 (kon.) | Příbram – Mladá Boleslav 2:3 (kon.)
Plzeň – Hr. Králové 3:2 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
3:2 (1:0)
FC Hradec Králové
Pondělí 24.09.2018, 16:00 • Luční, Plzeň • Juniorská liga – Čechy • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Dobrý den, vítám Vás u 9. kola Juniorské ligy. Dnes se podíváme na zápas FC Viktoria Plzeň – FC Hradec Králové. Plzeň je v tomto utkání považována za favorita, tak uvidíme zda tuto roli splní.
     
    FC Viktoria Plzeň:

    Minulá sezóna se Plzni moc nevyvedla a zahrála si i část poražených, kde se umístila až na 8. místě. Tento rok je tomu zatím jinak, Plzeň si drží 5. místo a sérii čtyř výher v řadě. Po špatném úvodu se Plzeň výrazně zlepšila a drží si bilanci, 4-1-3. Dnes ji čeká Hradec, který se v posledních zápasech trápí a nevyhrál již 3 zápasy v řadě. Plzeň již s Hradcem přes 2 roky neprohráli a sázkaři to vidí, že tomu nebude ani dnes.
     
    FC Hradec Králové:

    Hradci se minulá sezóna výrazně povedla a umístila se na 4. místě. Tento rok je tomu ovšem jinak, Hradec se drží na 9. místě s pouhými 8 body a třemi porážkami v řadě. Bilance v této sezóně není moc pozitivní, 2-2-4. Na Hradec je vypsán velký kurz a čeká se, že si s Hradcem, Plzeň pohraje. To ovšem Hradec nebude chtít dovolit a budou se chtít vrátit opět na vlnu výher.
     
    Vzájemné zápasy:

    18.2.2018 – Plzeň – Hradec 5:1
    17.9.2017 – Hradec – Plzeň 0:0
    9.4.2017 – Plzeň – Hradec 1:0
    3.10.2016 – Hradec – Plzeň 4:2
    7.3.2016 – Hradec – Plzeň 2:2
     
    Úvodní sestavy:

    FC Viktoria Plzeň: Sváček – O. Pek (C), Hranáč, Hájek, Svoboda – Bucha, Procházka – Arzberger, Řezáč, Pihrt – Kepl
    Náhradníci: Broz, J. Pek, Patrovský, Petr, Bartůněk, Novák

    FC Hradec Králové: Mach – Kadlec, Hynek, Miker, Bičiště, Kropáček, Soukeník, Vobejda, Locker, Vukčević (C), Finěk
    Náhradníci: Šeba – Gjinollari, Petřík, Kundrt, Dermedjan

    Rozhodčí: Severýn – Vlasjuk, Kotalík.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali hosté, kteří budou hrát zprava doleva.
     
    3
    Ihned v úvodu to Hradec zkoušel dalekonosným nákopem na druhou stranu, míč se ale dostal pouze za postranní čáru.
     
    4
    Posléze Kadlec vhazoval od levé autové čáry, načež domácí Hájek odpálil míč zpět do zámezí. Plzeň je v úvodu pod menším tlakem.
     
    5
    Hradečtí si vybojovali standardní situaci z pravé strany. K oné rozehrávce se postavil Hynek, jehož vzdušná nabídka mířila do ofsajdu.
     
    6
    Procházka možná trochu zbytečně kličkoval, čímž přišel o balón. Za záchrannou brzdu zatáhl Pek, který fauloval Nováka.
     
    7
    Další z řady nákopů tentokráte našel Kepla, který se sice dostal k míči, odražený balón ale sebral vracející se protihráč.
     
    8
    Novák musel zasahovat na samotné hranici šestnáctky, Viktoria si tak vybojovala úvodní roh. K míči se postavil Kepl, který našel pouze soupeře.
     
    9
    Drobným faulem si pomohl jeden z hráčů Hradce, domácí okamžitě rozehráli standardku. V tuto chvíli má míč na kopačce Hranáč.
     
    10
    Domácí si rázem přichystali další roh, ten tentokráte odvracel hostující Soukeník. Plzeň ale i nadále obléhá pokutové území.
     
    11
    Procházka se pokoušel vrátit zpět k míči, v osobním souboji ho ale fauloval Miker, čehož si všiml také hlavné rozhodčí Severýn.
     
    12
    Nyní si nedovoleným zákrokem pomohl Arzberger, který dal do souboje s protihráčem až moc agrese. Hradec rozehrává z vlastní poloviny.
     
    13
    Kapitán Pek měl obrovské starosti s bráněním rychlonohého Kropáčka, který se nakonec k zakončení nedostal. Hrát tak můžou domácí.
     
    14
    Přihrávka v podání Řezáče neprošla na místo určení, místo toho si tentýž hráč vyzkoušel exekuci rohového kopu. I tentokráte zasáhl jeden z protihráčů.
     
    15
    Nyní si s míčem zahrál také brankář Mach, který rozehrál volný kop nakrátko. Locker nakonec přenesl hru na pravou stranu.
     
    16
    Akce Hradce skončil na hranici šestnáctky, následně se k volnému míči dostal Hájek, který vyvezl balón do bezpečnějšího prostoru.
     
    17
    Hodně rychle z branky musel brankář Sváček, který musel balón odkopnout na druhou stranu. Bez teče se dokonce dostal až k Machovi.
     
    18
    Ve středu hrací plochy se nejlépe zorientoval Hájek, který roztáhl hru na pravou stranu. Tam se zakončením do protihráče prezentoval Bucha.
     
    19
    Momentálně sledujeme tak trochu klidnější pasáž tohoto utkání. Plzenští se snaží zdlouhavou kombinací uspat svého soupeře.
     
    20
    Úvodní šance tohoto zápasu! Kolmice směřovala na pravou stranu, kde se zjevil Kepl. Jeho zakončení dokázal Mach zneškodnit.
    20. Mach si připsal důležitý zákrok.
     
    21
    Je tu pokutový kop pro Plzeň!
     
    21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do vedení! K exekuci pokutového kopu se postavil TOMÁŠ KEPL, který si vybral levou stranu. Tam se vydal také brankář Mach, jenž ale vyrazil míč pouze do sítě.
    21. KEPL - 1:0
     
    22
    Na úvodní branku tohoto zápasu jsme čekali něco málo přes dvacet minut. Nutno dodat, že Viktorka je v posledních vteřinách aktivnější.
     
    23
    Do dalšího zakončení se dostal Hranáč, který ale na hranici šestnáctky trefil pouze protihráče. Posléze balón odklidil hostující Locker.
     
    24
    Nyní se s trochou štěstí dostal k volnému míči Arzberger, který ale nedal střele téměř žádnou razanci. Mach tak v poklidu zasáhl.
     
    25
    Žlutou kartu dostává René Kropáček (FC Hradec Králové).
     
    26
    Pihrt si gestem ruky řekl o přihrávku do strany, kde pokoušel předat míč Procházkovi. Do dráhy letu míče se ale postavil Soukeník.
     
    27
    Procházka byl v souboji s Bičištěm mnohem důraznější, následně pak jeho celek přenesl hru na levou stranu, kde Arzberger neodcentroval.
     
    28
    Nyní to domácím nevyšlo dle představ, nakopávaný míč se stal snadnou kořistí Hranáče. Hradec bude vykopávat od branky.
     
    29
    Nyní se do rozehrávky opět zapojil Mach, kterému se odkop ale vůbec nevydařil. Míč skončil daleko za postranní čárou.
     
    34
    Hradec měl k dispozici standardku, kterou ale soupeř v poklidu odvrátil. Posléze Vobejda zachytil míč na hrací ploše, se kterým kombinuje.
     
    35
    Novák si to sympaticky namířil po levé straně, kde přihrál lépe postavenému Bičištěmu. Druhý jmenovaný odcentroval do náruče Sváčka.
     
    36
    Na opačné straně se za nakopávaným míčem řítil Kepl, nakonec ho dokázal ubránit důrazný Vukčević. Mach bude opět vykopávat.
     
    37
    Svoboda vhazoval od levé autové čáry, následně se na centrovaný míč vyškrábal Řezáč, jeho hlavička ale nebyla důrazná.
     
    38
    Pek se ještě s vypětím všech sil pokusil nahrát na volného Pihrta, míč se ale snesl za čáru. Novák se ujme autového vhazování.
     
    39
    Procházka zkoušel z první vysunout Peka, tento úmysl ale přečetl vracející se Bičiště, který nakonec vytasil nedovolený zákrok.
     
    40
    Byl to právě zkušený Procházka, který se ujal rozehrávky volného kopu z prava. Jeho nabídka ale mířila mimo dosah všech spoluhráčů.
     
    41
    Nyní se jeden z domácích dostal do lukrativního postavení pro zakončení, technickou ránu ale poslal pouze do ochranné sítě za bránou.
     
    42
    Hezké sklepnutí od Pihrta našlo volného Procházku, který z jedničky zamířil nad branku. Hezká fotbalová akce v podání Viktorie.
     
    43
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem dvou minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.
     
    45
    Až nyní se hosté dostali do vyložené šance, rozruch před brankou byl ale zbytečný, neboť se jednalo o ofsajdové postavení.
     
    45+1
    Sympatickou ránu vyprodukoval hostující Kropáček, který pořádně protáhl domácího brankáře.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám nabídl jedinou branku, o kterou se z pokutového kopu postaral domácí forvard Kepl. Plzenští měli i po vstřelené brance více ze hry, avšak žádná přesná trefa už nepřišla. Na druhé straně neměl brankář Sváček moc práce, akce Hradce totiž většinou končily na samotné hranici pokutového území. Do druhého poločasu je vše otevřené, hosté by ale měli zvýšit aktivitu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Ondřej Pek, přichází Michal Bartůněk.
    Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází René Kropáček, přichází Ladislav Kundrt.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí. Ti budou pro změnu hrát zprava doleva.
     
    48
    Hned v samotném úvodu si nedovoleným zákrokem pomohl hostující Miker, který fauloval Buchu. Plzni se ale nepodařilo založit akci po levé straně.
     
    49
    Domácí vhazovali od pravé postranní čáry, kde se autu chopil obránce Svoboda. Přenesení hry na levou stranu zastavil Miker.
     
    50
    Posléze to Vukčević zkoušel kolmicí na pravou stranu, kde si ale situaci pohlídal Hranáč. Úvod druhého poločasu je plný nepřesností.
     
    51
    Hradec se přiblížil blíže k šestnáctce soupeře, Finěk se chopil dalšího autu. Následný centr od Soukeníka skončil na kopačce Hájka.
     
    52
    Šváček hravě zkontroloval míč, který nakonec prošel až za brankovou čáru. Zanedlouho se dočkáme odkopu od domácí svatyně.
     
    53
    Kepl se dostal nejvýše do vzduchu, i tak ale nedokázal ve vzdušném souboji uspět. Následně to střelou nad branku zkoušel Procházka.
     
    54
    Arzberger to na levém křídle zkoušel individuálním způsobem, což mu nevyšlo. Hostující Vobejda si navíc vybojoval standardku.
     
    55
    Nakonec se jednal o rozehrávku nakrátko, načež se Hradec neprokousal s míčem až do pokutového území. Směrem dopředu to zkouší domácí.
     
    56
    Nyní se Bičiště dostal s míčem až do malého vápna, kde ale nedokázal míč procedit ke Sváčkovi. Domácí obrana zafungovala na jedničku.
     
    56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je tu druhá branka v hostující síti! Centr z pravé strany našel osamoceného hráče, který střílel pouze do vzdálenější konstrukce. K dorážce se ale dostal TOMÁŠ KEPL, jenž už poslal míč do sítě.
    56. KEPL - 2:0
     
    57
    Hradec je ve druhém poločase výrazně aktivnější. Nyní centr z levé strany div neskončil až v síti, Sváček si určitě oddychl.
     
    58
    Finěk si dal s provedením autového vhazování hodně načas. Nakonec našel Vobejdu, který se nakonec k zakončení vůbec nedostal.
     
    60
    Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Jan Kadlec, přichází David Gjinollari.
     
    60
    Centr do pokutového území musel odvracet obránce Hájek, který ale poslal míč za vlastní branku. Hradec má k dispozici rohový kop.
     
    61
    Následný rohový kop ale nepřinesl nic závratného, domácí celek se opět ubránil. Nyní si Soukeník vyzkouší další autové vhazování.
     
    62
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Lukáš Pihrt, přichází Jan Pek.
     
    63
    Velká šance na kontaktní branku! Na malém vápně se k míči dostal Soukeník, který ale trefil pouze rukavice domácího brankáře.
     
    64
    Vobejda se po souboji s Procházkou ocitl na zemi, hlavní sudí ale nechal pokračovat ve hře. Hosté si tak vybojovali další rohový kop.
     
    65
    Žlutou kartu dostává Václav Svoboda (FC Viktoria Plzeň).
     
    66
    Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Tomáš Hynek, přichází Gazar Dermedjan.
     
    67
    Plzeň si pořádně koleduje, soupeř si totiž přichystal další standardku, kterou Sváček vyrazil před sebe, kde se nacházel Hájek.
     
    68
    Rychlý protiútok domácího celku nakonec zakončoval Arzberger, který z hranice velkého vápna mířila vedle brány. Nakonec to bylo s tečí.
     
    69
    Ani Viktorce se rohový kop moc nepovedl, přetažený centr nedokázal Kepl vrátit zpět před branku. Mach bude vykopávat od své svatyně.
     
    72
    Žlutou kartu dostává Jan Pek (FC Viktoria Plzeň).
     
    72
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Tomáš Arzberger, přichází Martin Petr.
     
    73
    Druhý poločas nám nabízí o poznání pohlednější představení, než ten první, avšak Hradec se stále nemůže dostat k první brance.
     
    74
    Gjinollari si nakonec rozmyslel výpad podél autové čáry, nakonec přihrál zpět na Mikera, který otočil hru na pravou stranu.
     
    75
    Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Dominik Bičiště, přichází Jakub Petřík.
     
    76
    Soukeník si přehodil míč na svojí silnější nohu, nadýchaný bochánek ale opět našel pouze hlavu protihráče. Hradec má k dispozici další roh.
     
    77
    Po něm se do zakončení natlačil Petřík, jehož rána bez přípravy skončila hodně vedle branky. Sváček nemusel vůbec zasahovat.
     
    78
    Málem to bylo o tři branky! Až před branku se natlačil Řezáč, který ale ve finální fázi trefil pouze nohy brankáře Macha.
     
    78
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Aby toho nebylo málo, tak se domácí dostávají do tříbrankového vedení! V pokutovém území se nejlépe zorientoval TOMÁŠ KEPL, který tak zaznamenal hattrick. Nyní to bude mít Hradec hodně složité.
     
    79
    Plzenští si rovněž vyzkoušeli rozehrávku rohového kopu, který se rozhodně nezařadí mezi ty povedené. Mach okamžitě odkopl od své svatyně.
     
    80
    Hosté se okamžitě pokusili o rychlou odpověď, středem hrací plochy ale cestička vpřed nevedla. Následovat bude rohový kop.
     
    81
    Jenomže Petřík ho rozehrál natolik špatným způsobem, že sotva doskákal na druhou stranu. Plzenští se ale míče hodně rychle zbavili.
     
    82
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut. Nyní to Plzeň zkoušela rychlým výpadem, Kepl se ale zjevil v ofsajdovém postavení.
     
    83
    Opět stejný obrázek hry. Soukeníkovi se ani tentokráte nepodařilo kloudně odcentrovat, míč pak skončil až za domácí svatyní.
     
    84
    Sváček se zmocnil dalekonosného odkopu, po kterém Bucha přihrával nepřesně na Peka. Na druhé straně se Hradec zmocnil autu.
     
    84
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Alespoň čestný úspěch pro hostující celek! Vobejda se otočil s míčem a poté u vzdálenější tyče našel nekrytého DOMINIKA SOUKENÍKA, který už měl snadnou práci.
    84. SOUKENÍK - 3:1
     
    86
    Žlutou kartu dostává Danilo Vukčević (FC Hradec Králové).
     
    87
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Petr Řezáč, přichází Marek Patrovský.
     
    88
    Plzeň se už nikam nežene, naopak se snaží neudělat žádnou fatální chybu. Možná i proto Svoboda přihrával až na brankáře Sváčka.
     
    89
    Sváček je v posledních minutách často u míče, nyní si vyzkoušel další odkop od branky. Ten opět zamířil pouze do prostoru, kde se nacházel soupeř.
     
    90
    Ještě jeden zákrok pro Macha, který v poklidu vyrazil zakončení z pravé strany. O tuto střeleckou příležitost se zřejmě postaral Petr.
     
    90+1
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Tomáš Kepl, přichází Marek Brož.
     
    90+1
    První poločas bude nastaven o jednu minutu.
     
    90+3
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom ještě jedna branka! Na vzdušný centr si naskočil hostující JOSEF LOCKER, který nekompromisně zamířil ke vzdálenější tyči, kam se Sváček neměl šanci dostat.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí očekávaným vítězstvím Plzně, která svého soupeře porazila poměrem 3:2. Hradec vstupoval do druhého poločasu s jednobrankovým mankem, avšak ani jeho územní převaha vyrovnávací branku nepřinesla. Naopak to byl domácí celek, který byl nesmírně efektivní. Čistý hattrick totiž zaznamenal Kepl, který dal svému celku nadějné vedení 3:0. Hradec se ke konci zápasu dostal k velkému náporu, ze kterého vytěžil dvě branky. (17:50:42)

    David Suchý

    Branky: 21. Kepl (pen.), 56. Kepl, 78. Kepl – 84. Soukeník, 90+3. Locker

    Karty:   65. Svoboda (PLZ), 72. Pek (PLZ) – 25. Kropáček (HKR), 86. Vukčević (HKR)


    FC Viktoria Plzeň: Sváček – O. Pek (C) (46. Bartůněk), Hranáč, Hájek, Svoboda – Bucha, Procházka – Arzberger (72. Petr), Řezáč (87. Patrovský), Pihrt (62. J. Pek) – Kepl (90+1. Brož)
    Náhradníci: Broz, J. Pek, Patrovský, Petr, Bartůněk, Novák

    FC Hradec Králové: Mach – Kadlec (60. Gjinollari), Hynek (66. Dermedjan), Miker, Bičiště (75. Petřík), Kropáček (46. Kundrt), Soukeník, Vobejda, Locker, Vukčević (C), Finěk
    Náhradníci: Šeba – Gjinollari, Petřík, Kundrt, Dermedjan

    Rozhodčí: Severýn – Vlasjuk, Kotalík
    bahis siteleri