Vsetín – Frýdek-M. 3:2 (kon.) | Benátky n/J – Litoměřice 4:2 (kon.) | Jihlava – Třebíč 6:3 (kon.)
Motor ČB – Kladno 3:0 (kon.) | Slavia – Ústí n/L 2:1 (kon.) | Přerov – Havířov 6:3 (kon.)
Prostějov – Kadaň 9:2 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
6:3 (2:2, 2:1, 2:0)
AZ Havířov
Středa 26.09.2018, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:43 Marek SIKORA - 6:3
     
    59:43
    Přerov právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Situaci dva na jednoho spolu šikovně sehráli Michal Popelka s MARKEM SIKOROU, který zakončoval po křižné přihrávce nápřahem z první. Bláha se nestihl přesunout.
    Asistence: Michal Popelka, Roman Pšurný.
    55:31 Marek SIKORA - 5:3
     
    55:31
    Přerov právě vstřelil branku!
    Čtyři a půl minuty před koncem Přerov navyšuje vedení o druhý gól! Novotný měl na zádech dotírajícího protihráče a nezbývalo mu nic jiného, než vyslat do útoku MARKA SIKORU, který po překročení útočné modré čáry středem hřiště udělal několik kroků a prostřelil Bláhu!
    Asistence: Martin Novotný, Mikuláš Zbořil.
    31:09 Jakub NAVRÁTIL - 4:3
     
    31:09
    Přerov právě vstřelil branku!
    JAKUB NAVRÁTIL si založil pohlednou individuální akci! Vybruslil si po pravé straně, zbavil se dotírajícího protihráče a střelou na bližší tyč vyhnal Jana Lukáše z branky!
    Asistence: Mikuláš Zbořil.
    28:36 Branislav REHUŠ - 3:3
     
    28:36
    Havířov právě vstřelil branku!
    Štěstěna se teď přiklonila zase na stranu Havířova! Po jednom ze střeleckých pokusů se situace před Klimešem stala dosti nepřehlednou, puk najednou vykoukl mimo ni, kde jej atakován soupeřem v nelehké pozici doklepl do branky BRANISLAV REHUŠ.
    Asistence: Filip Seman, Jan Maruna.
    25:46 Radomír PALA - 3:2
     
    25:46
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak Přerov se teď šťastně, leč po zásluze, dostává do vedení! RADOMÍR PALA obdržel kotouč v nelehké pozici, zvolil krkolomnou střelu příklepem, která pozbývala na přesnosti takovým způsobem, až se odrazila za Lukáše za pomocí jednoho z havířovských hráčů.
    Asistence: Tomáš Sýkora, Ivan Rachůnek.
    16:52 Michal POPELKA - 2:2
     
    16:52
    Přerov právě vstřelil branku!
    Další krásný gól, jímž se uvádí staronová posila Hanáků MICHAL POPELKA! Po havířovské ztrátě kotouče nabral rychlost, projel středním pásmem spolu s najíždějícím Sikorou, ale nevolil přihrávku, nýbrž výstavní švih zápěstím, který Lukášovu tyč rozezvonil pěkně nahlas! Bez asistence.
    12:19 Jakub NAVRÁTIL - 1:2
     
    12:19
    Přerov právě vstřelil branku!
    Nádherná přesilovková souhra domácí osy JAKUB NAVRÁTIL – Hejcman – Goiš! Přerovští už delší dobu kombinovali v útočném pásmu, čímž rozpohybovali bránící čtveřici hostů. Středem hřiště si najížděl Hejcman, předal puk mimo dosah obránce Azetu k levé tyči Goišovi, který mu jej ihned vrátil a ten bez váhání ze středu hřiště poslal hrací předmět k pravé tyči stojícímu mladíkovi s číslem 88.
    Asistence: Darek Hejcman, Jiří Goiš.
    07:51 Marek HAAS - 0:2
     
    07:51
    Havířov právě vstřelil branku!
    Skvělý vstup do zápasu pro AZ! Rehuš přihrál Veselému, jehož střela se odrazila od hrazení za bránou směrem k úplně volnému MARKU HAASOVI, který i přes vehementní snahu Klimeše zlikvidovat jeho pokus do odkryté klece přidává druhou branku Havířova.
    Asistence: Radek Veselý, Branislav Rehuš.;
    04:20 Lukáš BEDNÁŘ - 0:1
     
    04:20
    Havířov právě vstřelil branku!
    Jedna z prvních střel končí za Klimešem! LUKÁŠ BEDNÁŘ se v mezikruží zmocnil kotouče a střelou zápěstím prostřelil Klimeše. Asistence: Radek Veselý, Marek Haas.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 13. Navrátil (Hejcman, Goiš), 17. Popelka, 26. Pala (T. Sýkora, Rachůnek), 32. Navrátil (Zbořil), 56. Sikora (M. Novotný, Zbořil), 60. Sikora (Popelka, Pšurný) – 5. L. Bednář (R. Veselý, Haas), 8. Haas (R. Veselý, Rehuš), 29. Rehuš (F. Seman, Maruna)


    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šurý) – Pala (A), M. Pohl, M. Novotný (A), Zbořil, R. Černý, Padrnos, Malina – Rachůnek, T. Sýkora (C), T. Doležal – Popelka, Pšurný, Sikora – Goiš, Hejcman, Navrátil – Š. Kratochvíl, Moučka, Mašín.
    AZ Havířov: Lukáš (32. Bláha) – Chroboček, Matai, Houdek, Luža, Rutar, Mrowiec, Ševěček – R. Veselý, F. Seman (A), Rehuš – Maruna (C), Haas (A), L. Bednář – Gřeš, Pořízek, Bambula – Macuh, Cihlář, Pawliczek.

    Rozhodčí: Veselý, Cabák – Lukš, Gančarčík

    Diváci: 1910
    thejrc.org