Kazaň – Kunlun 3:4 (kon.) | Nižněkamsk – Chabarovsk 2:1 (kon.) | N.Novgorod – Vladivostok 5:1 (kon.)
Minsk – Ufa 1:3 (kon.) | Petrohrad – Novosibirsk 5:0 (kon.) | Viťaz – Barys 3:4 (1:2 po s.n.)
konec
HC Dinamo Minsk
1:3 (0:0, 0:3, 1:0)
Salavat Julajev Ufa
Středa 26.09.2018, 18:30 • Minsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:59 Denis OSIPOV - 1:3
     
    49:59
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jen se domácí hráči a také příznivci v Minsk Aréně dočkali! Velmi chybné vyhození středem hřiště zachytil z modré sjíždějící DENIS OSIPOV, který přesnou střelou překonal Metsolu! Bez asistence.
    32:23 Pavel KOLEDOV - 0:3
     
    32:23
    Ufa právě vstřelila branku!
    Po rychlé souhře Fjodorova a Burdasova se dostal na puk opět napřažený PAVEL KOLEDOV, proti kterému se Enroth tentokrát nestihl přemístit! Velmi prudká střela obránce Ufy. Asistence: Arťom Fjodorov a Anton Burdasov.
    30:35 Philip LARSEN - 0:2
     
    30:35
    Ufa právě vstřelila branku!
    Poté co přesilové hře něco scházelo je nyní vše jinak! Po vytažení hry na modrou čáru se dostal na kotouč ve středu čáry PHILIP LARSEN. Ten měl dostatek času, aby si svou střelu připravil a následně ji vyslal přesně do odkrytého místa v brance Enrotha.
    21:22 Philip LARSEN - 0:1
     
    21:22
    Ufa právě vstřelila branku!
    Přesilovou hru hosté využívají a dostávají se tak v úvodu druhé třetiny do vedení. Linus Omark připravil kotouč PHILIPU LARSENOVI, který tvrdou střelou prostřelil Enrotha. Asistence: Linus Omark.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 50. D. Osipov – 22. Larsen (Omark), 31. Larsen, 33. Koledov (Fjodorov, Burdasov)


    HC Dinamo Minsk: Enroth (M. Karnauchov) – Gotovec, Wiercioch, D. Osipov, Chenkel, Lisovec, Znacharenko, Jevenko – Pulkkinen, Q. Howden, Pavlovič – S. Kosticyn, Kovyršin, Bujnickij – Kazjonov, A. Kosticyn, Kitarov – Litvinov, Arťomov, Drozdov – A. Volkov.
    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Karejev) – Larsen, Panin, Ar. Sergejev, A. Semjonov, S. Těreščenko, Koledov, Ljachov – Kemppainen, Kugryšev, Omark – Hartikainen, Osnovin, Fjodorov – Chochrjakov, M. Majorov, Burdasov – V. Žarkov, Soloduchin, Kadějkin – Šen.
    bahis siteleri