Jekatěrinburg – Dynamo Moskva 1:0 (kon.) | Magnitogorsk – Jaroslavl 3:2 (kon.) | Čeljabinsk – Čerepovec 2:1 (kon.)
Riga – Barys 3:7 (kon.) | HC Slovan – Soči 1:4 (kon.)
konec
Dinamo Riga
3:7 (0:5, 2:0, 1:2)
Barys Nur-Sultan
Sobota 29.09.2018, 16:00 • Arena Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:01 André PETERSSON - 3:7
     
    56:01
    Astana právě vstřelila branku!
    Sedmý gól kazašského týmu přidává do opuštěné brány ANDRÉ PETERSSON. Pro Švéda mimochodem třetí bod v utkání! Asistence: Patrice Cormier.
    48:33 Kevin CLARK - 3:6
     
    48:33
    Riga právě vstřelila branku!
    Třetí gól lotyšského týmu při přesilovce! KEVIN CLARK vymetl z mezikruží po Darzinšově přihrávce pravý horní růžek Karlssonovy svatyně. 3:6 z pohledu domácích! Asistence: Lauris Darzinš, Mathew Maione.
    46:52 Patrick CORMIER - 2:6
     
    46:52
    Astana právě vstřelila branku!
    6:2 pro Barys! Petersson přihrál zprava před bránu na PATRICKA CORMIERA, který si vychutnal lotyšského brankáře ukázkovým bekhendovým blafákem. Osmadvacetiletý kanadský útočník je tak v dnešním zápase dvougólový! Asistence: André Petersson, Roman Starčenko.
    39:37 Mathew MAIONE - 2:5
     
    39:35
    Riga právě vstřelila branku!
    Lotyšské Dinamo využívá podruhé v zápase přesilovku, 2:5 z jeho pohledu! Po pasu od Darzinše vypálil od modré čáry přesně mezi Karlssonovy betony MATHEW MAIONE. Jeho třetí gól v sezoně! Asistence: Lauris Darzinš, Linus Videll.
    34:06 Matias MYTTYNEN - 1:5
     
    34:06
    Riga právě vstřelila branku!
    Domácí využívají už klasickou přesilovku 5 na 4 a snižují na 1:5! Útočnou akci Vidella a Clarka dokončil dorážkou z brankoviště důrazný MATIAS MYTTYNEN. Pro finského útočníka je to pátá branka, šestý bod v letošní sezoně KHL! Asistence: Kevin Clark, Linus Videll.
    18:37 Curtis VALK - 0:5
     
    18:37
    Astana právě vstřelila branku!
    Skvělá první třetina v podání Astany! Pátý gól přidává těsně před vypršením trestu Dzierkalse po výborné individuální akci CURTIS VALK. Asistence: Kevin Dallman.
    13:45 Darren DIETZ - 0:4
     
    13:45
    Astana právě vstřelila branku!
    4:0 pro kazašský tým! Bekhendem se z předbrankového prostoru prosazuje, poněkud se štěstím, DARREN DIETZ. Pro pětadvacetiletého kanadského beka je to druhý bod v dnešním zápase! Asistence: Curtis Valk.
    12:52 Nikita MICHAJLIS - 0:3
     
    12:52
    Astana právě vstřelila branku!
    Barys přidává třetí gól! Jeho autorem je NIKITA MICHAJLIS, který prostřelil brankáře Biljalova propagační střelou z pravého kruhu pro vhazování. Třiadvacetiletý forvard zaznamenal svou druhou trefu, sedmý bod v této sezoně! Asistence: Curtis Valk, Darren Dietz.
    02:41 Kevin DALLMAN - 0:2
     
    02:41
    Astana právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovku a jdou do dvoubrankového vedení! Prosazuje se střelou od modré čáry KEVIN DALLMAN. Jeho třetí trefa v letošní sezoně! Asistence: Brandon Bochenski, Jesse Blacker.
    00:39 Patrick CORMIER - 0:1
     
    00:39
    Astana právě vstřelila branku!
    Barys otevírá po pouhých 39 vteřinách hry skóre! Po Bochenského přihrávce zpoza brány střílel zleva Petersson, avšak Biljalov zasáhl betonem. Dorážkou se ovšem následně prosadil z pravé strany PATRICK CORMIER. Asistence: André Petersson, Brandon Bochenski.

    Jiří Sameš

    Branky a nahrávky: 35. Myttynen (Clark, Videll), 40. Maione (Darzinš, Videll), 49. Clark (Darzinš, Maione) – 1. Cormier (A. Petersson, Bochenski), 3. Dallman (Bochenski, Blacker), 13. Michajlis (Valk, Dietz), 14. Dietz (Valk), 19. Valk (Dallman), 47. Cormier (A. Petersson, R. Starčenko), 57. A. Petersson (Cormier)


    Dinamo Riga: Biljalov (13. Gudlevskis) – Sotnieks, Gimajev, Šulenin, Maione, Zanetti, Fairchild, Ališauskas – Darzinš, Videll, Clark – Kalns, Džerinš, Dzierkals – Myttynen, Pavlovs, Skvorcovs – Gegeris, Batna, Razgals – Berzinš.
    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Hrachovina) – Dallman, Blacker, Dietz, Makljukov, Lipin, Klimontov, Polochov – Frattin, Boyd, Bochenski – A. Petersson, Cormier, R. Starčenko – Michajlis, Valk, Ševčenko – Asetov, Sagadejev, Akolzin.

    Rozhodčí: Jevgenij Romaško, Sergej Morozov – Sergej Šeljanin, Arťom Savenkov

    Diváci: 6 915
    bahis siteleri