Sparta – Chomutov 4:1 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 8:3 (kon.) | Plzeň – Pardubice 2:3 (po pr.)
Mountfield HK – K. Vary 4:2 (kon.) | Litvínov – Olomouc 2:1 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 2:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
HC Oceláři Třinec
Neděle 30.09.2018, 18:20 • DRFG arena • Tipsport extraliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:41 Karel Plášek ml. - 2:1
     
    59:41
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to je neuvěřitelné. Už to vypadalo, že půjdeme do prodloužení, ale Kometa osmnáct vteřin před koncem dost možná rozhoduje toto utkání. Kašpar se prohnal kolem celé brány, podržel kotouč a krásně našel před bránou KARLA PLÁŠKA, který střílí svůj první gól v sedmém zápase své extraligové kariéry. Asistence: Lukáš Kašpar.
    57:17 Lukáš KRAJÍČEK - 1:1
     
    57:17
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté v samotném závěru přesilovky zhodnocují tuto početní výhodu. Už to vypadalo, že se Brňané ubrání, až vyslal střelu od modré LUKÁŠ KRAJÍČEK a přes několik těl se puk dostal do sítě. Langhamer toho moc neviděl a neměl šanci zasáhnout. Asistence: Tomáš Marcinko.
    12:25 Martin ZAŤOVIČ - 1:0
     
    12:25
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení. MARTIN ZAŤOVIČ se dostal zcela nekrytý sám na zadní tyč, kde jen pohodlně dopravil puk do prázdné brány. Hrubec už ležel, natahoval se však marně. Perfektní přihrávku vyslal obránce Štencel, který určitě zaslouží pochvalu za dobré oko. Asistence: Jan Štencel, Petr Holík.
    Marken.cz

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 13. Zaťovič (Štencel, P. Holík), 60. Plášek ml. (Kašpar) – 58. Krajíček (Marcinko)


    HC Kometa Brno: Langhamer (Vejmelka) – Barinka, Mikuš, Gulaši, Štencel, Malec (A), Bartejs – Zaťovič (A), P. Holík, Mallet – Plášek ml., Hruška, Kašpar – R. Zohorna, Nahodil, Karabáček – Dočekal, L. Čermák (C), Köhler – L. Horký.
    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Krajíček (C), M. Doudera, Galvinš, D. Musil, Gernát, Adámek – Dravecký (A), Marcinko, Martynek – Adamský (A), Cienciala, Svačina – Roberts Bukarts, M. Kovařčík, Kofroň – Chmielewski, R. Vlach, Rudovský – Raška.

    Rozhodčí: Kubičík, Hradil – Gebauer, Lederer

    Diváci: 7306
    bahis siteleri