Minsk – Omsk 1:2 (kon.) | Kazaň – Vladivostok 4:2 (kon.) | N.Novgorod – Chabarovsk 4:3 (kon.)
Viťaz – Novosibirsk 3:4 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
3:4 (1:1, 1:2, 1:1)
HC Sibir Novosibirsk
Neděle 30.09.2018, 16:00 • Viťaz Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:03
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Viťaz dramatizuje utkání! VOJTĚCH MOZÍK se opět napřáhl od modré a čistě rozvnil síť, Krasikov bez šance. Asistence: Alexandr Nikulin a Pavel Černov.
     
    42:11
    Sibir právě vstřelil branku!
    A už je to dokonce o dvě branky! NIKITA ŠAŠKOV a Pavel Tkačenco jeli dva na jednoho a první jmenovaný po přihrávce trefuje odkrytou klec, protože se Ortio nestihl přesunout. Asistence: Pavel Tkačenko.
     
    38:42
    Sibir právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba domácích! Obránci Viťaze pokazili rozehru a nabídli tak šanci pro NIKITA ŠAŠKOVA, který střelou nad rameno Ortia opět posílá svůj tým do vedení!
     
    24:45
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Viťaz rychle vyrovnává! JEVGENIJ MONS se individuálně dostal do mezikruží, kde vystřelil a po chybě Taylor kotouč končí v brance! Asistence: Jegor Voronkov a Nikita Komarov.
     
    22:53
    Sibir právě vstřelil branku!
    Sibir vede! DMITRIJ SAJUSTOV clonil před brankou a po střele Loginova kotouč bezchybně tečoval do branky. Asistence: Alexander Loginov a Konstantin Alexejev.
     
    17:48
    Sibir právě vstřelil branku!
    Novosibirsk srovnává! PAVEL TKAČENKO se skvěle uvolnil a krásnou kličkou nedal Ortiovi šanci. Asistence: Oleg Piganovič a Pavel Vorobej.
     
    12:01
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Viťaz jde do vedení a využívá přesilovku! VOJTĚCH MOZÍK se napřáhl od modré a čistě prostřelil. Asistence: Miro Aaltonen.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 13. Mozík (M. Aaltonen), 25. Mons (Voronkov, N. Komarov), 53. Mozík (A. Nikulin, P. Černov) – 18. Tkačenko (Piganovič, Vorobej), 23. Sajustov (Loginov, K. Alexejev), 39. Šaškov, 43. Šaškov (Tkačenko)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Ortio – Jevsejenkov, Stasenko, Mozík (C), Golovkov, Voronkov, Šinkevič (A), Dědov, S. Romanov – Stoljarov, A. Nikulin, Makejev – Hrivík, M. Aaltonen, Rendulić (A) – Švec-Rogovoj, P. Černov, Vyglazov – Mons, N. Komarov, Mojsejev.
    HC Sibir Novosibirsk: Krasikov – Loginov, K. Alexejev (A), Piganovič (C), Vorobej, Morozov, Naumov, Savčenko, Ignatovič – Bertrand, Dugin, Sajustov – Michajlov, Šarov, Kazakov – Tkačenko, J. Bodrov (A), Pešechonov – Pervušin, Romancev, Šaškov.

    Rozhodčí: A. Ansons, K. Olenin – I. Galimov, D. Osipov
    bahis siteleri