Boston – Philadelphia 1:4 (kon.) | Detroit – Toronto 5:1 (kon.) | Florida – Tampa 2:3 (kon.)
Ottawa – Montreal 3:0 (kon.) | Chicago – Columbus 4:1 (kon.) | Vancouver – Arizona 1:4 (kon.)
Los Angeles – Anaheim 0:3 (kon.) | Carolina – Nashville 4:5 (po pr.) | Washington – St. Louis 5:2 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
1:4 (0:2, 0:1, 1:1)
Arizona Coyotes
Neděle 30.09.2018, 04:00 • Prospera Place, Kelowna • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z tohoto zápasu je to vše, mějte se fajn. (06:49:14)
     
    Československá stopa v utkání:
    Richard Pánik (ARI)
    0+1.
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Derek Stepan (ARI) 1+1
    2. Oliver Ekman-Larsson (ARI) 0+1
    3. Nikolaj Goldobin (VAN) 1+0.
     
    Je dobojováno! Vancouver v první třetině tohoto zápasu hned třikrát trefil tyč a naopak dostal velkou lekci z efektivity, když inkasoval z hokejek Fischera a Stepana. Ve dvaatřicáté minutě pak udeřil také Brad Richardson a Kojoti si svůj náskok uhlídali až do konce, i když Kuemper přišel o čisté konto korigující trefou Nikolaje Goldobina. Pro oba týmy tímto přípravné období skončilo. Vancouver však má před sebou stále hromadu práce, protože ze sedmi zápasů vyhrálo jen jednou. Naopak v Arizoně můžou být docela spokojeni, i bez zraněných hráčů Chychruna, Galchenyuka či Dvoraka zaznamenal tým z Glendale čtvrtou výhru a rozhodně má na čem stavět.
     
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Ještě jedno přerušení, neboť puk zmizel na hostující střídačce. Mezitím se z vyprazdňujících se tribun ozývá nespokojené bučení hodnotící aktuální formu Vancouveru.
    59:23 Michael GRABNER - 1:4
     
    59:23
    Arizona právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Důležitý boj o puk po vhazování vyhráli hostující hokejisté. MICHAEL GRABNER si během přechodu do útoku několikrát dával přednost s Nickem Cousinsem a nakonec to byl on, kdo vystřelil do opuštěné klece. Asistence: Nick Cousins.
     
    59:06
    Sražený puk končí v ochranné síti a hra je přerušena. To jest ideální možnost pro trenéra Travise Greena vybrat si oddechový čas.
     
    59:00
    Poslední minuta třetí třetiny.
     
    58:32
    Jacob Markström opustil brankoviště Vancouveru a pustil do hry šestého hráče do pole!
     
    58:13
    Christian Fischer jako osamělý útočník jel vstříc domácí brance. Měl to ale na bekhend a Markström si poradil.
     
    57:53
    Tanev křižnou přihrávkou do pravého křídla vybídl ke střele z první Goldobina, jenže puk letěl vedle branky.
     
    57:36
    Špatná rozehrávka obrala hráče v modrém o několik vteřin. Těch do konce třetí části už moc nezbývá.
     
    57:03
    Horvat prudce poslal puk před brankoviště, kde byl Brendan Leipsic příliš blízko brankáři a už se nestihl srovnat k pořádnému zakončení.
     
    56:32
    Po docela dlouhé době přistál úspěšný zákrok na kontě Jacoba Markströma, který si lapačkou smlsnul na neškodném nahození od Alexe Goligoskiho.
     
    56:12
    Opět je puk mimo kluziště po bekhendovém vyhození hráče Arizony. Opět je to bez vyloučení, neboť kotouč letěl na hostující střídačku.
     
    55:41
    Pettersson nedokázal na první dobrou zpracovat puk u útočné modré čáry a Nikolaj Goldobin mu mezitím vjel do ofsajdu.
     
    55:23
    Jeden z hostů sice poslal kotouč z obranného pásma do hlediště, ale bylo to s tečí mantinelu, takže se vylučovat nebude.
     
    55:07
    Kanadský celek střídal. Cousins naopak zůstal na útočné modré a čekal na dlouhou přihrávku, která sice přišla, ale útočník Kojotů se zbytečně vystavil do ofsajdu.
     
    54:46
    Až Arizona na chvíli uklidnila hru v útočném pásmu. Puk ale drží jenom na modré čáry a v těsné blízkosti mantinelů.
     
    54:06
    Teď je to z obou stran hodně neurovnané. Založení útoku trochu vázne a domácí tak přichází o drahocenný čas.
     
    53:42
    Čárový sudí hlasitě signalizuje ofsajd, takže Vancouver musel vyklidit útočné pásmo. Hráči toho využili ke střídání.
     
    53:13
    Znovu Fischer jenom nahodil a zařadil zpátečku. Následovala individuální akce Petterssona, která skončila nezachycenou přihrávkou do druhé vlny.
     
    52:36
    Kojoti několikrát jenom nahodili puk a víceméně rezignovali na ofenzivu. Canucks dělají přesný opak a snaží se podruhé snížit.
     
    52:11
    Kuemper vůbec neměl pod kontrolou kotouč nahozený Derrickem Pouliotem. Nikdo chvíli nevěděl, kde se puk nachází. Nakonec po něm skákal Leipsic, ale to už rozhodčí trochu necitlivě přerušil hru.
     
    51:18
    Kosatky přece jenom zdramatizovaly podobu skóre a ještě rozhodně nejsou bez šance na případné vyrovnání. Domácí tým by podobnou psychickou vzpruhu před ostrým startem sezony rozhodně potřeboval.
    50:49 Nikolaj GOLDOBIN - 1:3
     
    50:49
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Střelecké trápení Kosatek je u konce! Tanev přirazil na mantinel Perliniho a domácí díky tomu rychle přešli do útoku. Boeser přihrál z pravého křídla na osu kluziště, kde si střelu tahem připravil NIKOLAJ GOLDOBIN a uklidil puk do horní poloviny branky. Asistence: Brock Boeser. Elias Pettersson.
     
    50:15
    Vinnie Hinostroza je dnes střelecky hodně aktivní. Teď pálil zápěstím z levého kruhu, ale Markström zasáhl svým betonem.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    49:36
    Domácí po vyhození prchli na střídačku. Oesterle toho chtěl využít a po levé straně poslat puk zpět k útočném pásmu, ale provedení trochu pokulhávalo.
     
    49:03
    Richardson přihrával zpoza koncové čáry před branku, kde se Grabnerovi zamotal puk mezi nohama a vůbec nezakončil. Kosatky poté vyhodily na icing.
     
    48:39
    Connautonovo tečované nahození od modré dorážel Cousins mimo prostor branky. Arizona přesto zůstává v útočném pásmu.
     
    48:17
    Lawson Crouse dostal ve střední třetině puk od Dauphina a před Edlerem si dal puk na bekhendovou střelu, kterou Markström také zastavil.
     
    47:35
    Tanev zachyboval u obranné modré čáry. Keller pak v mezikruží spadl na kolena, ale i tak přihrál pod sebe na Hinostorozu, jenž v minisouboji proti Markströmovi opět neuspěl.
     
    47:06
    Znovu to Kosatky úplně nezvládly za vlastní brankou. Puk po mantinelu dojel k Hinostorozovi, jenž pálil zápěstím a Markström musel rychle reagovat.
     
    46:55
    Goligoskiho nahození nadělalo až překvapivě velkou paseku. Zpomalený puk spadl do brankoviště, kde po něm skákal Pánik, ale už ho nestihl uklidit do branky.
     
    46:28
    Teď ale Stecher zaváhal v obranném pásmu, kde ho o puk obral Richardson a přihrál do mezikruží na rozjetého Fischera, jenž si na Markströma nepřišel.
     
    46:06
    Stecher dobře podpořil útok, ale ani jedna ze dvou střel z okolí pravého kruhu až k brankovišti Kuempera nedošla. Ještě předtím promptně objížděl brankoviště, jenže puk za pravou tyč nezasunul.
     
    45:42
    Podruhé v utkání se puk dotkl kostky nad ledem a pokračovat se bude vhazováním po levici Jacoba Markströma.
     
    45:23
    Hutton svou kolmicí našel Leipsica, který se pomalu dostával za obranu, ale byl podražen. K nelibosti fanoušků se faul nepískal.
     
    45:09
    Po několika vteřinách je hra znovu přerušena, tentokrát kvůli ofsajdu pouštích psů z Glendale.
     
    45:01
    Stejný prohřešek i provedení kanadského celku, kterému selhala rozehrávka z obranného pásma.
     
    44:42
    Canucks mají na startu třetí třetiny značnou převahu. Svou aktivitou donutili hosty vyhodit na icing.
     
    44:10
    Horvat byl volný na pravém křídle a využil toho k centru. Naprosto volný Loui Eriksson však puk ze vzduchu vůbec netrefil.
     
    43:58
    Edler nastřeloval puk ze středního pásma. V tom útočném se Vancouver dlouho nezdržel a musí se zase vracet.
     
    43:24
    Hutton se ve středním pásmu uvolnil rychlým naznačením rameny, ale střelu zpoza levého kruhu nasměroval jen do Kuemperovy lapačky.
     
    42:39
    Spousta osobních soubojů u mantinelu v útočné třetině Vancouveru nevedla k ohrožení Kuempera. Jeho spoluhráči si dokázali poradit.
     
    41:53
    Edler ve středním pásmu ztratil stabilitu a otevřel Kellerovi cestu do útočného pásma. Mladý útočník přihrál do druhé vlny Goligoskimu, jenž mířil do protipohybu Markströma, ale ten se zaskvěl parádním zákrokem lapačkou.
     
    41:11
    Tanevova rána od modré neprošla. Pánik pak musel jít sám a přes modrou obranu se k zakončení nepropracoval.
     
    40:50
    Stepan dostal puk ven z obranného pásma, do kterého se kus gumy ale velmi rychle vrátil.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina byla herně vyrovnaná. Arizona byla možná trošičku nebezpečnější, a to hlavně díky soupeřově nedisciplinovanosti. Několik svých přesilovek Kojoti nevyužili, ale přesto svůj náskok navýšili už na 3:0, když se ve dvaatřicáté minutě prosadil Niklas Hjalmarsson. Kanadský tým se v koncovce trápil, což u něj není žádnou novinkou. Na gól čeká už bezmála 140 minut.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:56
    Rušno bylo i v útočném pásmu Canucks. Kuemper vyrazil nahozený puk do rohu, odkud Horvat centroval sledoval dva nepřesné pokusy od Pouliota a Leipsica.
     
    39:35
    Goldobin špatně rozehrál z obranného pásma a našel jen Grabnera, který z osy kluziště minul a to platilo i o jeho opakovaném pokusu.
     
    39:00
    Poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:53
    Hutton přihrál přes střední pásmo Petterssonovi, který měl rychlejší start než Hjalmarsson, ale střelou z levé strany trefil Kuemperův beton.
     
    38:01
    Hosté střídali a nechali volnou stranu, která je naproti střídačkám. Toho využil Virtanen, který se zjevil sám v útoku. Kuemper jeho střelu nejistě vyrazil, ale dorážku stejného hráče už zastavil definitivně.
     
    37:32
    A zase rychle na druhou stranu. Eriksson zleva dával puk do prázdného mezikruží, kde Horvat přijel jen o chvilinku později, než bylo potřeba.
     
    37:20
    Dauphin minul branku a místo další střely tentokrát přihrával Oesterlemu, jehož střelu od modré zablokoval Bo Horvat.
     
    37:06
    Strome neúspěšně zakončoval z otočky. Elias Pettersson pak zprava centroval, ale Boeser byl jedním ze soupeřů odtlačen.
     
    36:39
    Cousins nahodil puk pro Richardsona. Ten se k němu ale nedostal a Kosatky velmi rychle otáčí hru směrem ke Kuemperovi.
     
    36:02
    Domácí v plném počtu.
     
    35:57
    Jay Beagle přistoupil k Ekmanu-Larssonovi, který přes něj sice vystřelil, ale od hokejky Jacoba Markströma šel puk do ochranné sítě.
     
    35:17
    Kvalita hostujících přesilovek jde postupně dolů. Teď se Arizona vůbec nemůže dostat do útočného pásma a naopak musí řešit rychlé výpady soupeře.
     
    34:53
    Ti ale opět přichází o těžko získané útočné pásmo a Alex Goligoski musí zakládat další útok vedle branky Darcyho Kuempera.
     
    34:26
    Beagle na útočném výletě během vlastního oslabení, z levé strany nevystřelil nebezpečně a volný puk si sebrali Kojoti.
     
    34:02
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Troy Stecher – 2 min., nedovolené bránění).
     
    34:02
    Grabner najel do brankové konstrukce a vychýlil ji z předepsaného postavení. Pokračovat se bude po reklamní pauze.
     
    33:58
    Richard Pánik se zničehonic ocitl v přečíslení dvou na jednoho. Přes klečícího Edlera ale přihrával pozdě a Stepan už dostával puk v momentě, kdy byl vedle branky.
     
    33:06
    Perlini na hrotu hostujícího útoku neuspěl proti Markströmovi, který posunul puk do rohu. Pak čelil ještě jedné střele, kterou předním Tanev srazil nad mantinely.
     
    32:40
    Cousins přistrčil puk před Olivera Ekmana-Larssona, jenž musel co nejrychleji střílet od modré a našel jen Markströmovu lapačku.
    31:25 Niklas HJALMARSSON - 0:3
     
    31:25
    Arizona právě vstřelila branku!
    Přesilovou hru tým z Glendale nevyužil, ale hned z další akce puk do sítě dostal! Dobrou práci odvedl hlavně Grabner, který vydoloval puk z boje u levého mantinelu a přihrál k modré čáře na Niklase Hjalmarssona. Jehu střelu před brankovištěm lehounce tečoval BRAD RICHARDSON a kotouč zapadl k pravé tyči bezmocného Markströma. Asistence: Niklas Hjalmarsson, Michael Grabner.
     
    31:03
    Domácí v plném počtu.
     
    30:45
    Strome z pravého kruhu mířil mezi betony. Markström nebyl úplně jistý, ale nakonec zabránil gólu. Jeho krajan Eriksson pak znovu vyhodil.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    30:15
    Pánik se otáčel směrem do brankoviště, ale Markströmovi moc práce nepřidělal. Canucks naopak vzápětí dvakrát vyhodili.
     
    29:39
    Loui Eriksson zablokoval jednu z přihrávek a domácí díky tomu vyhodili kotouč do relativního bezpečí.
     
    29:19
    Keller rychlým pasem našel v levém bodu pro vhazování Hinostrozu. Společně s pukem se ale přesunul i Markström a puk vyrazil.
     
    29:03
    Alexander Edler, který zde v mládí hrával, míří už potřetí na trestnou lavici. Podruhé kvůli podražení.
     
    29:01
    Brandon Sutter sice porazil na buly Stepana, ale jeho kolegové opět zahráli na zakázané uvolnění.
     
    28:47
    Cousins se zmohl jenom na nahození ze středního pásma a odjel střídat. Kosatky pak špatně rozehrály a poslaly puk na icing.
     
    28:03
    Sražený puk se dotkl kostky nad ledem, která je na poměry NHL hodně nízko, neboť se hraje v hale pro sedm tisíc fanoušků.
     
    27:46
    Po delší době i Arizona v útočném pásmu. Z této návštěvy ale nedokázala vyprodukovat žádnou nebezpečnou střelu a po chvilce přišla o puk.
     
    27:09
    Brendan Leipsic přihrál na modrou Huttonovi, jehož střílené nahození propadlo až do brankoviště, ale tam už byl připraven Kuemper.
     
    26:35
    Nikolaj Goldobin asi dával pobídku na vzdálenější tyč. Žádnou z domácích hokejek ale nenašel a kotouč prosvištěl až do rohu.
     
    26:05
    Goldobin v časové tísni musel nahazovat puk po prknech, kde se ho snaží proti dvěma soupeřům udržet Connauton.
     
    25:42
    Schaller neměl podporu a musel zleva sám zakončovat. Přes hokejku Demerse se puk vznesl až do ochranné sítě.
     
    25:16
    Fischer uvolnil puk ze zahuštěného prostoru přihrávkou na modrou čáru. Demersovu střelu si Markström ohlídal a konečně přerušil hru.
     
    25:03
    Nebylo to od něj moc dobře provedené. K puku se dostal Pánik, jehož střelu Tanev ale pokazil svou hokejkou a přesměroval mimo prostor branky.
     
    24:46
    Oba týmy střídají, zatímco Tanev vymýšlí, jak naloží s rozehrávkou.
     
    24:24
    Stále se ve druhé třetině nepřerušovalo. Sutterova střela z pravého kruhu byla nepřesná a odstartovala další souboje o puk v rohu kluziště.
     
    23:50
    Pouliotova prudká rána od modré neprošla přes několik clonících hráčů. Kojoti aspoň na pár vteřin dostali puk do středního pásma.
     
    23:26
    Edlerův nástřel Kuempera nepřekvapil. Hostující gólman rozehrál, ale jeho spoluhráči se nedostali do bezpečí.
     
    23:07
    Strome si najel do Edlera a přišel o kotouč, který Kosatky opět nedokázaly smysluplně rozehrát.
     
    22:46
    Connautonovu přihrávku Richardson nezachytil. Podobně ale dopadla i domácí rozehrávka, takže u puku jsou obránci Kojotů.
     
    22:25
    Boeser si počkal na Taneva, který dobře střílel zápěstím, ale beton Kuempera kotouč do sítě nepustil.
     
    22:02
    Domácí v plném počtu.
     
    21:39
    Goligoskiho střela zpoza levého kruhu byla nepřesná. O chvíli později si to zopakoval, ale ani teč Perliniho ke gólu nevedla.
     
    21:09
    Nyní už jsou Kosatky ve čtyřech a navíc v bezpečí útočného pásma, do kterého se musel pro puk vrátit Ekman-Larsson.
     
    20:46
    Stále je to pět na tři ve prospěch Arizony. Ekman-larsson to zkoušel golfákem z vrcholku pravého kruhu, ale trefil jenom Huttona.
     
    20:22
    Ekman-Larsson dal puk Kellerovi, který podél koncové čáry neúspěšně hledal u vzdálenější tyče Stepana.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
    Dnešní utkání hostí Kelowna, za kterou v juniorských letech nastupovalo několik budoucích hvězd
     
    Vancouver neodehrál špatnou první třetinu, vytvořil si poměrně hodně šancí, ale hned několikrát měl velkou smůlu, o čemž jasně mluví tři nastřelené tyče. Coyotes toho směrem dopředu tolik neměli, byli ale efektivnější a od páté minuty vedli díky trefě Fischera. Druhý gól pak hosté přidali v přesilové hře, kterou si zahrají i na startu druhé části. Téměř minutu budou útočit v pěti proti třem.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:58
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Alexander Edler – 2 min., podrážení).
     
    19:57
    Stepan si obkroužil značnou část útočného pásma a z mezikruží trefil slajdujícího Kuempera. Hinostroza chtěl dorážet, jenže byl faulován.
     
    19:15
    Začátek dalšího oslabení domácí tým zvládl a rychle vyhodil puk k brance soupeře. Kuemper ale urychlil rozehrávku a jeho spoluhráči už jsou zase na druhé straně.
     
    19:03
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Brendan Leipsic – 2 min., držení hole).
     
    19:00
    Poslední minuta první třetiny.
     
    18:15
    Richardson bekhendem odevzdal puk Kosatkám. Ty zaútočily po pravém křídle, ale Archibaldovu ránu z pravého kruhu Kuemper zastavil.
     
    17:56
    Boj pětice hráčů za domácí brankou vyhráli Kojoti. Hjalmarssonovo následné nahození ale skončilo mimo kluziště.
     
    17:26
    Drzá akce Goldobina, který se stahovačkou dostal přes posledního obránce, ale pak už byl příliš blízko Kuemperovi, který mu kotouč vypíchl.
    16:49 Derek STEPAN - 0:2
     
    16:49
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté měli před tímto zápasem úspěšnost v přesilovkách 45% a teď ukázali, že to rozhodně není náhoda! Ekman-Larsson převzal přihrávku od Kellera a přenesl hru doprava na DEREKA STEPANA, který vystřelil z vrcholku kruhu a Markström byl bez šane, protože toho přes Pánika a Gudbransona moc neviděl. Asistence: Oliver Ekman-Larsson, Clayton Keller.
     
    16:19
    Ekman-Larsson od modré čáry o hodně minul, puk sebral Ben Hutton a bez váhání ho vyhodil téměř přes všechny čáry.
     
    16:06
    Hinostroza měl problémy s přijetím přihrávky od Kellera a pak trefil jenom předním clonícího Archibalda.
     
    15:40
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Alexander Edler – 2 min., nedovolené bránění).
     
    15:16
    Arizona potřebovala vystřídat, takže jenom nahodila puk do bezpečí pro Taneva. Následoval nástřel z poloviny hřiště a hra na jistotu od Kuempera, jenž přerušil hru.
     
    14:39
    Hinostrozova přihrávka k pravému mantinelu byla pro Perliniho příliš rychlá a dopředu se tak znovu ženou hladové Kosatky.
     
    14:17
    Schallerovu křižnou přihrávku zachytil Cousins a ihned vysílal do úniku Grabnera. Tomu nechyběla rychlost, ale Gudbranson mu na poslední chvíli puk vypíchl.
     
    14:01
    Beagle na zadním mantinelu přehrál hned dva soupeře a předal puk Schallerovi, který se ho několik vteřin snažil dotlačit za levou tyč, ovšem tu si Kuemper pohlídal.
     
    13:41
    Brad Richardson se natáhl po volném puku, zleva i zkoušel střelecké štěstí, jenže minul bližší tyčku.
     
    13:19
    Goligoskiho prudké nahození Stepan prodloužil jen k obráncům Vancouveru, který je už několik minut jasně lepší.
     
    12:53
    Oesterleho vyhození neznamená icing, protože Fischer pořádně zabral a závod o volný puk vyhrál.
     
    12:28
    Další hostující ztráta. Tentokrát Connautona. Goldobin pak po zadovce Horvata zakončoval hokejkou mezi nohama z bezprostřední blízkosti nepřesně.
     
    12:00
    Ještě jednou Pettersson, jenž ze zadního mantinelu přihrál k brankovišti, kde už číhal Eriksson, ale zblízka neprocedil puk skrz Kuempera.
     
    11:19
    Po vyhraném buly u modré čáry se do útočné třetiny vydal Elias Pettersson, jenže rychlou střelu švihem poslal nad branku.
     
    11:06
    Hinostrozova přihrávka v rámci středního pásma byla jednou z domácí hokejek sražena na střídačku. Hra je přerušena a následuje reklamní pauza.
     
    10:29
    Oesterleho ztráta puku v nebezpečném prostoru málem přišla Kojoty draho! Goldobin zachytil přihrávku za brankou a přihrál před rozjetého Virtanena, který zblízka opět rozezvučel brankovou konstrukci.
     
    10:18
    Hosté v plném počtu.
     
    09:48
    Stepan a Fischer šli do rychlého brejku. Prvně jmenovaný ještě vyšperkoval přečíslení pasem skrz brankoviště, ale Grabner kotouč u vzdálenější tyče netrefil.
     
    09:32
    Znovu tyč! Tentokrát poté, co Gagner tečoval nahození od modré čáry.
     
    09:15
    Parádní rychlou souhru zakončil Gagner přenesením hry zleva doprava na Petterssona, který z úhlu trefil vnější tyč!
     
    08:39
    Kosatky ztratily spoustu vteřin, když rychle přišly o útočné pásmo a musí rozjíždět novou kombinaci.
     
    08:18
    Bo Horvat se uvolnil nádhernou kličkou. Do gólového vyvrcholení svou akci nedotáhl, a to i kvůli háčku Demerse. Domácí budou hrát poměrně dlouhou dobu v pěti proti třem!
     
    07:56
    Edlerovo tečované nahození skončilo v rohu u Petterssona, ovšem Kojoti se přesto dostali k vyhození.
     
    07:40
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Christian Fischer – 2 min., nedovolené bránění).
     
    07:18
    Boeser pěknou přihrávkou naslepo našel Horvata, který zakončoval z pravé strany, ale obrovitý Kuemper ucpal prostory u bližší tyče.
     
    07:09
    Bo Horvat potřeboval o něco rychlejší přihrávku do jízdy. Takhle se sám vystavil do postavení mimo hru a snažení Vancouveru je u konce.
     
    06:42
    Sutterovi utekl puk od hokejky. Dopředu vyrazil Connauton, ale nakonec jenom nahodil do lapačky Markströma, který okamžitě rozehrál.
     
    06:03
    Další ofsajd Canucks.
     
    05:46
    Další zákrok domácího gólmana, jenž si pomohl hokejkou proti střele Laurenta Dauphina z levého kruhu.
     
    05:21
    Keller nahazoval z větší dálky, čehož využil Dauphin a nebezpečně tečoval, jenže Markström stihl vytasit proti puku pravý beton.
    04:22 Christian FISCHER - 0:1
     
    04:22
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes se v páté minutě zápasu dostávají do vedení! Domácí ztratili puk u obranné modré čáry. Stepan ho poté přesunul do pravého kruhu Pánikovi a ten z první ještě našel v mezikruží CHRISTIANA FISCHERA, jenž trefil odkrytou část branky a otevřel skóre. Asistence: Richard Pánik, Derek Stepan.
     
    04:09
    Prakticky totožná situace i v útočném pásmu Arizony, ovšem ani Jacob Markström se po pokusu z jeho levé strany překvapit nenechal.
     
    03:32
    Gagner posunul puk k levému mantinelu na Darrena Archibalda, jenž alespoň propagačním způsobem donutil Kuempera zasáhnout hokejkou.
     
    03:21
    Ofsajd Kosatek.
     
    02:59
    Domácí trochu zaváhali u vlastní branky, díky čemuž se ke střele zblízka dostal Keller, ale Markström proti němu dokázal zasáhnout.
     
    02:18
    První zákrok pro hostujícího gólmana, který zasáhl proti střele zápěstím z hokejky Stechera.
     
    01:39
    Kojoti se sami vyhnali z útočného pásma nepřesnou přihrávkou. Až ke Kuemperovi musí jet pro puk rozehrávající Niklas Hjalmarsson.
     
    01:13
    Stepan vracel puk na Connautona, který bez váhání pálil z první, ale trefil jenom zadní mantinel za domácí brankou.
     
    00:42
    Richardson dostal od Ekmana-Larssona dlouhý pas na útočnou modrou. Tanev při jeho bránění ztratil hůl, ale i tak nepustil hostujícího útočníka k ohrožení Markströma.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Vancouver Canucks: Markström (Nilsson) – Stecher, Edler, Tanev, Hutton, Pouliot, Gudbranson – Boeser, Horvat, Goldobin – Eriksson, Pettersson, Leipsic – Gagner, Sutter, D. Archibald – Virtanen, Beagle, Schaller.

    Arizona Coyotes: Kuemper (Raanta) – Demers, Ekman-Larsson, Hjalmarsson, Connauton, Oesterle, Goligoski – Fischer, Stepan, Pánik – Hinostroza, Keller, Perlini – Cousins, Richardson, Grabner – Dauphin, Strome, Crouse.
    Utkání bude hostit Prospera Place ve městě Kelowna

    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Vancouver Canucks

    Kanadský klub se nijak netají faktem, že je na začátku nové éry, ve které si bude zvykat na absenci švédských dvojčat Sedinů. Dnešním utkáním končící příprava fanouškům Kosatek moc naděje na lepší zítřky nedala. Vancouver po domácích porážkách s Edmontonem a Calgary sice jednou zabral a po nájezdech porazil Los Angeles, avšak od té doby zaznamenal tři přesvědčivé porážky na stadionech soupeřů. Z Calgary si Canucks odvezli výsledek 2:5 a úspěšnější nebyli ani v odvetě proti Králům z LA, kteří v Kalifornii vyhráli 4:1. Vrásky na čelech trenérů i fanoušků Vancouveru ale přibyly hlavně během posledního zápasu, ve kterém Kosatky padly 0:6 v Edmontonu.
     
    Arizona Coyotes

    Kojoti už několikátý rok za sebou věří, že se jejich výsledky v základní části rapidně zlepší, a konečně se podívají i do vysněných vyřazovacích bojů. Během letní pauzy Coyotes udrželi téměř celý tým pohromadě a můžou se tedy těšit například na další skvělé výkony brankáře Anttiho Raanty. Do přípravy Arizona vstoupila sedmigólovou porážkou s Vegas, poté však během jednoho dne dvakrát porazila Krále z LA a a výrazně oslabenou sestavou pak doma přejela 6:1 Anaheim. Právě s Kačery naposled Yotes odehráli i odvetu, ale tentokrát padli 2:4. Před dvěma dny odehráli solidní partii na ledě rozjetého Edmontonu, s nimž prohráli až v prodloužení.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:00.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 51. Goldobin (Boeser, Pettersson) – 5. Fischer (Pánik, Stepan), 17. Stepan (Ekman-Larsson, Keller), 32. Richardson (Hjalmarsson, Grabner), 60. Grabner (Cousins)


    Vancouver Canucks: Markström (Nilsson) – Stecher, Edler, Tanev, Hutton, Pouliot, Gudbranson – Boeser, Horvat, Goldobin – Eriksson, Pettersson, Leipsic – Gagner, Sutter, D. Archibald – Virtanen, Beagle, Schaller.
    Arizona Coyotes: Kuemper (Raanta) – Demers, Ekman-Larsson, Hjalmarsson, Connauton, Oesterle, Goligoski – Fischer, Stepan, Pánik – Hinostroza, Keller, Perlini – Cousins, Richardson, Grabner – Dauphin, Strome, Crouse.
    bahis siteleri