Čerepovec – Nižněkamsk 3:4 (po pr.) | Jaroslavl – N.Novgorod 4:3 (2:0 po s.n.) | Dynamo Moskva – Kazaň 1:2 (kon.)
Soči – Petrohrad 1:3 (kon.) | Spartak Moskva – Minsk 4:3 (po pr.)
konec
HK Soči
1:3 (1:1, 0:2, 0:0)
SKA Petrohrad
Čtvrtek 04.10.2018, 18:30 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:

     
    Tohle je ode mne pro dnešek vše, přeji příjemný zbytek večera. (20:48:55)
     
    Dnešnímu utkání přihlíželo v Soči 7016 diváků. To je o čtyři tisíce více, než je průměr na tomto stadionu.
     
    Střely na bránu

    HK SOČI 17 – 21 SKA PETROHRAD
     
    Je dobojováno! Dnes večer šlo Petrohradu o to, aby se po třinácti kolech vyhoupl na první místo Západní divize. Tento úkol pojal více než zodpovědně, což se prokázalo v druhé třetině, která rozhodla o tom, že tento úkol splní úspěšně. Soči rozhodně nepředváděla špatný hokej, nedokázala se ale vybičovat k něčemu, co by donutilo hokejisty v bílých dresech udělat nějakou zásadnější chybu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Soči to zkouší v šesti. Bohužel, nyní už je opravdu pozdě.
     
    59:05
    Jeden z domácích obránců podklouzl za svou bránou a namazal Plotnikovi, jenž nahrával na volného spoluhráče, který ale definitivní tečku za tímto duelem neudělal.
     
    58:15
    Zborovskij se snažil v obrovské rychlosti jemně tečovat jedoucí puk. To se mu nepodařilo.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:26
    Při střele z hranice levého kruhu to v ochozech jen zahučelo. Puk byl nejspíš tečován, takže trajektorie projektilu byla opravdu neočekávaná.
     
    56:26
    Barabanov to udělal nádherně, když se povedenou kličkou uvolnil. Jenomže to je tak vše, co stálo při jeho pokusu za řeč.
     
    54:48
    Zakázané uvolnění. Pět minut před koncem základní části se bude vhazovat před brankářem týmu, který se snaží dotáhnout dvoubrankové manko.
     
    53:55
    Šesťorkinovi vypadl v nejméně vhodnou dobu kotouč z lapačky a málem musel lovit gumový projektil ze své svatyně. Naštěstí pro něj k tomu nedošlo, je to však pro něj velkým varováním.
     
    53:10
    Plotnikov vůbec neváhal a z otočky střílel k bližší tyči. Barulin puk chytl, což vyhovuje hostům, kteří tak zůstanou v útočném pásmu o něco déle.
     
    52:27
    Podle mého názoru se tady mělo pískat. Domácí hráč byl při svém průniku do pásma soupeře zahákován, jenže rozhodčí zůstávají klidní.
     
    51:45
    Oba týmy hrají ve stejném počtu.
     
    50:41
    Obětavý skok jednoho z hostujících hráčů zapříčinil to, že se podařilo Petrohradu vyhodit. Hraje se sice ve stejném počtu hokejistů na ledě, hosté ale jasně tahají za kratší konec.

    Michal Hladký

    Branky a nahrávky: 18. Starkov (O'Dell) – 2. N. Gusev (Dacjuk, Hersley), 25. Barabanov (N. Gusev, Zub), 29. Byvalcev (Hersley)


    HK Soči: Barulin (Šikin) – K. Vorobjov, Jokipakka, D. Musin, Auvitu, Budkin, Alexandrov, Zborovskij – Bočarov, R. Rosén (A), Podšendjalov (A) – Archipov, Collins, Šmeljov – Starkov, O'Dell (C), Rachimullin – Akmaldinov, Kapustin, Točickij – Polunin.
    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Hellberg) – Hersley, Gavrikov, A. Bělov, Chafizullin (C), Rukavišnikov, Zub (A), Sjomin – Karpov, Dacjuk, N. Gusev – Barabanov, Byvalcev, Kručinin – Ketov, Prochorkin, Kuzmenko – S. Plotnikov (A), Koskiranta, Děrgačov – Nikolajev.

    Rozhodčí: Hlavní: Odins – Šenjov Čárový: Majtak – Strelcov

    Diváci: 7016
    thejrc.org