Columbus – Carolina 1:3 (kon.) | Los Angeles – San Jose 2:3 (po pr.) | New Jersey – Edmonton 5:2 (kon.)
konec
New Jersey Devils
5:2 (1:1, 2:0, 2:1)
Edmonton Oilers
Sobota 06.10.2018, 19:10 • Scandinavium, Göteborg (SWE) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:31 Stefan NOESEN - 5:2
     
    58:31
    Devils právě vstřelili branku!
    Hotovo! V rohu obranného pásma se dostal ke kotouči STEFAN NOESEN, který ho z otočky okamžitě poslal směrem na branku a od levé tyčky se puk odrazil do prázdné klece Edmontonu – 5:2! Asistence: Sami Vatanen, Mirco Müller.
    51:32 Leon DRAISAITL - 4:2
     
    51:32
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Z něho New Jersey nezahrozilo a vzápětí máme sníženo! Na konci parádní kombinace na jeden dotek dostal na pravé straně nabito LEON DRAISAITL, zakončil právě německý útočník, který střelou z první nedal přesouvajícímu se Keithu Kinkaidovi šanci – 4:2! Asistence: Milan Lucic, Connor McDavid.
    45:27 Travis ZAJAC - 4:1
     
    45:27
    Devils právě vstřelili branku!
    Zdá se, že New Jersey míří za vítězstvím. Matt Benning nedokázal vyhodit kotouč, napadající Miles Wood ho silou poslal na TRAVISE ZAJACA, který proti Camu Talbotovi zamíchal s pukem a poslal mu ho mezi betony – 4:1! Asistence: Miles Wood.
    23:11 Travis ZAJAC - 3:1
     
    23:11
    Devils právě vstřelili branku!
    Brankáři se dnes předhání, kdo udělá větší botu. Tentokrát se však provinil Cam Talbot, který jel za branku, aby rozehrál puk. Následně ho však zmátl spoluhráč, brankář Oilers nesmyslně nechal kotouč za brankou a vrátil se do ní. K puku se okamžitě dostal Miles Wood, který našel backhandovým příklepem TRAVISE ZAJACA, a ten už neměl těžkou práci – 3:1! Asistence: Miles Wood.
    22:02 Kyle PALMIERI - 2:1
     
    22:02
    Devils právě vstřelili branku!
    Bezchybné. New Jersey udělalo první krok, když vyhrálo buly. Následně přišly rychlé přihrávky na modré čáře až na hůl KYLEA PALMIERIHO, který si na pravém kruhu nachystal kotouč a přízemní střelou propálil Cama Talbota – 2:1! Asistence: Will Butcher, Nico Hischier.
    04:01 Milan LUCIC - 1:1
     
    04:01
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Na vyrovnání a využití přesilové hry jsme nečekali dlouho! Connor McDavid prokázal svou genialitu, když si po levé straně dojel až za branku, pobídl na kruhu MILANA LUCICE, a ten se přesnou střelou do horní části branky nemýlil – 1:1! Asistence: Connor McDavid, Leon Draisaitl.
    00:39 Kyle PALMIERI - 1:0
     
    00:39
    Devils právě vstřelili branku!
    Z pravé strany pálil od mantinelu jeden z hráčů New Jersey, jehož střelu Cam Talbot pouze kontroloval, ale pro sražený kotouč si k mantinelu najel KYLE PALMIERI, navezl si ho do středu, kde využil nedůrazu soupeře a střelou švihem do horní části branky otevřel skóre – 1:0! Asistence: Damon Severson.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 1. Palmieri (Severson), 23. Palmieri (Butcher, Hischier), 24. Zajac (Wood), 46. Zajac (Wood), 59. Noesen (Vatanen, Müller) – 5. Lucic (McDavid, Draisaitl), 52. Draisaitl (Lucic, McDavid)


    New Jersey Devils: Kinkaid – Vatanen, Müller, Severson, A. Greene (C), Lovejoy, Butcher – Palmieri, Hischier, Hall (A) – Noesen, Zacha, Ma. Johansson – Quenneville, Zajac (A), Wood – Dea, Coleman, Boyle.
    Edmonton Oilers: Talbot – A. Larsson (A), Klefbom, Benning, Nurse, Russell, Bouchard – Rattie (C), McDavid (A), Nugent-Hopkins – Puljujärvi, Draisaitl (A), Lucic – Yamamoto, R. Strome, Rieder – Kassian, Brodziak, Khaira.

    Rozhodčí: B. Maier, F. St. Laurent – J. Murray, L. Cameron

    Diváci: 12 044
    bahis siteleri