Ústí n/L – Kert Park Praha 3:6 (kon.) | Most – Rakovník 12:4 (kon.) | Hr. Králové – Karviná 3:2 (2:1 po s.s.)
Sudoměřice – Kovo Praha 2:1 (kon.) | Letohrad – Kladno 2:1 (kon.) | Pardubice – Plzeň 3:2 (po pr.)
po prodl.
HBC Pardubice
3:2 (1:1, 0:0, 1:1 - 1:0)
HBC Plzeň
Sobota 06.10.2018, 17:00CROSSDOCK Extraliga • 18. kolo
     
    45:17
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Z prodloužení stačilo na rozhodnutí zápasu jen 17 vteřin! Petr Filip vystřelil od modré lajny a jeho ránu dorazil za záda brankáře ONDŘEJ BŘEZINA – 3:2p. Asistence: Petr Filip, Pavel Kubeš.
     
    44:42
    Na jedné straně se neujala rána od modré, na té druhé zase Foršt musel likvidovat šanci z oslabení!
     
    44:20
    Pardubice se v závěru třetí části budou snažit využít přesilovku, hostující Petr Gřonka byl totiž vyloučen za zdržování hry, neboť vyhodil puk přímo přes mantinel.
     
    40:47
    Do domácí branky se tedy vynuceně místo Filipa Amenta staví Pavel Foršt.
     
    40:47
    K Filipu Amentovi se vydal lékař, nevypadá to s ním vůbec dobře. Na střídačku odchází za značné podpory a levou nohu táhne za sebou. Do dnešního duelu tedy už s jistotou nezasáhne.
     
    39:01
    Rozhodčí posílá na trestnou lavici Ondřeje Benedikta z důvodu nedovoleného bránění a Pardubice mají přesilovku.
     
    38:49
    Josef Česák využil své rychlosti a proběhl celým hřištěm jako nůž máslem, z pravé strany ale zakončil jenom do připraveného brankáře!
     
    34:14
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Teď už se ale síť vlní a po využité přesilovce je znovu vyrovnáno! Roman Krejčí vypálil od modré lajny a jeho střela se odrazila od brankáře k ONDŘEJI BŘEZINOVI. Ten se z těsné blízkosti nemýlil – 2:2. Asistence: Roman Krejčí, Petr Filip.
     
    33:24
    Teď se ale Plzeňští budou muset bránit, Adam Drož totiž vrazil soupeře na hrazení a bude dvě minuty na trestné lavici.
     
    32:11
    Adam Roušal zakončoval rychlou akci od modré lajny, Filip Ament se ale stihl bleskově přesunout a skočit na letící balónek.
     
    31:10
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla akce start – cíl! MARTIN KUNZMANN proběhl prakticky celé hřiště, vypracoval si střeleckou pozici na vrcholu pravého kruhu a přesně mířenou ranou o tyčku poslal Plzeňské do vedení – 1:2. Asistence: David Pokorný.
     
    28:24
    Domácí Tomáš Zajíček je potrestán za nebezpečnou hru vysokou holí a početní výhodu mají nyní hosté.
     
    25:36
    Lukáš Hanuš spolu se svými protihráči protestuje, i tak je však vyloučen na dvě minuty za zdržování hry. Pardubice mají k dispozici přesilovku.
     
    20:47
    A na druhé straně běžel úplně sám na bránu Josef Česák, v okamžiku střely mu ale sjel míček z hokejky!
     
    20:30
    Martin Kunzmann vyběhl do samostatného úniku, který chtěl zakončit mezi betony, Filip Ament ale předvedl parádní skluz a zákrok levým betonem!
     
    19:06
    Současně jsou za hrubost vyloučeni domácí Ondřej Březina a hostující Jiří Benedikt, hrát se tak bude ve čtyřech.
     
    14:02
    Josef Česák mohl skórovat ve vlastním oslabení, úplně sám před brankářem ale nedovedl překulit míček přes jeho rameno!
     
    12:48
    Pavel Kubeš zasáhl protihráče vysokou holí a vyfasoval dokonce čtyřminutový trest. Plzeň má tak k dispozici dlouhou přesilovku.
     
    11:10
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Nyní už je ale vyrovnáno! Pardubičtí překvapili hostujícího brankáře rychlým obtočením se kolem branky a v následných dorážkách uspěl JAN STROUHAL, jenž poslal míček pod betonem do sítě – 1:1. Asistence: Ondřej Březina.
     
    08:42
    Tohle nebyla pro Návaru příjemná situace! Zatímco se zvedal ze země po srážce se spoluhráčem, Václav Školoudík vypálil od modré lajny. A hostující gólman musel pořádně natáhnout lapačku!
     
    06:02
    A dokonce také vybojovala faul. Josef Česák odchází pykat za hákování a minutu se bude hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    05:02
    Plzeňský Lukáš Hanuš se sice zlobí, dvě minuty za držení ho ale posílají na trestnou lavici. Pardubice tak mají početní výhodu.
     
    02:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Ale tahle akce už skončila v síti! Ondřej Malý vystihl domácí rozehrávku a namazal do mezikruží MARKU ŠVARCOVI. Ten krásnou ranou švihem trefil prostor pod horní tyčí – 0:1. Asistence: Ondřej Malý.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 12. Strouhal (Březina), 35. Březina (Krejčí, Filip), 46. Březina (Filip, Kubeš) – 3. Švarc (Malý), 32. Kunzmann (Pokorný)


    HBC Pardubice: Ament (41. Foršt) – Filip (C), Krejčí, Buček, Zajíček, Turyna, Deml, Školoudík – Česák, Urbanec, L. Moravec, Š. Moravec, Kubeš, Emmer, Skřivánek, Březina, Strouhal, Bílý, Langr
    HBC Plzeň: Návara (Kráčina) – Kavalír, Vodrážka, O. Benedikt (C), Hanuš, Polívka, Pokorný, Šmucer – Krch, J. Benedikt, Vobruba, Majer, Ulč, Valenta, Roušal, Švarc, Malý, Kunzmann, Gřonka, Drož

    Rozhodčí: Popelka, Prudík
    bahis siteleri