Ústí n/L – Prostějov 4:5 (kon.) | Litoměřice – Přerov 4:3 (kon.) | Frýdek-M. – Slavia 5:6 (kon.)
Poruba 2011 – Jihlava 3:2 (2:1 po s.n.) | Havířov – Kadaň 3:5 (kon.) | Třebíč – Motor ČB 4:3 (2:1 po s.n.)
Vsetín – Benátky n/J 5:1 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
5:6 (1:2, 2:1, 2:3)
HC Slavia Praha
Sobota 06.10.2018, 17:00Chance liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:56 Jiří DOLEŽAL - 5:6
     
    56:56
    Slavia právě vstřelila branku!
    Mezi góly opravdu nebývají moc velké prodlevy, opět jsme čekali jen pár sekund, Slavia má vedení opět na své straně! Lukáš Daneček byl mírně zmatený a vůbec netušil, že přímo před ním stojí neobsazený JIŘÍ DOLEŽAL, tomu už jen chybělo kotouč umístit do odkryté branky. Asistence: Jaroslav Vlček, Jan Štibingr.
    56:05 Jan HLADONIK - 5:5
     
    56:05
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Je znovu vyrovnáno! Tento zápas opravdu stojí za to, ani jeden z týmů si nic nenechá líbit! Domácím útočníkům se povedlo kotouč dostat do útočného pásma, poté už na svou šanci čekal JAN HLADONÍK, který dokonale zabránil brankáři ve výhledu a kotouč tečoval až za jeho záda. Bez asistence.
    51:59 František HRDINKA - 4:5
     
    51:59
    Slavia právě vstřelila branku!
    Ihned po skončení přesilové se hostující celek dostává do vedení! FRANTIŠEK HRDINKA se dostal do samostatného úniku a vypálil ostrou ránu na branku, jeho pokus proletěl mezi betony brankáře a následně zapadl až do branky! Bez asistence.
    45:29 Denis HELDÁK - 4:4
     
    45:29
    Slavia právě vstřelila branku!
    Máme tady osmý gól zápasu! Hosté vyrovnávají! Slavia se poměrně snadno dostala do útočné třetiny, kotouč poté přistál na holi DENISE HELDÁKA, který ho z pravé strany poslal na branku, puk si našel cestu až do levého dolního rohu, Daneček nestihl zakročit. Asistence: Jan Novák.
    40:15 David KOFROŇ - 4:3
     
    40:15
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Tak tohle opravdu moc dlouho netrvalo! Frýdek-Místek se vůbec poprvé v dnešním zápase dostává do vedení! Patnáct sekund po začátků třetí třetiny! Spolupráce Kofroň-Chmielewski dneska opravdu funguje na jedničku! Tentokrát se ale role obrátily a právě DAVID KOFROŇ ke své asistenci přidává i přesný zásah, povedlo se mu překvapit brankáře a umístil kotouč pod horní tyč! Asistence: Aron Chmielewski.
    39:58 Aron CHMIELEWSKI - 3:3
     
    39:58
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Necelé tři sekundy před koncem se povedlo Frýdku-Místku znovu vyrovnat! Po vhazování se domácí dostali do rychlé akce, na jejímž konci byl hrdina domácího celku ARON CHMIELEWSKI, který dokázal z blízkosti překonat brankáře, který měl špatný výhled a vůbec neměl šanci zasáhnout. Je tedy opět vyrovnáno! Asistence: David Kofroň.
    38:58 Jan VESELÝ - 2:3
     
    38:58
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté se opět před koncem dostávají do vedení! A opakuje se tak situace z první třetiny. Z původně nenápadné šance došlo až k brance. JAN VESELÝ se podruhé v utkání prosazuje! Před Danečkovou brankou došlo k velkým zmatkům a byl to právě hostující kapitán, který se nejlépe zorientoval a poslal kotouč pod horní tyčku branky! Asistence: Tomáš Duda.
    23:05 Aron CHMIELEWSKI - 2:2
     
    23:05
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí celek dokázal zareagovat a vyrovnává! ARON CHMIELEWSKI prokázal své individuální schopnosti a pohrál si naprosto se všemi! Z útočném pásmu si zpracoval kotouč a namířil si to rovnou před brankáře, dokázal všechny zmást svými kličkami, poté kotouč poslal na branku, který s velkým štěstím propadl mezi betony brankáře. Asistence: Jan Hladonik, Dan Przybyla.
    18:06 Aleš FURCH - 1:2
     
    18:06
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla obrovská hrubka na domácí straně! Brankář Lukáš Daneček si vyjel ze své svatyně, aby poslal kotouč daleko od své branky, při své snaze ale uklouzl a spadl na zem, toho dokonale využil ALEŠ FURCH, kterému už nedělalo problém kotouč dostat do odkryté branky. Asistence: Josef Saňa.
    02:26 Jan HLADONIK - 1:1
     
    02:26
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Několik sekund na to je vyrovnáno! Frýdku-Místku se povedlo reagovat a srovnává stav dnešního zápasu, rysi se dostali do přečíslení tři na dva a nakonec jako poslední pálil JAN HLADONÍK! Asistence: Jan Bartko.
    02:12 Jan VESELÝ - 0:1
     
    02:12
    Slavia právě vstřelila branku!
    První branka zápasu je tady! Hosté se dostávají do vedení! Rychlý protiútok byl nakonec smrtelný, o branku se zasloužil JAN VESELÝ. Asistence: František Hrdinka.
    Marken.cz

    Marek Jašek

    Branky a nahrávky: 3. Hladonik (Bartko), 24. Chmielewski (Hladonik, Przybyla), 40. Chmielewski (Kofroň), 41. Kofroň (Chmielewski), 57. Hladonik – 3. J. Veselý (Hrdinka), 19. Furch (Saňa), 39. J. Veselý (Duda), 46. Heldák (J. Novák), 52. Hrdinka, 57. J. Doležal (Štibingr)


    HC Frýdek-Místek: L. Daneček (Malík) – L. Kovář, Hrachovský, Husák, Bartko, Krisl, Žovinec, Zahradníček, D. Stránský – Chmielewski, Hladonik, Kofroň – Klimša (A), Peterek, Mikulík (C) – Raška, Przybyla, Kuťák – Christov, Kaukič.
    HC Slavia Praha: Šorf (Sochůrek) – Duda, J. Novák, J. Drtina (C), Valík (A), Hrdinka, Saňa, Štibingr – J. Veselý, Panna, Šagát (A) – Kubica, M. Ondráček, Najman – L. Krejčík, J. Doležal, Tejral – Furch, Heldák, Kohút.

    Rozhodčí: Cabák, Vrba – Bubela, Zedník
    bahis siteleri