Kovo Praha – Most 2:3 (po s.s.) | Letohrad – Plzeň 1:0 (po pr.) | Hr. Králové – Kladno 2:5 (kon.)
Kert Park Praha – Sudoměřice 7:1 (kon.) | Pardubice – Ústí n/L 6:0 (kon.)
konec
HBC Pardubice
6:0 (2:0, 2:0, 2:0)
Elba DDM Ústí nad Labem
Neděle 07.10.2018, 14:00CROSSDOCK Extraliga • 8. kolo
     
    Je konec, Pardubice dnes ovládly jednoznačným výsledkem 6:0 duel s ústeckou Elbou a zároveň tak rychle nechali zapomenout na předchozí bídný víkend. Z tohohle totiž berou pět bodů, Severočeši naopak nula, a to když alespoň k jednomu měli blíže včera s Kert Parkem. (15:58:55)
     
    Konec zápasu.
     
    44:03
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A pětibrankové vedení domácím nestačilo, takže se ještě prosazuje NICOLAS LANGR, jenž s největší pravděpodobností už uzavírá branková účet dnešního střetnutí – 6:0!
     
    43:08
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí si vývoj zápasu užívají a po souhře Ondřeje Březiny a zakončujícího PAVLA KUBEŠE už to je 5:0!
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    29:31
    S blížící se přestávkou sirénou už se hra opět často přerušuje a tím kouskuje, jako by si to hráči dali dnes už za tradici.
     
    27:23
    Hra ze strany na stranu pokračuje, nyní byl v permanenci brankář Ústí, chvílí předtím zase musel být ve středu ten domácí, ovšem oproti svému spoluhráči to mohl mít bez zásahu.
     
    25:55
    Ze zápasu se stal spíše boj o míček, a to převážně uprostřed hřiště, kde k němu teď nemá blíže nikdo. Každopádně vývoj hodně napovídá, že o třech bodech už je s velkou pravděpodobností rozhodnuto. I včera Elbě se ale potvrdilo, že dostat čtyři branky během chvíle není nemožné, proto se nevzdávají.
     
    23:46
    Ústecký Vacek se z ničeho nic objevil najednou před domácí brankou s míčkem na hokejce, těsně však levý růžek domácí svatyně vymést nedokázal!
     
    23:01
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Březina si přisedl na modré nahrávku, jenomže z této už zdánlivě ztracené situace nakonec ještě nahrál na JOSEFA ČESÁKA, který po povedené kličce dává čtvrtou branku Pardubic!
     
    21:43
    Hraje se tak čtyři na tři, první přesilovkou střelu si připsal Česák. Prudká rána dnes z velice oblíbené pravé strany ale letěla těsně nad branku a do ochranné sítě.
     
    21:27
    Vyloučení v týmu Elba DDM Ústí nad Labem (Gottfried – 2 min., vysoká hůl).
     
    20:55
    Vyloučení v týmu HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice (Krejčí – 2 min. + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice (Grus – 2 min., hrubost).
     
    20:11
    V další nebezpečné koncovce byl k vidění pardubický Filip, ten však při pádu zřejmě upadl na ruku, nebo ho trefil bránící hráč. Suma sumárum to však neznamená vůbec nic.
     
    18:33
    Na druhé straně hledal z pravé strany Gottfried bekhendem Soukupa, jenomže ten zakončit nemohl, protože se k němu míček přes jednoho z defenzivních borců nedostal.
     
    17:16
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Ale další souhra už domácím vychází! Pavel Kubeš prostrčil míček na ONDŘEJE BŘEZINU, který už dokázal dostat oranžový předmět do sítě – 3:0!
     
    16:43
    Kubeš vysunul na branku hostů Skřivánka, kterému však u koncovky scházel jeden krok, takže pouze bouchl neúspěšným bekhendem.
     
    15:38
    Začátek druhé třetiny končí ve stejném stylu, jako se tak dělo na konci té první. Tedy kouskováním hry v podobě neustálých přerušení.

    Ondřej Novotný


    Hledáme zpravodaje pro tým Elba DDM Ústí nad Labem. Více informací na info@onlajny.com Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 10. Zajíček (Langr), 13. Bucek (Moravec), 18. Březina (Kubeš, Skřivánek), 24. Česák (Březina), 44. Kubeš (Březina), 45. Langr (J. Bucek, Moravec)


    HBC Pardubice: Foršt (Dvořáček) – Filip, Krejčí, A. Bucek, Zajíček, Turyna, Kvapil, Deml – Česák, Urbanec, L. Moravec, Š. Moravec, Kubeš, J. Bucek, Skřivánek, Březina, Strouhal, Langr, Bílý.
    Elba DDM Ústí nad Labem: Rechtorik (Banda) – Grus, Haken, Michajličenko, Poláček, Růžička, Sedláček, Smolík – Baka, Bím, Čejka, Červinka, Gottfried, Haas, Kváš, Soukup, Tomáš, Vacek,
    bahis siteleri