Dukla – Teplice 6:0 (kon.) | Litoměřice – Dandy Malé Březno 2:4 (kon.)
konec
SHC Killers Litoměřice
2:4 (1:2, 1:0, 0:2)
HBC Dandy Malé Březno
Neděle 07.10.2018, 14:00 • Killers Arena, Litoměřice • 2. Liga - Čechy Sever
     
    Pro dnešek je to ode mne odsud z Killers Areny vše. Těším se u dalších online přenosů na počtenou. (15:36:06)
     
    V závěrečných minutách se dostali hokejbalisté Chomutova do útočného tlaku. Toho dokázali využít v dvojici gólových tref. Tím pádem získávají dnešní utkání ve svůj prospěch a odvážejí si jistě velmi cenné body.
     
    Konec zápasu.
     
    44:30
    Dandy Chomutov právě vstřelil branku!
    V Litoměřicích je pravděpodobně dobojováno! Gólem do prázdné branky navýšil vedení Chomutova JAN MÜLLER. Asistence: Michal Pešta, Vladimír Opelt.
     
    44:20
    Chomutov dokázal vytlačit domácí z útočného pásma.
     
    43:43
    Sám se pokusil probít přes dvojici protihráčů Jan Müller. Ve svém snažení ale celkem rychle byl zastaven. Díky tomu se Killers v posledních minutách pokoušejí ještě upravit vývoj utkání.
     
    43:29
    Velmi prudce vystřelil Marek Stibal! Jeho střela ale nakonec mířila do protilehlého rohu.
     
    43:17
    Oddechový čas pro domácí.
     
    43:17
    Z těsné blízkosti nahodil míček podél brankoviště Tomáš Mach. Ten se ale prolétl pouze v tomto prostoru na opačný konec hrací plochy.
     
    43:03
    Killers se dostali do zakončení. Lukáš Turza musel čelit v krátkém čase hned dvěma střelám. První od Marka Stibala, druhé od Michala Krejzy.
     
    42:21
    Míček na branku Chomutova nahodil Michal Krejza. V tomto prostoru ale stálo větší množství chomutovských hráčů, čímž nemohli domácí pokračovat ve své akci.
     
    41:38
    Jaroslav Blecha se pokusil o náběh podél levého mantinelu. Během cesty ale byl zastaven, čímž se do protiběhu dostali hokejbalisté litoměřického celku.
     
    41:05
    Vyloučení v týmu SHC Killers Litoměřice (Jakub Pojezný – 10 minut osobní trest + Osobní trest do konce utkání, nesportovní chování).
     
    40:58
    Marek Stibal neúspěšně prostoupil přes trojnásobnou přesilu chomutovských hráčů.
     
    40:45
    Dlouhé nahození od branky Chomutova zastavili litoměřičtí hokejbalisté.
     
    39:43
    Litoměřice se vehementně snaží o vyrovnaní. Na přechodech do útočného pásma ale celkem brzy přichází o míček. Což naopak směruje Chomutovské k protiútokům.
     
    38:19
    Domácí v plném počtu.
     
    38:19
    Dandy Chomutov právě vstřelil branku!
    Chomutov využívá další přesilovku, čímž se dostal do vedení! Z pravé strany prostřelil Zimenzla JAROSLAV BLECHA, který tím pádem kompletuje svůj hattrick! Asistence: Jan Kníže, Vladimír Opelt
     
    38:19
    Vyloučení v týmu SHC Killers Litoměřice (Jakub Pojezný – 10 minut osobní trest, nesportovní chování).

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 15. Krejza (Stibal, Mach), 20. Stibal – 10. Blecha (Opelt, Petržílka), 14. Blecha (Opelt), 39. Blecha (Kníže, Opelt), 45. J.Müller (Pešta, Opelt)


    SHC Killers Litoměřice: Zimenzl – Patrák, Ježek, Mach (A), Pirunčík, Chvojka (A), Stibal, Krátký, Pojezný, Rechtorík, Krejza, Pechan (C)
    HBC Dandy Malé Březno: Svoboda (Turza) – Blecha, Gröger, Kníže (C), Müller J., Müller P., Nachtmann, Opelt, Pešta, Petržílka, Rosa, Trnka (A), Varga.

    Rozhodčí: Joudal, Borč
    bahis siteleri