Plzeň – Banská Bystrica 6:4 (kon.) | Třinec – Storhamar 2:3 (kon.) | IFK Helsinky – Skellefteå 1:5 (kon.)
TPS – Junosť Minsk 3:1 (kon.) | Kärpät – Mountfield HK 3:2 (kon.) | Djurgården – Tappara 3:5 (kon.)
Växjö – Cardiff 3:1 (kon.) | Frölunda – Aalborg 6:0 (kon.) | Mnichov – Malmö Redhawks 3:2 (kon.)
Zürich – Vienna Capitals 7:4 (kon.) | Lugano – JYP 2:0 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
2:3 (0:1, 2:0, 0:2)
Storhamar Hockey Hamar
Úterý 09.10.2018, 17:30 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 400) • Hokejová Liga mistrů • Skupina E
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:39 SVENSSON - 2:3
     
    58:39
    Storhamar Hamar právě vstřelil branku!
    Hamarští ubránili tlak Ocelářů a z protiakce udeřili! Victor Svensson v útočném pásmu krásně našel hůl rozjetého PATRICKA THORESENA! Ten ještě chtěl vrátit puk Svenssonovi, do vlastní sítě si ale kotouč nešťastně srazil bránící Gernát! Asistence: Victor Svensson, Robin Dahlstrøm.
     
    57:03
    Martin Adamský ve vlastním pásmu vypíchl hostům kotouč, prosvištěl kolem dvou bránících hráčů, tváří v tvář brankáře Östlunda ale nedokázal trefit branku.
     
    53:01
    Storhamar zvládl buly ve vlastním pásmu, rychle přenesl hru do třinecké třetiny a málem znovu šel do vedení! Johansson skvělým pasem od modré připravil ideální pozici pro Larrivéeho, ten ale z bezprostřední blízkosti netrefil branku!
    45:37 SALSTEN - 2:2
     
    45:37
    Storhamar Hamar právě vstřelil branku!
    Další akce hostujícího celku již končí v síti, ve WERK ARENĚ je znovu vyrovnáno! Ocelářům se nepovedla útočná akce, z protiútoku se pak Hamarští dokázali prosadit! EIRIK SALSTEN si potáhl kotouč do útočného pásma, najel si na osu kluziště a nechytatelně vypálil do protipohybu brankáře Hamerlíka! Kotouč zaplachtil do horního růžku třinecké branky! Asistence: Niklas Fogström, Lars Løkken Østli.
     
    43:28
    Další akce hostí již mohla přinést vyrovnání, proti ale byl skvělý Peter Hamerlík! Slovenský gólman se musel rychle přesouvat ke své levé tyči, aby zastavil střelu Steffena Thoresena do prázdné branky!
    36:08 MARCINKO - 2:1
     
    36:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další kombinace Ocelářů už končí v síti, Slezané jdou poprvé v zápase do vedení! Hráči s drakem na prsou to ještě stihli v dvojnásobné početní výhodě, Roberts Bukarts si na levé straně počkal, až bránící hráč dá hůl na druhou stranu, a poté poslal přesný pas na hokejku TOMÁŠE MARCINKA, který z předbrankového prostoru uklidil kotouč do branky! Asistence: Roberts Bukarts, Milan Doudera.
     
    35:54
    Bukartsovi na modré utekl kotouč, Oceláři se museli hodně rychle vracet, aby zabránili protiakci Martina Rønnhilda. Ten ale při své útočné snaze vysekl Gernátovi hůl. Oceláři budou hrát 20 vteřin v pěti proti třem.
     
    34:14
    Oceláři drželi kotouč v útočném pásmu a svou aktivitou si vybojovali přesilovou hru. Na trestnou lavici usedá Kjetil Martinsen, který musel nedovoleným způsobem zastavit Ciencialu.
     
    31:29
    Storhamar dlouho hrál ve výhodě, kotouč se ale pohyboval ve středním pásmu. Na trestnou lavici usedá Jan Rudovský, který se provinil hákováním.
     
    27:13
    Oceláři si zahrají početní výhodu. Kjetil Martinsen nezvládl rozehrávku z obranného pásma a poslal kotouč do hlediště. Domácí tak po komerční přestávce budou mít k dispozici dvouminutovou přesilovku.
     
    26:09
    Storhamarští obránci nakonec chytrým pasem do úniku vyslali Joakima Jensena, který ale svou akci nedokázal zakončit! Zezadu se dobře vrátil Galviš a sebrali hostujícímu útočníkovi kotouč.
    22:20 O. KOVAŘČÍK - 1:1
     
    22:20
    Třinec právě vstřelil branku!
    Aktivita domácích nese své ovoce v podobě vyrovnávající branky! Třetí útočná letka Ocelářů dokonale rozebrala hostující defenzívu, kotouč se od Robertse Bukartse ze středu hřiště dostal na levou stranu k Michalu Kovařčíkovi, který ještě vyšperkoval akci křižným pasem na bratra ONDŘEJE KOVAŘČÍKA, jemuž zbývalo jen uklidit kotouč do odkryté branky! Asistence: Michal Kovařčík, Roberts Bukarts.
     
    14:11
    Další skvělý zákrok brankáře Oskara Östlunda! Tomáš Marcinko křižným pasem vyzval ke skórování Jana Bartka, toho ale skvělým skokem zastavil právě brankář Storhamaru!
     
    10:50
    Oceláři se tak mohli rozjet do protiútoku, ze kterého málem skórovali! David Cienciala se dostal k volnému kotouči v předbrankovém prostoru, zázračný zákrok brankáře Oskara Östlunda ale zabránil třinecké radosti!
     
    05:11
    Oceláři se v následujících dvou minutách ale budou muset bránit. Martin Adamský v obranném pásmu musel zatáhnout za ruční brzdu, Storhamar má k dispozici první přesilovou hru.
     
    03:53
    Oceláři mohli velmi rychle přispěchat s odpovědí! Dvojice Ondřej Kovařčík – Roberts Bukarts se dostala do přečíslení dvou proti jednomu, lotyšský útočník ale po Kovařčíkově nabídce nedokázal prostřelit přesunujícího se brankáře Östlunda!
    02:42 DAHLSTRØM - 0:1
     
    02:42
    Storhamar Hamar právě vstřelil branku! Norští hokejisté zvládli vhazování v útočném pásmu, vypracovali si skvělou pozici a dávají první branku utkání! Victor Svensson krásnou zadovkou zpoza branky našel zcela nehlídaného ROBINA DAHLSTRØMA, který z mezikruží nedal Hamerlíkovi žádnou šanci! Asistence: Victor Svensson, Patrick Thoresen.
     
    00:30
    Oceláři od úvodního buly drželi kotouč, do první obrovské šance se ale dostali hosté! Robin Dahlström vystihl přihrávku Milana Doudery a dostal se do úniku! Hostující útočník zkusil kličku na levou stranu, Hamerlík však byl připraven!

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 23. O. Kovařčík (M. Kovařčík, Bukarts), 37. Marcinko (Bukarts, M. Doudera) – 3. Dahlstrøm (Svensson, P. Thoresen), 46. Salsten (Fogström, Løkken Østli), 59. P. Thoresen (Svensson, Dahlstrøm)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Daneček) – M. Doudera (A), Gernát, D. Musil, Galvinš, Kovář, Matyáš, Bartko – Chmielewski (TS), Marcinko (A), Rudovský – Adamský (C), Cienciala, Svačina – Bukarts, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Christov, Hladonik, Hrňa – Przybyla.
    Storhamar Hockey Hamar: Östlund (Strand) – Løkken Østli, Hesbråten, Irving, Bull, Ass-Eng Mikkelsen, Johansson (TS), Edvardsen, Vold Engerbråten – Dahlstrøm, Svensson, P. Thoresen (C) – Salsten, Fogström, Rønnild – Zettergren (A), Larrivée (A), Jensen – S. Thoresen, Martinsen, Dokken.

    Rozhodčí: Jarec (BLR), Jeřábek – Lederer, Lhotský (všichni CZE)
    bahis siteleri