Orange 20 – Detva 1:3 (kon.) | Žilina – Miskolc 4:1 (kon.)
konec
MsHK Žilina
4:1 (3:1, 1:0, 0:0)
DVTK Jegesmedvék Miškovec
Čtvrtek 18.10.2018, 17:00 • Tipsport Aréna Žilina. • Tipos Extraliga (SR) • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    32:30
    Žilina vstřelila branku!
    Už svůj druhý gól v utkání dává LUKÁŠ HVILA, když převzal krásnou přihrávku Matějky, natlačil se před hostujícího obránce a ujížděl sám na Adorjána. Toho rozhýbal naznačením rameny a následně puk šikovně zasunul mezi jeho betony. Asistence: Lukáš Matějka.
     
    14:54
    Žilina vstřelila branku!
    Nebylo to z klasické akce v početní výhodě, ale je tu další rychle využitá přesilovka domácích. LUKÁŠ HVILA si nabruslil z pravé strany na krásnou křížnou přihrávku Jenčíka od levého mantinelu a z voleje dopravil puk za záda bezmocného Adorjána. Asistence: Richard Jenčík, Lukáš Matějka.
     
    14:10
    Žilina vstřelila branku!
    Michal Bárta vypálil rychle po buly, Adorjánovi vypadl puk za záda do brankoviště, kde si ho našel MATEJ SÍKELA a pohodlně vrací domácí tým do vedení. Asistence: Michal Bárta, Martin Podešva.
     
    05:14
    Miskolc právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru pěti proti třem. Parádní ranou od modré čáry propálil Mikoláše JAMESON MILAM a vyrovnává na 1:1. Pokračovat bude klasická přesilovka DVTK. Asistence: Rasmus Kulmala.
     
    03:02
    Žilina vstřelila branku!
    Rychle využitá přesilovka domácích. Po zbytečném faulu Crawforda se prosadil MARTIN PODEŠVA, když před brankovištěm tečoval chytré nahození Michala Bárty z pravé strany. Česká spolupráce nesla poprvé ovoce. Asistence: Michal Bárta, Jiří Kučný.

    Pavel Pubal

    Branky a nahrávky: 4. Podešva (Bárta, Kučný), 15. Síkela (Bárta, Podešva), 15. Hvila (Jenčík, Matějka), 33. Hvila (Matějka) – 6. Milam (Kulmala)


    MsHK Žilina: Mikoláš (Horčička) – Kučný, Jankovič, Pastor, Bagin, Piegl, Matějka, Mendrej, Zhilin – Bárta, Podešva, Síkela – Jenčík, Milý, Huna – Beránek, Ručkay, Hvila – Hrazdíra, Ondruš, Rehák.
    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Adorján (Duschek) – Crawford, Kiss, Szirányi, Slovák, Láda, Milam, Rusk – Miskolczi, Harrison, Magosi – Pance, Vas, Kulmala – Somogyi, Loiseau, Hajós – Ritó, Galanisz, Vincze.

    Rozhodčí: Snášej, Valach – Kacej, Orolin.
    bahis siteleri