Bielefeld – Fürth 2:3 (kon.)
konec
DSC Arminia Bielefeld
2:3 (2:0)
SpVgg Greuther Fürth
Sobota 20.10.2018, 13:002. německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.
     
    Ještě jednou vás vítám u zápasu druhé nejvyšší německé fotbalové soutěže. Desáté kolo přinese souboj dvanácté DSC Arminie Bielefeld a čtvrtého SpVgg Greuther Fürth. Doufejme, že uvidíme fotbal plný brankových šancí.
     
    DSC Arminia Bielefeld
    Dnešní domácí se nachází na dvanácté příčce tabulky se ziskem dvanácti bodů. Bielefeld má lehce záporné skóre. Modří, jak se přezdívá Bielefeldu, nastříleli doposud dvanáct gólů a čtrnáct inkasovali. Tabulka je však velmi vyrovnaná a Arminie ztrácí pouze tři body na šestý Padeborn. Na třinácté Aue má Bielefeld náskok dvou bodů, ovšem jediná prohra může znamenat potencionální pád až na patnáctou příčku. Nejlepším střelcem týmu je Joan Edmundsson, který zaznamenal dvě branky a na další čtyři přihrál.

    Před reprezentační přestávkou nastoupili Modří doma proti Meppenu. Hráči Arminie se prosadili dvakrát v první pětiminutovce a zvítězili 2:1. Doma hrál Bielefeld čtyři utkání, ve kterých získal sedm bodů.

    Poslední utkání
    10.10 Arminia Bielefeld – Meppen 2:1
    5.10 Bochum – Bielefeld 1:0
    28.9 Arminia Bielefeld – 1. FC Kolín 1:3
     
    SpVgg Greuther Fürth
    Hostující tým je po devítí zápasech na čtvrté příčce se ziskem šestnácti bodů, třinácti vstřelenými brankami a osmi obdrženými. Na první Kolín ztrácí Fürth tři body. Na druhý Union Berlín a třetí Hamburk bod. Na druhé straně zeleno-bílí mají stejný bodový zisk jako páté St. Pauli. Na deváté Drážďany mají náskok tří bodů. Nejlepším střelcem dnešních hostů je Francouz Daniel Keita-Ruel, jenž je se šesti brankami čtvrtý nejlepší střelec ligy.

    Poslední utkání odehrál Fürth šestého října doma proti Regensburgu. Oba týmy se prosadily ve druhé poločasu. Oba celky si tak za remízu 1:1 odnesly bod. Venku zeleno-bílí odehráli čtyři utkání a odvezli si z nich sedm bodů.

    Poslední utkání
    6.10 Greuther Fürth – Regensburg 1:1
    30.9 Drážďany – Greuther Fürth 0:1
    17.9 Greuther Fürth – Hamburk 0:0
     
    Oba týmy se poslední tři roky potkávají pravidelně. V posledních pěti utkání dvakrát vyhrála Arminia, jednou Fürth a dvakrát skončil zápas nerozhodně.

    Poslední vzájemná utkání
    24.1.2018 Arminia Bielefeld – Greuther Fürth 0:0
    6.8.2017 Greuther Fürth – Arminia Bielefeld 1:2
     
    Úvodní sestavy:

    DSC Arminia Bielefeld: Ortego Moreno – Brunner, Behrendt, Salger, Clauss – Edmundsson, Seufert, Prietl, Hartherz – Klos, Voglsammer.
    Náhradníci: Klewin – Lucoqui, Christiansen, Weihrauch, Börner, Owusu, Staude. Trenér: Saibene.

    SpVgg Greuther Fürth: Burchert – Sauer, Maloča, Magyar, Wittek – Reese, Gugganig, Ernst, Mohr – Atanga – Keita-Ruel.
    Náhradníci: Funk – Raum, Caligiuri, Hilbert, Jaeckel, Steininger, Green. Trenér: Burić.

    Rozhodčí: Pfeifer – Skorczyk, Paltchikov.
     
    Oba celky již nastupují na zaplněný stadion. Utkání za malou chvíli začne.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Úvodní výkop patřil zeleno-bílím hráčů, kteří však rychle přicházejí o míč a Arminia bude vhazovat aut.
     
    1
    Bielefeld kombinuje na polovině hřiště. Následně přišel dlouhý centr do vápna a hlavička Klose mimo tři tyče.
     
    2
    Domácí se dostali ke střele z pravé strany hřiště, ale střela byla hodně nepřesná.
     
    3
    Hosté se poprvé dostávají na útočnou polovinu a získali rohový kop, ze kterého ale nedokázali vytěžit brankovou příležitost.
     
    4
    Hráči Fürthu jsou v držení míče na vlastní polovině hřiště. Do kombinace se postupně dostávají všichni obránci.
     
    6
    Hostující hráči zatím nikam nespěchají a kombinují na vlastní polovině hřiště.
     
    7
    Chyba v kombinaci zeleno-bílých a domácí jdou hned do útoku. Rychlou akci však nikdo pořádně nezakončil.
     
    8
    Wittek zahrával rohový kop. Centr na penaltový puntík odhlavičkovala obrana do bezpečí.
     
    9
    Arminia se dostala do rychlého protiútoku. K míči se dostal Klos, jenž vypálil z voleje před šestnáctkou a Burchert musel vytáhnout střelu pod břevno na roh!
    9. Velká šance domácích
     
    11
    Arminia nadále pokračuje v tlaku. Klos bude zahrávat další rohový kop.
     
    11
    Centr na přední tyč se příliš nepovedl. Skončil přímo v rukavicích hostujícího brankáře.
     
    12
    Klos byl faulován v blízkosti branky a domácí budou zahrávat standardní situaci ze slibné pozice.
     
    13
    Centrovaný míč do vápna odklidila hostující obrana na rohový kop.
     
    14
    Přetažený centr si zpracoval domácí hráč za šestnáctkou a následně odcentroval do chumlu hráčů. Nejvýše se na centr dostal Voglsammer, ale hlavičkoval jen do míst, kde byl připraven hostující brankář.
     
    15
    Fürth se rychle přešel do útoku, sražená střela skončila až za bránou, takže hosté kopali rohový kop, který neohrozil branku Bielefeldu.
     
    17
    Balón létal po středu hřiště a odrážel se od hráčů jednoho týmu k druhému. Situaci zklidnil až Sager, jenž měl chvíli prostoru a poslal míč až na svého brankáře.
     
    18
    Domácí chtěli postupně kombinací dojít na polovinu soupeře, ale Keita-Rue s Atangou dobře napadali a donutili vrátit míč až k domácímu brankáři.
     
    20
    Při hlavičkovém souboji dostal Klos do hlavy hlavou Magyara. Klos byl otřesen a zůstal ležet na trávníku. Posléze odchází za postranní čáru, kde si leduje bolavé místo.
     
    21
    Maloča si vyměnili míč s Magyarem, následně se dostal míč k Sauerovi, jenž vyslal míč až za obranu domácích, jenže nikdo ze spoluhráčů nebyl v takovém náběhu, aby si míč zpracoval.
     
    23
    Další faul hostů, tentokrát blíže středovému kruhu. Centr, který měl mířit do velkého vápna, skončil až za brankou Fürthu.
     
    24
    Hosté se dostali na útočnou polovinu a vhazovali aut. Skákající míč se pokoušelo trefit několik hráčů, nakonec se míč šťastně dostal k Wittekovi, jenž mířil mezi tři tyče, ale přesně do mst, kde stál domácí brankář.
     
    27
    Burchert vykopával míč od vlastní brány, jenže to trochu přehnal s razancí, takže kulatý nesmysl doletěl až k druhé bráně, kde míč pohodlně sebral Moreno.
     
    29
    Fürth zahrával standardní situaci. Odražený centr skončil na kopačkách hostujícího záložníka, jenž svou střelu poslal vysoko nad.
     
    31
    Bielefeld právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení po rychlé akci. Moreno vykopl míč ke středu hřiště. Klos ani protihráč nedokázali v hlavičkovém souboji balón vyhrát. Takže propadl až k JÓANU SÍMUNU EDMUNDSSONOVI, jenž si naběhl do velkého vápna a střelou po zemi k pravé tyči ze střelcova pohledu překonal hostujícího obránce.
    31. EDMUNDSSON - 1:0
     
    34
    Střídání v týmu SpVgg Greuther Fürth: ze hřiště odchází Atanga, přichází Caligiuri.
     
    35
    Bielefeld právě vstřelil branku!
    Domácí rychle odskakují na rozdíl dvou branek. Bielefeld rozehrával rohový kop. Centrovaný míč odhlavičkoval hostující obránce jen těsně vedle sebe, takže musel dostat míč do bezpečí hlavou jeho spoluhráč. Ten však míč dostal jen těsně za penaltový puntík. Tak byl připraven ke střele STEPHAN SALGER, jenž vystřelil do levé části hostující branky. Burchert neměl šanci zareagovat.
    35. SALGER - 2:0
     
    38
    S nepříznivým stavem mohli hosté rychle něco udělat. Po rohovém kopu se dostal k hlavičce Keita-Rue, jenž poslal míč do středu brány, kde Moreno předvedl skvělý zákrok a dostal míč na další roh. Ten již tak nebezpečný nebyl.
    38. Obrovskou šanci měli hosté
     
    41
    Hosté kombinovali mezi středem hřiště a levým krajem. Pak přišla rychlá kolmice k velkému vápnu, kde byla pozorná obrana a nepustila hostujícího hráče ke střele.
     
    43
    Domácí zahrávali po faulu Fürthu další standardní situaci. Tentokrát na pravém okraji velkého vápna. Kroucený centr na zadní tyč vystihl brankář a v klidu jej lapil.
     
    45
    Na středu hřiště se provinil faulem Klos. O dvacet metrů dál jeho spoluhráč a hosté zahráli přímý volný kop. Vysoký míč dokázal vyřešit Moreno.
     
    45+1
    Klos se objevil v rychlém útoku. S míčem se dostal do velkého vápna. Burchert rychle vyběhl a zmenšil Klosovi střelecký úhel.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    První poločas je minulostí a do šaten odchází výrazně spokojenější domácí, jenž byli po celý první poločas aktivnějším týmem, což podtrhly branky Edmundssona a Salgera. Fürth si vypracoval jen dvě lepší šance, ale v obou případech dobře zasáhl domácí brankář.
     
    Hostující hráči jsou již nastoupeni na hřišti, čeká se pouze na hráče v modrém, kteří by rádi ve druhém poločase udrželi dvoubrankové vedení.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Druhá poločas začínají s balónem na kopačkách domácí. Po chvíli kombinace se dopustil hostující hráč faulu.
     
    47
    Arminia pokračovala v útočené rohovým kopem. Centr na přední tyč odhlavičkovala obrana, ale pouze k Voglsammerovi, který pěknou ranou na zadní tyč donutil Burcherta k zákroku.
     
    49
    Tak tohle byla tutovka domácích, která však brankou neskončila. Voglsammer využil zaváhání hostujícího obránce, předskočil jej a s míčem běžel sám na bránu. Brankáře dokázal obalamutit, ale následně netrefil úplně volnou bránu. Nutno ovšem dodat, že zakončení nebylo úplně lehké.
    49. Ve byl Voglsammer obrovské příležitosti selhal
     
    51
    Fürth právě vstřelil branku!
    Hosté dávají kontaktní branku. Centr z rohového kopu nedokázal domácí obránce odkopnout, pouze trefil protihráče, míč se posléze dostal až k FABIANU REESOVI, jenž i za přispění lehké teče překonal domácího brankáře.
    51. REESE - 2:1
     
    53
    Hosté se kombinačně dostali na útočnou polovinu. Následnou pobídku vzduchem na pravé křídlo vystihl jeden z hráčů Arminie.
     
    55
    Fürth právě vstřelil branku!
    Domácí přicházejí o dvoubrankové vedení již po deseti minutách druhého poločasu. Hosté se dostali do přečíslení. Reese dostal průnikovou přihrávku, zpracoval si ji těsně před koncovou čarou a přihrál na druhou stranu, kde se po špatném zpracování obránce dostal ke střele TOBIAS MOHR, jenž měl velice jednoduchou úlohu.
    55. MOHR - 2:2
     
    57
    Domácí hráči po inkasovaných brankách přitápí pod kotlem a dostali se ve velkém vápnu ke dvěma zakončením, oba střelecké pokusy schytali obránci.
     
    59
    Hráči Arminie se opět dostali jednoduše do šance. Centr na zadní tyč z levého křídla musel jistit Burchert, jenž však daroval míč domácím, kteří nedokázali využít volnějšího prostoru v šestnáctce.
     
    60
    Hosté se také dostali do útoku, centr na pravou stranu končí ofsajdem.
     
    61
    Zeleno-bílí hráči jsou v držení kulatého nesmyslu. Po rychlém centru na levou stranu se míč dostal až k hranici velkého vápna, kde vypálil Maloča, jenž nemířil vůbec špatně a Moreno musel skokem vyrazit míč na roh.
     
    63
    Rohový kop Arminia zvládla a domácí můžou jít do útoku.
     
    64
    Brunner se dopustil faulu ve středovém kruhu a rozhodčí poprvé v utkání vytahuje žlutou kartu.
     
    65
    Hráči Fürthu se sérií přihrávek dostali do blízkosti brány a domácí obrana je nahuštěná na malém prostoru.
     
    67
    Hosté jsou po dvou vstřelených brankách na koni a příliš svému soupeři balón nepůjčují.
     
    67
    Sauer se dostal pod tlak napadajícího hráče, tak si nedělal zbytečné problémy a do kombinace zapojil i svého brankáře.
     
    69
    Střídání v týmu DSC Arminia Bielefeld: ze hřiště odchází Saufert, přichází Christiansen.
     
    69
    Střídání v týmu SpVgg Greuther Fürth: ze hřiště odchází Reese, přichází Steininger.
     
    70
    Brunner vyslal od poloviny hřiště míč až za obranu soupeře, kde však nebyl jediný jeho spoluhráč a Brunner se za tento pas omlouvá.
     
    72
    Domácí byli dvakrát nepřesní v rozehrávce, po té druhé darovali autové vhazování Greutheru
     
    73
    Arminia uzamkla soupeře ve vlastní šestnáctce, ale ke střele na bránu se nedostala.
     
    74
    Střídání v týmu DSC Arminia Bielefeld: ze hřiště odchází Voglsammer, přichází Owusu.
     
    75
    Střídání v týmu SpVgg Greuther Fürth: ze hřiště odchází Steininger, přichází Jaeckel.
     
    76
    Domácí jsou u míče na polovině soupeře.
     
    78
    Žlutou kartu dostává Wittek (SpVgg Greuther Fürth).
     
    80
    Nervy pracují na obou stranách. Domácí hráč chtěl centrovat do vápna, ale letící míč dostal na roh obránce svou rukou. Domácí se domáhali penalty, ale rozhodčí signalizuje roh.
     
    81
    Po rohovém kopu se utvořil u branky hostí hádající hlouček, který rozpustil až hlavní rozhodčí.
     
    83
    Fürth právě vstřelil branku!
    Hostující tým otáčí ve druhého poločasu vývoj utkání. Rychlý útok se založil z obrany. Balón šel na polovinu hřiště na volného Caligiuriho, jenž vyslal do běhu TOBIASE MOHRA, který se dostal do velkého vápna a střelou překonal Morena.
    83. MOHR - 2:3
     
    85
    Domácí již vrhli všechny své síly do útoku a v obraně jsou okénka pro rychlé protiútoky. O jeden takový se pokusil Mohr. Přešel přes obránce a šal sám na brankáře, jenže si příliš předkopl míč, takže Moreno rychle vystartoval a míč chytil. Mohr v rychlosti přepadl přes Morena a je ošetřován.
     
    87
    Míč je uveden zpátky do hry. Domácí již nemají příliš času na vyrovnání.
     
    88
    Domácím se nedaří přesně kombinovat, což je způsobeno i rychlým napadáním od hráčů Fürthu.
     
    89
    Střídání v týmu DSC Arminia Bielefeld: ze hřiště odchází Prietl, přichází Staude.
     
    90+1
    Střela z hranice velkého vápna šla nad bránu hostů.
     
    90+2
    Bielefeld rychle zahrál autové vhazování v blízkosti brány a přišel centr do vápna, kde byl nejvýše jeden z obránců hostů.
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Staude (DSC Arminia Bielefeld).
     
    90+3
    Hosté dlouho míč na kopačkách neudrželi a Arminia již je opět nastěhovaná před brankou zeleno-bílých.
     
    90+4
    Arminia zahrávala rohový kop, při kterém je pískán útočný faul, takže hosté mají chvíli na oddych.
     
    90+5
    Keita-Ruel obešel obránce a měl namířeno k bráně, pokusil se zřejmě vystřelit, ale míč doskákal do náruče Morena.
     
    90+6
    Hosté získali míč a odkopli ho daleko od své brány.
     
    90+6
    Hráčům v modrém se nedaří dostat se k zakončení před rankou hostů. Obránci vždy jen vypálí míč na polovinu soupeře.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    Je konec a z dnešního klání odejde vítězně Greuther Fürth, jenž během deseti minut v druhém poločase vyrovnal zásluhou Reese a Mohra. Bielefeld po inkasovaných brankách přidal, ale ze slibné šance branku nedal. A tak se v 83. minutě mohl z druhého gólu v zápase radovat Mohr, jenž poslal svůj tým do vedení. To již Fürth udržel a připisuje si tři body do tabulky.
     
    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 6:6. Rohy: 8:8. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 17:11.
     
    To je pro tento zápas vše. Děkuji za pozornost a u dalších textových přenosů na počtenou! (15:02:28)

    Matouš Vojáček

    Branky: 31. Edmundsson, 35. Salger – 51. Reese, 55. Mohr, 83. Mohr

    Karty:   64. Brunner (BIE), 90+2. Staude (BIE) – 78. Wittek (FRT)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 6:6. Rohy: 8:8. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 17:11.
    DSC Arminia Bielefeld: Ortego Moreno – Brunner, Behrendt, Salger, Clauss – Edmundsson, Seufert (69. Christiancen), Prietl (89. Staude), Hartherz – Klos, Voglsammer (74. Owusu).
    Náhradníci: Klewin – Lucoqui, Christiansen, Weihrauch, Börner, Owusu, Staude. Trenér: Saibene.

    SpVgg Greuther Fürth: Burchert – Sauer, Maloča, Magyar, Wittek – Reese (69. Steininger), Gugganig, Ernst, Mohr – Atanga (34. Caligiuri) – Keita-Ruel.
    Náhradníci: Funk – Raum, Caligiuri, Hilbert, Jaeckel, Steininger, Green. Trenér: Burić.

    Rozhodčí: Pfeifer – Skorczyk, Paltchikov
    bahis siteleri