Bielefeld – Fürth 2:3 (kon.)
konec
DSC Arminia Bielefeld
2:3 (2:0)
SpVgg Greuther Fürth
Sobota 20.10.2018, 13:002. německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
    83. MOHR - 2:3
     
    83
    Fürth právě vstřelil branku!
    Hostující tým otáčí ve druhého poločasu vývoj utkání. Rychlý útok se založil z obrany. Balón šel na polovinu hřiště na volného Caligiuriho, jenž vyslal do běhu TOBIASE MOHRA, který se dostal do velkého vápna a střelou překonal Morena.
    55. MOHR - 2:2
     
    55
    Fürth právě vstřelil branku!
    Domácí přicházejí o dvoubrankové vedení již po deseti minutách druhého poločasu. Hosté se dostali do přečíslení. Reese dostal průnikovou přihrávku, zpracoval si ji těsně před koncovou čarou a přihrál na druhou stranu, kde se po špatném zpracování obránce dostal ke střele TOBIAS MOHR, jenž měl velice jednoduchou úlohu.
    51. REESE - 2:1
     
    51
    Fürth právě vstřelil branku!
    Hosté dávají kontaktní branku. Centr z rohového kopu nedokázal domácí obránce odkopnout, pouze trefil protihráče, míč se posléze dostal až k FABIANU REESOVI, jenž i za přispění lehké teče překonal domácího brankáře.
    35. SALGER - 2:0
     
    35
    Bielefeld právě vstřelil branku!
    Domácí rychle odskakují na rozdíl dvou branek. Bielefeld rozehrával rohový kop. Centrovaný míč odhlavičkoval hostující obránce jen těsně vedle sebe, takže musel dostat míč do bezpečí hlavou jeho spoluhráč. Ten však míč dostal jen těsně za penaltový puntík. Tak byl připraven ke střele STEPHAN SALGER, jenž vystřelil do levé části hostující branky. Burchert neměl šanci zareagovat.
    31. EDMUNDSSON - 1:0
     
    31
    Bielefeld právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení po rychlé akci. Moreno vykopl míč ke středu hřiště. Klos ani protihráč nedokázali v hlavičkovém souboji balón vyhrát. Takže propadl až k JÓANU SÍMUNU EDMUNDSSONOVI, jenž si naběhl do velkého vápna a střelou po zemi k pravé tyči ze střelcova pohledu překonal hostujícího obránce.

    Matouš Vojáček

    Branky: 31. Edmundsson, 35. Salger – 51. Reese, 55. Mohr, 83. Mohr

    Karty:   64. Brunner (BIE), 90+2. Staude (BIE) – 78. Wittek (FRT)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 6:6. Rohy: 8:8. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 17:11.
    DSC Arminia Bielefeld: Ortego Moreno – Brunner, Behrendt, Salger, Clauss – Edmundsson, Seufert (69. Christiancen), Prietl (89. Staude), Hartherz – Klos, Voglsammer (74. Owusu).
    Náhradníci: Klewin – Lucoqui, Christiansen, Weihrauch, Börner, Owusu, Staude. Trenér: Saibene.

    SpVgg Greuther Fürth: Burchert – Sauer, Maloča, Magyar, Wittek – Reese (69. Steininger), Gugganig, Ernst, Mohr – Atanga (34. Caligiuri) – Keita-Ruel.
    Náhradníci: Funk – Raum, Caligiuri, Hilbert, Jaeckel, Steininger, Green. Trenér: Burić.

    Rozhodčí: Pfeifer – Skorczyk, Paltchikov
    bahis siteleri