Slavia Plzeň – Židenice 3:2 (kon.) | Vítkovice – Liberec 8:0 (kon.) | Jičín – Ostrava 6:9 (kon.)
Chodov – Střešovice 11:2 (kon.) | Olomouc – Ne 1:9 (kon.) | Panthers – Bohemians 7:8 (po pr.)
konec
FBS Olomouc
1:9 (0:4, 1:0, 0:5)
Ne
Neděle 28.10.2018, 17:00 • SH Čajkaréna, Olomouc (kapacita: 276 míst) • ČEZ Extraliga žen • 9. kolo
     
    Třetí třetina nakonec nepřinesla jakoukoliv možnost zápletky, když se Hanačkám přeci jen nedostalo příliš šancí na zdramatizování koncovky. Tigers dokázaly svého soupeře přehrát ve většině herních činnostech a zvládly i závěr po fyzické stránce. Pražanky si tak připisují důležité body pro posun v tabulce, Olomouc bude naopak na osmém místě vystavena soupeřům z dolních pater tabulky. Ode mě je pro dnešek vše, přeji hezký zbytek neděle. (18:42:00)
     
    Střely na branku celkem: Olomouc – 17, Ivanti Tigers – 50
     
    Střely na branku ve 3. třetině: Olomouc – 6, Ivanti Tigers – 17
     
    Nejlepší hráčky utkání: Lenka Kubíčková (Olomouc) – Iveta Hyršlová (Ivanti Tigers)
     
    Konec zápasu.
     
    59:03
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    A je tu další úder Tigers! Devátou branku hostů si po mohutném přečíslení Praženek tentokrát připisuje ELIŠKA CHUDÁ, která dokázala poslat míček přesně pod horní tyč. Asistence: Lucie Řezáčová.
     
    58:25
    Kovaříková se valila na soupeřova polovinu, nicméně Jakubkovičová s Kubíčkovou si nakonec dokázaly vyhovět. Rána z hole útočnice Tigers tak letí příliš vysoko.
     
    57:18
    Tomanová se tlačila do zakončení, jenomže kvůli přehuštěnosti v defenzívě Pražanek nakonec nic kloudného nevymyslela. Olomouc se bude muset stáhnout.
     
    56:39
    Polívková se protlačila k palbě z otočky, jenomže její dělovka prošla jen k Kubíčkové. Dorážka Hyršlové ale taktéž nebyla úspěšná, Olomouc může zklidnit rozehrávku.
     
    55:52
    Domácí ztrácejí znovu míček na soupeřově polovině, Tigers se už nyní nikam neženou.
     
    54:54
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Pražanky si připisují další zásah. Po zaváhání Cholinské na ose hřiště se dostal míček k Hyršlové, která okamžitě vybídla k palbě LUCII JELÍNKOVOU. Její dělovka přilétla přímo k pravé tyči. Asistence: Iveta Hyršlová.
     
    54:25
    Domácí ještě ke konci utkání hrají na tři lajny, jenže toto řešení zatím nemá dostatečnou efektivitu a výsledek. Tigers mají i nadále výraznou dominanci a převahu.
     
    53:02
    Olomouc si vybírá oddechový čas!
     
    52:25
    Hanačky ani tentokrát nezvládly pokrýt Billou, Tigers se přesto nedočkaly další branky. Kubíčková byla u levé tyče dostatečně hbitá. Míček tak skončil mimo prostor olomoucké branky.
     
    51:36
    Olomoucké florbalistky viditelně za svým soupeřem nestíhají, atletická a kondiční převaha Tigers je nyní naprosto opticky rozlišitelná.
     
    50:22
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Pražanky potvrzují svou dominanci. Olomoucké florbalistky nyní nezvládly osobní obranu a po okatém naběhnutí před branku se přesto DENISA BILLÁ bez sebemenší pozornosti Hanaček dostala ke střele. Kubíčková ránu jen srazila do sítě. Asistence: Dominika Kubišová.
     
    49:38
    Řezáčová se protlačila ke střelbě z poloviny hřiště, jenomže olomoucká obrana byla dostatečně hbitě připravena. Ve spolupráci s Kubíčkovou si tak nakonec domácí defenzíva poradila.
     
    48:34
    Žáková se dostala ke střelbě z větší vzdálenosti, ale Karli byla na její dělovku letící těsně nad palubovkou připravena. Hanačky přesto pokračují v další tlaku.
     
    47:32
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    A Pražanky znovu udeřily! Po několikanásobném zákroku Kubíčkové se míček dostal v předbrankovém prostoru k ADÉLE POLÍVKOVÉ, která dorážku zvládla s bravurou. Asistence: Vendula Beránková.
     
    46:40
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Pražanky získávají znovu náskok čtyř branek! Po chytré nahrávce Šulanové do prostoru u levé tyčky se totiž dostala ke střelbě DAGMAR SURÁ, jejíž dělovka prošla pod padající Kubíčkovou. Asistence: Michaela Šulanová.
     
    45:19
    Nahození Beránkové vypadalo zprvu velice nebezpečně, jenže její vysoký lob byl posléze přeci jen příliš nepřesný. Olomoucké florbalistky jej pro jistotu přesto srazily do zámezí.
     
    44:11
    Oháňková zkoušela rozjet rychlý kontr, jenže podcenila dynamiku a rozsah sprinterských schopností svých spoluhráček. Míček tak končí v rohu hřiště u holí Pražanek.
     
    43:25
    Jelínková se protlačila k palbě z větší vzdálenost, jenomže její rána letěla příliš vysoko nad branku. Olomoucké florbalistky dostávají k dispozici volný úder.
     
    42:35
    Šulanová se dostala a pravém křídle k nečekané palbě, avšak Kubíčková byla se štěstím právě u pravé tyče. Domácí si tak mohou po jejím dalším zákroku oddechnout.
     
    41:03
    Tady se dějí věcí! Kubíčková se neskutečným rozštěpem natáhla přes celou brankovou čáru a vytáhla míček takřka z jistojisté trajektorie mířící do branky. Střílející Hermannová se asi oprávněné drží za hlavu.
     
    40:40
    Olomoucké florbalistky se snažily narušit hegemonii Pražanek v obraně, ale Mošťková Hermannovou nenachytala. Domácí hráčky se tak musí honem rychle vracet.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku ve 2. třetině: Olomouc – 7, Ivanti Tigers – 19
     
    Druhá třetina byla ve znamení zlepšeného výkonu Olomouce, která dokázala vstřelit svou první branku a navíc Lenka Kubíčková vychytala při nájezdu kanonýrku Denisu Billou. Tigers však mělo stále poměrně velkou převahu, jen své šance neproměňovalo. O výsledku tak zatím stále není rozhodnuto. Třetí třetina startuje v cca 18:09.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:26
    Kovaříková a Hermannová hned nadvakrát pokusily dostat míček do prostoru u olomoucké branky, pokaždé však zasáhla domácí obrana. Hanačky měly znovu velké štěstí.
     
    38:11
    Mošťková sice byla připravena na teč před ležící Karli, ale fantomka v dresu Ivanti Tigers si připsala důležitý zákrok. Balónek putuje do rohu hřiště.
     
    37:26
    Šulanová znovu velmi rychle prošla olomouckou defenzivní řadou, ale z pravé strany se jí nakonec Kubíčkovou nepodařilo prostřelit. Domácí budou rozehrávat z rohu hřiště.
     
    36:44
    Hermannová se protlačila do zakončení po rychlém průjezdu děravou olomouckou obranou, nicméně Kubíčková znovu zapsala fantastický zákrok. Olomouc si může pořádně oddechnout.
     
    Dnešní utkání sleduje 44 diváků.
     
    35:28
    Polívková dobře viděla záměr Oháňkové, která se zkoušela co nejrychleji otočit do středu. Po malém taktickém faulu se tak Olomouc může dostat k další standardní situaci.
     
    34:28
    Beránková sice vypálila co nejtvrdší ránu z věší vzdálenosti, ale levačka Kubíčkové byla dostatečnou odpovědí. Olomoucká brankářka si tak zapisuje další exkluzivní zákrok.
     
    33:35
    Oháňková musela dostatečně rychle zavírat prostor na ose hřiště, což se jí ale stalo osudným. Místo rychlého brejku se musí vracet do obrany, Hanačky nyní nejsou moc přesné v rozehrávce.
     
    32:41
    Řezáčová zkoušela hledat spoluhráčky v útočném pásmu, jenže její nahrávka byla příliš dynamická. Tigers tak přicházejí rázem o útočnou převahu i míček.
     
    31:20
    Kleinová se sice zjevila v prostoru na ose hřiště, jenže její dělovka byla pro Kubíčkovou ideální pro důkaz svých schopností. Brankařská legenda si zapsala spektakulární zákrok.
     
    30:26
    Remerová a Oháňková znovu málem přehodily míček přes ležící Karli, která si tak zapsala další dva exkluzivní zákroky. Domácí hráčky totiž nebyly dostatečně důrazné.
     
    29:44
    Cholinská se dostávala do samostatného úniku po nahrávce Mošťkové, ale nahrávka byla příliš dlouhá. Olomoucká útočnice se tak nakonec dostala mimo střelecký úhel vhodný pro ohrožení branky.
     
    28:40
    Mošťková neustála souboj s Hermannovou, což vyústilo v pád olomoucké hráčky na palubovku. Zákrok ale vypadal hůře, než jaká byla skutečnost. Domácí tak budou pouze rozehrávat.
     
    27:59
    Billá ale nezvládla svůj nájezd dojet do úspěšného konce, Kubíčková ji svým výskokem dokázala dostatečně znervóznit.
     
    27:59
    Kubišová byla faulována Rozenbergovou, Tigers budou mít k dispozici nájezd!
     
    27:02
    Cholinská si zapsala další velkou tutovku! Její otočka po brejku ale nakonec brankou neskončila, Karli její přízemní pokus vyrazila mimo branku.
     
    26:35
    Žákové se povedlo zablokovat postup Pražanek, které znovu výrazně zlobily na pravé straně. Hanačky budou muset vzít iniciativu do svých rukou, Tigers totiž střídají.
     
    25:53
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Na řadu přichází lehká zápletka! Olomouci se totiž povedlo přeci jen překonat zatím nepropustnou brankářku Karli a po naběhnutí JITKY OHÁŇKOVÉ za obránkyněmi se právě olomoucká forvardka postarala o skórování. Asistence: Tereza Reimerová.
     
    25:21
    Mošťkové se povedlo narušit nepropustnost defenzívy Tigers a po rychlém brejku se taktéž dostat k míčku. Kvůli zahuštěnosti prostoru před brankou ale její akce brzy skončila.
     
    24:37
    Billá se dostala do zakončení z větší vzdálenosti, avšak olomoucká defenzíva zvládla její ránu odclonit. Hanačky se dostávají k rozehrávce od zadních pozic.
     
    24:01
    Jelínkové se podařilo sklepnout míček na Hyršlovou, ale její dělovku zvládla vyrazit Kubíčková. Následně se do brejku protlačila Cholinská, jenže její pokus letěl mimo branku Pražanek.
     
    23:17
    Remerová nebyla daleko od první olomoucké branky! Míček se jí podařilo navalit na ležící Karli, jenže strážkyně branky Ivanti Tigers dokázala fantasticky zasáhnout. Pražanky přežily první vážnější tutovku.
     
    22:28
    Šulanová se zvládla vytočit na střed a poslat exkluzivní ránu na domácí branku, Kubíčková byla ovšem připravena. Domácí tak přežili další neskutečně nebezpečnou situaci, míček ale letěl přímo do rukou olomoucké brankařky.
     
    21:22
    Tigers velmi pozvolna znovu nabývají na robustní převaze, jenomže Hanačky prozatím tento stav a rozložení sil zvládají. Olomouc je v obraně prozatím jistá.
     
    20:33
    Tigers se postupně znovu dostává do větší a větší převahy, avšak tuto konstelaci narušila Slezáková, která se překvapivě dostala na ose ke střele. Karli předvádí šťastný zákrok!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku v 1. třetině: Olomouc – 4, Ivanti Tigers – 14
     
    Tempo první třetiny určila hned úvodní branka zápasu, kterou Tigers vstřelily hned v prvních sekundách utkání. Olomouc se po tomto momentu nedokázala zvednout k podobnému odporu jako proti Bohemians před dvěma týdny a zatím nemá příliš vyložených šancí. Pražanky tak celkem bez potíží vedou výrazným rozdílem, pokračujeme v cca 17:31.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:54
    Kovaříková si sbíhala na nahrávku od Řezáčové, ale Jakubkovičová raději zvolila taktický faul. Tigers ještě dostanou možnost k rozehrání standardní situace, olomoucká obrana se musí rychle zformovat.
     
    18:34
    Jelínková si připsala pořádně tvrdou ránu, ale Kubíčková znovu zasahuje. Olomoucké ženy dostávají možnost ke zformování a konsolidaci. Tigers ale začínají presovat
     
    17:41
    Žáková byla spolu s Reimerovou a Oháňkovou v ofenzivní šanci, jenomže přehuštěnost prostoru před brankou Karli posílá Olomouc zpět na obrannou polovinu. Hanačky však viditelně ještě nic nevzdávají.
     
    16:27
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    A je tu další úder hostů! Po individuální chybě v domácí defenzívě se dostal míček k IVETĚ HYRŠLOVÉ, která zvládla vyjet zpoza branky a ještě poslat míček pod Kubíčkovou. Olomouc je tak rázem na kolenou. Bez asistence.
     
    15:19
    Mošťková sice vybojovala balónek v hloubi defenzívy Tigers, ale na Karli nevyzrála. Golmanka Pražanek si připsala další ideální zákrok pro zvýšení sebevědomí.
     
    14:41
    Šulanová zkusila pozornost olomoucké brankařky z větší vzdálenosti, ale pomalé nahození nebylo pro Kubíčkovou problém. Po rychlém výhozu navíc Hanačky mohou do brejku.
     
    13:29
    Hyršlová nijak nečekala a standardku rozehrála i přes nepostavenou domácí zeď. Kubíčková s touto variantou ale zřejmě předem kalkulovala, zapisuje si tak exkluzivní rozštěp!
     
    12:41
    Domácí rozehrávka je zatím značně rozevlátá a nestabilní, olomoucké útočnice totiž nezvládly ani tentokrát udržet míček. Kubišová může jít do brejku.
     
    11:41
    Billá znovu dokazuje svou tuzemskou jedinečnost, když i přes trojnásobnou přesilu v obraně zvládla dokázat i vystřelit na olomouckou branku. Kubíčková ale byla připravena.
     
    10:34
    Mošťková se dostávala do zajímavého brejku, jenomže rána tahem nakonec nebyla adekvátním receptem na brankářku Karli. Exboleslavská strážkyně branky si připsala jistý zákrok.
     
    09:53
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Pražanky přidávají třetí branku! Po špatném odhadu Rozenbergové se dostal míček přímo k volné LUCII JELÍNKOVÉ, která přízemní ranou trefila přesně prostor u pravé tyčky. Asistence: Iveta Hyršlová.
     
    08:50
    Kubišová se dostávala po krásné nahrávce od Billé do breku, jenomže Pejzlová zvládla svůj návrat na jedničku. Tigers se tak honem rychle musí vracet, Reimerová startuje kontra brejk.
     
    07:01
    Kubíčková předvedla dva exkluzivní zákroky! Při dorážkách Hermannové totiž ukázala svou mrštnost, když na hranici malého brankoviště vyhmátla dvě tutovky. Olomouc přežila dva krizové momenty!
     
    06:03
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou šťastně do dvojbrankového náskoku! Po rychle rozehrávce se míček dostal na pravé křídlo ke kanonýrce DENISE BILLÉ, která zvládla vypálit i přes clonící obránkyni. Tečovaný míček tak i díky teči skončil přesně u tyče. Asistence: Kateřina Pisárová.
     
    05:10
    Polívková je sice už znovu na hrací ploše, Tigers ale musely přestát těžký okamžik. Cholinská se totiž protlačila na pravé straně k volnému prostoru a ranou příklepem jen těsně netrefila horní růžek.
     
    04:13
    Billá raději míček jen vyhazuje přes polovinu hřiště. Olomouc má sice viditelný tlak, ale bez střeleckých pokusů. Tigers i přesto nejsou úplně v komfortní pozici a hrají na hranu rizika.
     
    03:10
    Hanačky se dostanou k první přesilovce zápasu. Adéle Polívková (HRB) totiž po po faulu v rohu hřiště obdržela dvouminutový trest, podle sudích se provinila držením.
     
    03:03
    Jelínková pálí těsně nad branku! Tigers nevyužily velkou tutovku po chybě olomoucké obrany. Kubíčková se jen ohlédla.
     
    02:14
    Pisárová si byla vědoma aktivní Cholinské při olomoucké rozehrávce, proto zřejmě raději zatáhla za záchrannou brzdu. Po faulu Tigers tak dostává míček znovu na své hole domácí celek. Pražanky se zavírají do bloku.
     
    01:21
    Žáková se dostávala po chytrém nahození na střed od Reimerové ke střelbě, jenže pod tlakem vracejících se obránkyň už nedokázala vystřelit. Tigers si tak mohou pořádně oddechnout, prvně jmenovaná sniperka měla hodně prostoru.
     
    00:28
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Tak to je brzká studená sprcha pro Olomouc. Hanačky sice měly ambice svého soupeře zaskočit, nicméně po nedorozumění v obraně domácích se dostala do ideální střelecké pozice NIKOLA HERMANNOVÁ. Kubíčková byla bez šance. Asistence: Iveta Hyršlová.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky právě absolvují slavnostní nástup, startujeme za malinký okamžik.
     
    Úvodní sestavy:

    FBS Olomouc: Kubíčková (Franková) – Jakubkovičová, Václavíková, Sedláková, Pejzlová, Rozenbergová – Kylarová, Manová (C), Oháňková – Mošťková, Žáková, Reimerová – Tomanová, Cholinská.

    Ivanti Tigers FK Jižní Město: Karli (Špačková) – V. Beránková, Hermannová (C), Šulanová, Polívková, Kleinová, Billá, Šnajberková – Hyršlová, Surá, Kubišová – Kovaříková, Pisárová, Jelínková – Řezáčová, Chudá.

    Rozhodčí: Martin Petřík, Tomáš Podlesný.
     
    Rozhodčími tohoto utkání je stabilní duo Martin Petřík a Tomáš Podlesný. Pro oba to bude letošní šesté extraligové utkání, jinak mají oba i výrazné mezinárodní zkušenosti.
     
    Poslední 3 vzájemná utkání
    28.01.2018 Ivanti TIgers x Olomouc 5:4 (EŽ 2017/18)
    15,09,2017 Olomouc x Ivanti Tigers 4:14 (EŽ 2017/18)
    18.02.2017 Olomouc x Ivanti Tigers 1:9 (EŽ 2016/17)
     
    Poslední 3 zápasy obou týmů

    FBS Olomouc
    26.10.2018 Židenice x Olomouc 1:3 (liga)
    13.10.2018 Olomouc x Bohemians 6:5 (liga)
    11.10.2018 Aligators x Olomouc 2:10 (pohár)

    Ivanti Tigers FK Jižní Město
    26.10.2018 Ivanti Tigers x Plzeň 18:3 (liga)
    23.10.2018 Nové Strašecí x Ivanti Tigers 4:36 (pohár)
    13.10.2018 Vítkovice x Ivanti Tigers 7:2 (liga)
     
    Ivanti Tigers FK Jižní Město
    Florbalistky z Jižního Města postupně ukazují, že i absolutní hegemon nemusí vládnou navždy. Osminásobné české mistryně, které ještě loni zvítězily v bombastickém pražském Superfinále, postupně chřadnou. Důvod je celkem zřejmý, po loňském neúspěchu v podobě vypadnutí v semifinále se kádr Pražanek razantně proměnil. Skončila taková jména jako je Jana Christianová, Martina Čapková, Dominika Steinbachová, Lucie Pilíková i Jelínková, Barbora Zabavská navíc zvolila návrat do Tatranu. Po odchodu Kristýny Červové navíc musel klubový management řešit angažování brankařské dvojice. K výraznému posílení také prakticky nedošlo. Na Czech Open tak tým pod vedením kouče Adama Štegla vypadl ve čtvrtfinále, nesehranost týmu se potvrdila i na startu sezóny. Ivanti Tigers totiž postupně prohrály s Ostravou, Chodovem i Vítkovicemi, tedy největšími favority na titul. Vítězné oslavy zažily jen po duelech s týmy z dolních pater tabulky nebo těmi průměrnými, tedy Židenicemi, Tatranem, Libercem a naposledy v pátek i Plzní. Pražankám tak momentálně patří až čtvrtá příčka s mankem čtyř bodů na elitní trojku.

    Nejproduktivnější hráčkou týmu je momentálně Dominika Kubišová, které díky zisku 19 kanadských bodů (12+7) patří místo v elitní desítce bodování celé soutěže. Další útočnice Iveta Hyršlová pak má na ni manko pěti bodíků (8+6). V brance dostává momentálně největší prostor Kristýna Karli (4,72 branek na zápas), jež do Tigers přestoupila v létě z akademie Mladé Boleslavi. V pátek pak celé utkání mladá juniorka Lucie Špačková.
     
    FBS Olomouc
    Olomoucké florbalistky prozatím ukazují tuzemské scéně svůj skrytý potenciál. Po letní výměně trenérů, když progresivního Petra Dadeje nahradila po jeho odchodu Alice Pavlíková, klubová legenda a pilíř hanáckého celku v poslední dekádě, se spíš čekal útlum. Kariéru navíc ukončila dlouholetá tvář týmu Alena Sklenařová, navíc odešlo tak zvučné jméno jakým byla Petra Mandatová, stejně tak už v kabině nejsou velezkušené Barbora Pařízková a Monika Zamazalová. Vše je ovšem relativně jinak. Mančaft, který poslední tři sezóny bojoval o holé přežití v nejvyšší soutěži, zatím dokazuje slova některých expertů, že Olomouc je spíše týmem budoucnosti. Nicméně už bronzová příčka z otevřené ženské kategorie na letním Czech Open byla menší indícií, kam by letos olomoucké ženy mohly mířit.

    Sezónu navíc začala Olomouc suverénně, když jasně zdolala nováčka soutěže z Plzně. Následně sice prohrála na půdě Panthers Praha, celkem překvapivě ovšem následující kolo zdolalo FBS hvězdami nabitý Jičín. Hanačky sice relativně srazil do spodních pater tabulky těžký los v podobě souboje s Chodovem, Vítkovicemi a Ostravou, který skončil celkem očekávaně bez zisku bodu, po tomto trojzápasu už ale přišly toužebně očekávané výhry. Před 14 dny se Hanačkám povedla šokující výhra nad ambiciózními Bohemians, tento pátek pak zdolaly tradičního rivala z Židenic. Momentálně tak patří výběru koučky Pavlíkové velice zajímavá osmá pozice s náskokem pěti bodů na pozice zajišťující jen boj o záchranu.

    Mezi klíčové hráčky letos celkem překvapivě patří Tereza Mošťková, která se v létě vrátila z hostování v Židenicích. Díky devíti brankám je nejlepší střelkyní týmu, další tři asistence jí pak pomáhají k držení první příčky i v kanadském bodování. O něj se dělí s mladou Lucií Cholinskou (6+6), jež už druhou sezónu mezi dospělými dokazuje, že zraje v lídryni týmu. Objevem sezóny je pak Michaela Žáková (7+2). Relativně zkušenostmi otřískaná útočnice hraje svou premiérovou sezónu v nejvyšší soutěži díky hostování z týmu Bulldogs Brno. V brance se pak dělí florbalová legenda Lenka Kubíčková (8,76 branek zápas) s mladou Martinou Frankovou, která má zatím trošku vyšší časovou důvěru i statistiky (5,24).
     
    Hezké nedělní podvečer, florbalová Extraliga žen pokračuje po pátečním vloženém kole i během tak svátečního dne, jakým je stoleté jubileum vzniku Československa. 9. kolo nabízí během dneška celkem šest florbalových bitev, jednou z nich je i souboj Olomouce a Ivanti Tigers. Utkání startuje v 17:00!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Johan Čáp


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 26. Oháňková (Reimerová) – 1. Hermannová (Hyršlová), 7. Billá (Pisárová), 10. Jelínková (Hyršlová), 17. Hyršlová, 47. Surá (Šulanová), 48. Polívková (V. Beránková), 51. Billá (Kubišová), 55. Jelínková (Hyršlová), 60. Chudá (Řezáčová)


    FBS Olomouc: Kubíčková (Franková) – Jakubkovičová, Václavíková, Sedláková, Pejzlová, Rozenbergová – Kylarová, Manová (C), Oháňková – Mošťková, Žáková, Reimerová – Tomanová, Cholinská.
    Ne: Karli (Špačková) – V. Beránková, Hermannová (C), Šulanová, Polívková, Kleinová, Billá, Šnajberková – Hyršlová, Surá, Kubišová – Kovaříková, Pisárová, Jelínková – Řezáčová, Chudá.

    Rozhodčí: Martin Petřík, Tomáš Podlesný

    Diváci: 44
    bahis siteleri