Slavia Plzeň – Židenice 3:2 (kon.) | Vítkovice – Liberec 8:0 (kon.) | Jičín – Ostrava 6:9 (kon.)
Chodov – Střešovice 11:2 (kon.) | Olomouc – Ne 1:9 (kon.) | Panthers – Bohemians 7:8 (po pr.)
konec
FBS Olomouc
1:9 (0:4, 1:0, 0:5)
Ne
Neděle 28.10.2018, 17:00 • SH Čajkaréna, Olomouc (kapacita: 276 míst) • ČEZ Extraliga žen • 9. kolo
     
    59:03
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    A je tu další úder Tigers! Devátou branku hostů si po mohutném přečíslení Praženek tentokrát připisuje ELIŠKA CHUDÁ, která dokázala poslat míček přesně pod horní tyč. Asistence: Lucie Řezáčová.
     
    54:54
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Pražanky si připisují další zásah. Po zaváhání Cholinské na ose hřiště se dostal míček k Hyršlové, která okamžitě vybídla k palbě LUCII JELÍNKOVOU. Její dělovka přilétla přímo k pravé tyči. Asistence: Iveta Hyršlová.
     
    50:22
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Pražanky potvrzují svou dominanci. Olomoucké florbalistky nyní nezvládly osobní obranu a po okatém naběhnutí před branku se přesto DENISA BILLÁ bez sebemenší pozornosti Hanaček dostala ke střele. Kubíčková ránu jen srazila do sítě. Asistence: Dominika Kubišová.
     
    47:32
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    A Pražanky znovu udeřily! Po několikanásobném zákroku Kubíčkové se míček dostal v předbrankovém prostoru k ADÉLE POLÍVKOVÉ, která dorážku zvládla s bravurou. Asistence: Vendula Beránková.
     
    46:40
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Pražanky získávají znovu náskok čtyř branek! Po chytré nahrávce Šulanové do prostoru u levé tyčky se totiž dostala ke střelbě DAGMAR SURÁ, jejíž dělovka prošla pod padající Kubíčkovou. Asistence: Michaela Šulanová.
     
    25:53
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Na řadu přichází lehká zápletka! Olomouci se totiž povedlo přeci jen překonat zatím nepropustnou brankářku Karli a po naběhnutí JITKY OHÁŇKOVÉ za obránkyněmi se právě olomoucká forvardka postarala o skórování. Asistence: Tereza Reimerová.
     
    16:27
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    A je tu další úder hostů! Po individuální chybě v domácí defenzívě se dostal míček k IVETĚ HYRŠLOVÉ, která zvládla vyjet zpoza branky a ještě poslat míček pod Kubíčkovou. Olomouc je tak rázem na kolenou. Bez asistence.
     
    09:53
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Pražanky přidávají třetí branku! Po špatném odhadu Rozenbergové se dostal míček přímo k volné LUCII JELÍNKOVÉ, která přízemní ranou trefila přesně prostor u pravé tyčky. Asistence: Iveta Hyršlová.
     
    06:03
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou šťastně do dvojbrankového náskoku! Po rychle rozehrávce se míček dostal na pravé křídlo ke kanonýrce DENISE BILLÉ, která zvládla vypálit i přes clonící obránkyni. Tečovaný míček tak i díky teči skončil přesně u tyče. Asistence: Kateřina Pisárová.
     
    00:28
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Tak to je brzká studená sprcha pro Olomouc. Hanačky sice měly ambice svého soupeře zaskočit, nicméně po nedorozumění v obraně domácích se dostala do ideální střelecké pozice NIKOLA HERMANNOVÁ. Kubíčková byla bez šance. Asistence: Iveta Hyršlová.

    Johan Čáp


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 26. Oháňková (Reimerová) – 1. Hermannová (Hyršlová), 7. Billá (Pisárová), 10. Jelínková (Hyršlová), 17. Hyršlová, 47. Surá (Šulanová), 48. Polívková (V. Beránková), 51. Billá (Kubišová), 55. Jelínková (Hyršlová), 60. Chudá (Řezáčová)


    FBS Olomouc: Kubíčková (Franková) – Jakubkovičová, Václavíková, Sedláková, Pejzlová, Rozenbergová – Kylarová, Manová (C), Oháňková – Mošťková, Žáková, Reimerová – Tomanová, Cholinská.
    Ne: Karli (Špačková) – V. Beránková, Hermannová (C), Šulanová, Polívková, Kleinová, Billá, Šnajberková – Hyršlová, Surá, Kubišová – Kovaříková, Pisárová, Jelínková – Řezáčová, Chudá.

    Rozhodčí: Martin Petřík, Tomáš Podlesný

    Diváci: 44
    bahis siteleri