Montpellier – Nantes 0:3 (kon.) | Štrasburk – Lille 2:0 (kon.)
konec
RC Štrasburk
2:0 (1:0)
Lille OSC
Úterý 30.10.2018, 21:05 • Stade de la Meinau Strasbourg, Štrasburk • Francouzský Ligový pohár • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 3:2. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 12:14. (23:01:03)
     
    Tři nastavené jsou minulostí a s nimi i celý osmifinálový zápas mezi Štrasburkem a Lille. Domácí tým po vítězství 2:0 postupuje ligovým pohárem do další fáze.

    Lille sice v úvodu drželo míč více pod kontrolou, ale jako první udeřili domácí. Youssouf Fofana byl obklopen několika protihráči, ale přece jen se dostal ke střele ze střední vzdálenosti a míč skvěle zapadl ke vzdálenější tyči mimo dosah hostujícího brankáře. Druhý tým Ligue 1 se snažil o vyrovnání, především ve druhém poločase byl jasně více u balonu, ale Biugourou Kamara nemusel řešit ani jednu složitější situaci před vlastní brankou. Naopak v závěrečné desetiminutovce dokázal Štrasburk potrestat otevřenou obranu soupeře druhým zásahem. Po Corgnetově přihrávka dokázal ze zadní tyče umístit míč do sítě Dimitri Lienard.
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+3. Mike Maignan uchránil Lille od třetí inkasované branky
     
    90+3
    A mohlo to být dokonce o tři branky! Mike Maignan nejprve zlikvidoval střelu Lienarda, poté i dorážku Da Costy a na závěr už jen pokus z velkého úhlu od Corgneta.
     
    90+2
    Lille předvedlo jednu z výrazně povedenějších útočných výpadů. Pepe posouval míč na Koného na levou stranu, ale krajní záložník hostujícího celku už nedokázal v nadějném postavení přesně vracet před branku.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.
     
    90
    Tentokrát už Da Costa dokázal zpracovat míč, ale na zádech měl nalepeného Gabriela, který ho o balon velmi rychle připravil tvrdou hrou do těla.
     
    89
    Štrasburk nedovoluje soupeřům závěrečný tlak. Naopak Nuno Da Costa nebyl daleko od skvělého zpracování mezi stoperskou dvojicí Lille. Míč mu ale nakonec odskočil od kopačky.
     
    88
    Soumaré rozehrával další akci hostujícího týmu. Nicolas Pepe podpořil nebezpečný útok přihrávkou na pravou stranu, ale tam nedokázal přečíslení podpořit Ié.
     
    87
    Lille to zkoušelo znovu po levém kraji. Koné s Dabilou ale neuspěli v souboji s jediným obráncem Štrasburku. Následně se ale hosté dostali velmi rychle zpět k míči.
     
    86
    Lille se ještě nevzdává. Koné našel na levém kraji Arauja, ten mu chtěl prostrčit míč zpět do vápna, ale domácí obrana pokryla náběh Koného s velkým přehledem.
     
    85
    Střídání v týmu RC Štrasburk Alsace: ze hřiště odchází Fofana, přichází Martin.
    84. Dimitri LIENARD - 2:0
     
    84
    Tým Strasbourg právě vstřelil branku! Štrasburk přidává těsně před koncem druhého poločasu pojišťovací branku! Corgnet si na levém kraji zpracoval míč rukou, ale bez povšimnutí hlavního rozhodčího. Akce pokračovala a Corgnetova přihrávka prosvištěla až k DIMITRI LIENARDOVI, který dopravil míč ze zadní tyče do sítě.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením pro oba týmy. Především tedy pro Lille, které ve druhém poločase marně dobývá pokutové území domácího celku.
     
    82
    Střídání v týmu RC Štrasburk Alsace: ze hřiště odchází Zohi, přichází Da Costa.
     
    81
    Lienard si kličkou vytvořil prostor k přechodu do vápna, následně ještě přihrával Zohimu, ale hrotový útočník domácího celku byl proti přesile bezmocný.
     
    80
    Pepe si říkal o pokutový kop. Z levé strany se prokličkoval až do vápna, když už viděl, že jeho akce nemá šanci na úspěch, tak po lehkém kontaktu padl k zemi, ale hlavní rozhodčí byl v dobré postavení a penaltu neodpískal.
     
    79
    Po dlouhé době se na útočnou polovinu dostali také domácí. Lienard na nic nečekal, měl před sebou trochu volného prostoru a tak vypálil. Jeho střela bez razance ale mezi tři tyče nezamířila.
     
    78
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Rémy, přichází Fonte.
     
    77
    Nevýrazný druhý poločas pokračuje. Ié našel přihrávkou přes šířku trávníku Koného, následně to hosté zkoušeli středem, ale Pepeho přihrávku zpacifikoval pouze Lala.
     
    76
    Luiz Araujo sice chyboval při rozehrávce, ale bleskově se k němu míč vrátil zpět. Lille je nyní aktivní směrem dopředu, ale chybí tomu potřebná přesnost před pokutovým územím.
     
    75
    Thiago Maia našel přihrávkou Arauja. Kombinace dvou Brazilců ale skončila odpískanou rukou. Lille se však velmi rychle vrátilo s míčem na útočnou polovinu.
     
    74
    Od Martineze sice putoval míč za postranní lajnu, ale domácí obránce byl při rozehrávce faulován a tak hlavní rozhodčí přisoudil balon znovu fotbalistům Štrasburku.
     
    73
    Vystřídaného Xeku nahradil při rozehrávce volného přímého kopu Nicolas Pepe. V pokutovém území dokázali hosté vytvořit tlak, ale k hlavičce se dostal jen Martinez.
     
    72
    Araujo si kličkou do středu udělal prostor pro přechod do vápna, ale ještě před ním ho stačil poslat nedovoleně na trávník Ismael Aaneba. Nebezpečná situace před Kamarou.
     
    71
    Pepe si narazil s Ikoném, následně to ale střídající duo až příliš přehnalo. Po ztrátě byl pozdě u balonu Araujo, který navíc ještě fauloval Caciho.
     
    70
    Tlak Lille se s postupujícím časem nezvyšuje. Druhý tým Ligue 1 tak stále ztrácí jednu branku a k vyrovnání se zatím ani nepřiblížil. Naopak Štrasburk má vše pod kontrolou.
     
    69
    Střídání v týmu RC Štrasburk Alsace: ze hřiště odchází Carole, přichází Lala.
     
    68
    Střídající Ikoné spolupracoval se Soumarém, následně ale druhému jmenovanému utekl balon pouze k Lienardovi. Domácí se do útoku příliš nehnali.
     
    67
    Lille se snaží po příchodu čerstvých sil o aktivní hru směrem dopředu. Před Rémym ale získal míč pouze domácí obránce Lamine Koné.
     
    66
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Xeka, přichází Pepe.
     
    66
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Pied, přichází Ikoné.
     
    65
    Rémy držel míč u pravé postranní lajny. Následně ale přenesl hru k připravenému Araujovi. Před vápnem čekal na míč Soumaré, ale domácí obrana byla jednoznačně proti.
     
    64
    Koné neprošel kolem Aaneby a Štrasburk se tak mohl hnát do rychlého protiútoku. Koné se stačil vrátit do vápna a ještě odpálil nebezpečný centr za brankovou čáru.
     
    63
    Nebezpečná situace před Kamarou. Po centru z pravé strany se dostal před obránce Gabriel, ale jeho hlavička zamířila pouze nad břevno domácí branky.
     
    62
    Fofana dojel do rozehrávajícího Maii a hlavní rozhodčí odpískal faul. Následně se hosté tlačili do vápna, ale před Araujem stačil balon ukrýt Martinez.
     
    61
    Po několika soubojích ve střední části trávníku se balon odrazil k Soumarému. Následně se střední záložník hostujícího týmu vydal do vápna, ale Martinez mu vystavil stopku čistým skluzem.
     
    60
    Po hodině hry Lille stále ztrácí na Štrasburk jednu branku. Ve druhém poločase jsou hráči Lille více u balonu, ale nic z toho zatím nedokázali vytěžit.
     
    58
    Hosté začínají tlačit na Štrasburk. Sami ale otevírají obranu a domácí se budou moci po zisku míče vydávat na smrtící brejky.
     
    57
    Grimm skvěle přenesl hru ze středu na levou stranu. Před nabíhajícím Lienardem ale sebral balon ze vzduchu Maignan. Následně se hosté usadili na útočné polovině.
     
    56
    Lille zvýšilo aktivitu směrem dopředu, ale stále čeká na první pořádnou šanci na vyrovnání. Piedova přihrávka do vápna byla na Arauja až příliš vysoká.
     
    55
    Dimitri Lienard hledal pasem za obranu Zohiho. Tentokrát už si dal Gabriel pozor na rychlonohého útočníka a ve spolupráci s Maignanem situaci vyřešil.
     
    54
    Lille dokázalo projít zhuštěným prostorem na levém kraji. Následně si ale Xeka pomohl při zpracování rukou a balon tak dostávají od rozhodčího domácí fotbalisté.
     
    53
    Gabriel chyboval při rozehrávce, ale Zohi toho nedokázal využít. Střela domácího útočníka zamířila pouze vysoko nad břevno Maignanovy branky.
     
    52
    Gabriel vyzval ke sprintu na levém kraji Koného. Následný centr v pokutovém území pokryl skvěle postavený před Kamarou Anthony Caci.
     
    50
    Ismael Aaneba vhazoval zpoza postranní lajny. Domácím se daří eliminovat útočné snažení hostujícího celku pozvolnou kombinací ve středu pole.
     
    49
    Štrasburk kombinuje na vlastní polovině trávníku. Následně se dostal do kombinace Aaneba, ale jeho přízemní pas našel v pokutovém území už jen Gabriela.
     
    48
    Maignan musel být v pozoru. Fofana byl v podobné pozici jako při úvodní brance, ale tentokrát mu balon nesedl tak přesně na kopačku.
     
    47
    Teď už hosté zdařile kombinovali ve středu pole. Martinez ale získal míč, obhodil si Soumarého, který musel zatáhnout za ruční brzdu. Hlavní rozhodčí ponechal jasný faul bez žluté karty.
     
    46
    Druhou polovinu zápasu odstartovala rozehrávka hostujícího celku. Lille vstoupilo do druhého dějství přetaženou nahrávkou Gabriela na Arauja.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 22:07.
     
    Dvě nastavené minuty jsou minulostí a s nimi i celý první poločas. Do šaten odcházejí o něco spokojeněji fotbalisté Štrasburku, kteří vedou nad Lille 1:0.

    Lille sice v úvodu drželo míč více pod kontrolou, ale jako první udeřili domácí. Youssouf Fofana byl obklopen několika protihráči, ale přece jen se dostal ke střele ze střední vzdálenosti a míč skvěle zapadl ke vzdálenější tyči mimo dosah hostujícího brankáře. Druhý tým Ligue 1 se snažil o vyrovnání, ale ve finální fázi neměl potřebnou přesnost a Kamara tak ještě nemusel řešit složitější situaci ve svém vápně.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Youssouf Fofana byl v nebezpečném pohybu do vápna, na centr ale nedosáhl a navíc zboural tělem stojícího Gabriela. Hlavní rozhodčí odpískal útočný faul.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase dvě minuty.
     
    45
    Kouadio Dabila čekal až příliš dlouho s rozehrávkou. Domácí vystihli dráhu míče, následně ale přihrával až příliš daleko na Zohiho Fofana. U balonu byl jako první Mike Maignan.
     
    44
    Minutu před pauzou se zjevil u balonu domácí Jeremy Grimm. Po souhře s Lienardem se pokoušel projít kolem Koného, ale ten jen nastavil kopačku a míč se odrazil do zámezí.
     
    43
    Jeremy Pied přistrčil Aanebu a teď už se píská. Domácí obrana může s klidem rozehrávat od vlastního vápna. Už to vypadá, že Štrasburk bude ve vedení i při poločasové pauze.
     
    42
    Fofana byl tělem poslán k zemi. Domácí fanoušci se dožadovali odpískání faulu, ale hlavní rozhodčí nechal hru pokračovat. U balonu jsou hostující hráči.
     
    41
    Po dvou faulech se Lille přiblížilo k pokutovému území domácího celku. Xeka kroutil míč do šestnáctky před Kamaru, ale balon skončil právě jen u domácího gólmana.
     
    40
    První poločas míří ke svému závěru. Štrasburk i nadále vede na druhým celkem Ligue 1 o jediný zásah. V posledních minutách jsou ale aktivnější hosté.
     
    38
    Ié byl v nadějném náběhu u pravé postranní lajny. Domácí museli hodně přidat směrem dozadu, aby krajního obránce Lille zastavili. Následně po ztrátě fauloval Pied.
     
    37
    Luiz Araujo byl na levém kraji pod tlakem. Už už to vypadalo, že by se Youssouf Koné mohl procpat do vápna, ale při přechodu přes Aanebu si pomohl faulem.
     
    36
    Štrasburku se daří uklidnit hru kombinací ve střední části trávníku. Carole měl na levé straně trochu prostoru a tak si říkal o přihrávku. Následně ale už Lienard neuspěl v souboji s Dabilou.
     
    35
    Dva domácí hráči se nyní srazili v pokutovém území, ale hosté toho nedokázali využít. Xekova pobídka na značku penalty zůstala bez odezvy.
     
    34
    Hra se nyní usadila na útočné polovině Lille. Ié však netrpělivě přihrával do vápna v nepřipravené pozice a toho využil k odkopu do bezpečí Anthony Caci.
     
    33
    Lille stále tápe směrem dopředu. Piedova nahrávka před vápno měla najít Rémyho, ale jako první se k balonu dostal Martinez, který v klidném tempu odehrál do bezpečí.
     
    32
    Od Caciho putoval míč na domácí polovině k Fofanovi. Následně střelec úvodního gólu nedal Zohiho, ale tomu míč utekl za brankovou lajnu a navíc byl pískán ofsajd.
     
    30
    Po půlhodině hry vede Štrasburk před domácím publikem nad Lille o jednu branku. O tu se postaral nenápadnou střelou ze střední vzdálenosti Youssouf Fofana.
     
    29
    Lille nezvládá finální fázi útočné akce. Tentokrát hledal Xeka rozběhnutého Arauja, ale balon zamířil pouze ke Kamarovi. Domácí tak mohou s klidem rozehrávat.
     
    28
    Edgar Ié dlouho otálel s autovým vhazováním. Neměl komu balon předat, ale nakonec se rozhoupal a poslal míč k nohám Xeky. Youssouf Koné vystrašil Kamaru centru z levé strany.
     
    27
    Štrasburk nebyl daleko od druhého zásahu. Araujo ztratil míč ve středu pole, následně centroval do vápna Corgnet, ale Zohi v pokutovém území zaváhal střelou z první mimo tři tyče.
     
    26
    Po dalším tvrdém vzdušném souboji se nepískalo. Balon se odrazil na kopačky hostujících obránců a od nich také putoval míč k Rémymu. Hostující útočník však balon na hrací ploše nezachytil.
     
    25
    Corgnet přistrčil v hlavičkovém souboji Pieda a hosté měli k dispozici rozehrávku volného přímého kopu ze zhruba třiceti metrů. Xekova rána však zamířila vysoko nad.
     
    24
    Fifana se nyní vžil do role nahrávače. Parádním pasem hledal ve vápně Zohiho, ale útočník z Mali byl předskočen Gabrielem, který nedal soupeři šanci zakončit.
     
    23
    Domácí zatím hrají v obraně s velkým přehledem. Druhý celek Ligue 1 nemá jak projít zhuštěným prostorem před vápnem.
     
    21
    Štrasburku se podařilo udržet před vápnem soupeře na delší čas. Lienard spolupracoval s Martinezem, následně přihrával Caci Grimmovi, ale nakonec míč doputoval pouze k brankáři Lille.
     
    20
    Po úvodních dvaceti minutách vede trochu překvapivě domácí celek. Lille sice mělo více ze hry, ale jako první se prosadil střelou ke vzdálenější tyči Fofana.
     
    19
    Ié centroval z pravé strany do pokutového území. Před Kamarou byl ale pouze pokrytý Araujo a tak se k balonu téměř zadarmo dostávají domácí hráči.
     
    18
    Lille se rozhodně nevzdává. Youssouf Koné si narazil na pravé straně s Rémym, následně se zjevil u balonu Xeka, ale hostující kapitán už nepřihrál přesně.
     
    17
    Tentokrát schytal úder loktem do hlavy Thiago Maia. Také brazilský záložník v dresu Lille musí být ošetřen. Jeremy Grimm za to dostává žlutou kartu.
     
    15
    Domácí vstřelená branka ještě více nakopla. Štrasburku se drží u balonu a chce přidat druhý zásah v krátkém čase. Průnik Caroleho nebyl úspěšný.
    14. Youssouf FOFANA - 1:0
     
    14
    Tým Strasbourg právě vstřelil branku! Štrasburk nebyl v úvodu aktivnějším týmem, ale po ojedinělé střele se dostává do vedení! YOUSSOUF FOFANA měl kolem sebe pouze protihráče, i tak se dokázal prosadit ke střele ze střední vzdálenosti a zamířil milimetrově ke vzdálenější tyči.
     
    14
    S levým kolenem Boubakara Soumarého to nevypadá nejlépe. Hosté musí stále hrát pouze v deseti. Štrasburk sice drží balon, ale k tlaku má daleko.
     
    13
    Zdravotní potíže má záložník Lille Boubakary Soumaré. Hostující fotbalista se bez cizího zavinění skácel k zemi a musí být ošetřen.
     
    12
    Štrasburk nyní zaváhal při rozehrávce. Martinez namazal Soumarému, který následně nahrával za obranu Rémymu. Ten ale byl ve velkém úhlu a nemohl zakončovat.
     
    11
    Dimitri Lienard rozehrával rohový kop Štrasburku. Koné se dokázal uvolnit před obránce, dokonce až k hlavičce, ale míč skončil jen nad hostujícím břevnem.
     
    10
    První desetiminutovka příliš fotbalové krásy nenabídla. Hostující jsou častěji u balonu, ale ani jeden z týmů se ještě do vápna neprodral.
     
    9
    V úvodu zápasu je o něco aktivnějším týmem Lille. Tentokrát ale útočil Štrasburk. Před Corgnetem však stačil ustrážit balon směřující za brankovou lajnu Dabila.
     
    8
    Edgar Ié skvěle zpracoval dlouhý pas Gabriela, následně už byl před vápnem, pošťouchl balon na Rémyho, který však střelou z první napálil jen obránce před sebou.
     
    7
    Domácí byli v problémech při rozehrávce. Anthony Caci musel velmi rychle odehrávat balon ve vlastním vápně před napadajícím Luizem Araujem.
     
    6
    Youssouf Koné až příliš dlouho čekal s rozehrávkou, Grimm se k němu stačil stáhnout a balon zblokoval za postranní lajnu. Lille však zůstává u balonu.
     
    5
    Rémy měl na pravé straně několik metrů volno po přihrávce Xeky. Hostující útočník ale raději zvolnil a počkal na spoluhráče.
     
    4
    Opatrný úvod zápasu z obou stran. Lienard si narazil s Carolem, následně se zapojil do hry i Grimm, ale domácí kapitán neobstál v souboji s Maiou.
     
    3
    Lille je pískán také ofsajd. Jeremy Pied si nepohlídal postavení, byl v době přihrávky Xeky za posledním hráčem domácího celku.
     
    2
    Druhý tým Ligue 1 zkoušel útočit po pravém kraji. Edgar Ié vhodil míč do hry zpoza postranní lajny, následně se ale musel vracet po ztrátě Soumarého.
     
    1
    O rozehrávku ze středového kruhu se postarali domácí fotbalisté. Štrasburku první útok po pravém kraji vůbec nevyšel, u balonu jsou tak hráči Lille.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hlavní rozhodčí již přivádí na hrací plochu obě úvodní jedenáctky. Osmifinálový zápas Francouzského ligového poháru tak může za několik málo začít.
     
    Úvodní sestavy:

    RC Štrasburk Alsace: Kamara – Aaneba, Caci, L. Koné, Martinez, Carole – Corgnet, Fofana, Grimm (C), Lienard – Zohi
    Náhradníci: Kawašima – Da Costa, Lala, Martin, Mothiba, Thomasson, Zemzemi

    Lille OSC: Maignan – Ié, Gabriel, Dabila – Pied, Xeka (C), Soumaré, Maia, Koné – Araujo, Rémy
    Náhradníci: Jakubech – Ballo Touré, Fonte, Ikoné, Mendes, Pepe, Soumaoro

    Rozhodčí: Ben El Hadj – Annonier, Pasqualotti.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    28.01. 2018 Lille – Štrasburk 2:1
    25.01. 2018 Štrasburk – Lille 2:1
    13.08. 2017 Štrasburk – Lille 3:0
    22.03. 2008 Štrasburk – Lille 0:1
    27.10. 2007 Lille – Štrasburk 0:3
     
    RC Štrasburk Alsace

    Štrasburk v loňském ročníku Ligue 1 nepředváděl dostačující výkony a pouze o bod unikl baráži o zachování mezi francouzskou elitou. Za sestupové problémy mohla především série v jarní části, ve které Štrasburk nevyhrál hned jedenáct zápasů v řadě.

    Ani v přípravě se Štrasburk příliš nevytáhl. Ze sedmi utkání zvítězil jen třikrát a to ve dvou případech pouze o jediný gól. Měření sil proti německému Freiburgu si ale dokázal francouzský celek pohlídal 3:2, když se o góly postaral Ajorque a Thomasson.

    Po jedenácti odehraných kolech se Štrasburk drží na solidní sedmé pozici, když prohrál jen třikrát. S Marseille i Nantes to bylo shodně 2:3, v Lyonu poté Štrasburk padl 0:2. Ve víkendovém kole si ale tým z východu Francie zapsal bod za remízu 1:1 s průměrným Guingampem.
     
    Lille OSC

    Lille až do předposledního kole loňské sezony bojovalo o záchranu. Tři vítězné zápasy v řadě ale celek ze severu Francie udrželo v nejvyšší francouzské soutěži. V přípravných duelech si Lille připsalo několik cenných výsledků.

    V přípravě Lille zářilo. S Portem se podařilo Lille zvítězil 2:1, když po jedné brance vstřelili Soumaoro s Mothibou. Utkání s Evertonem rozhodovaly až pokutové kopy, které dopadly lépe pro francouzský celek. Španělský Betis v přípravě šel proti Lille do vedení, ale ještě do poločasu Francouzi otočili průběh utkání. V závěru druhé půle však srovnal na konečných 2:2 Canales.

    Skvělý start si Lille připsalo i v nové sezoně Ligue 1. V jedenácti odehraných kolech Lille prohrálo pouze dvakrát a je na parádním druhé místě za suverénním PSG. V posledním utkání si Lille poradilo nejtěsnějším rozdílem 1:0 s Caen.
     
    Krásný úterní večer, vítám všechny příznivce fotbalu. Francouzský ligový pohár pokračuje osmifinálovou částí a my se společně zaměříme na utkání Štrasburku, který před domácím publikem přivítá Lille.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:05.

    Vít Schück

    Branky: 14. Fofana, 84. Lienard

    Karty:   17. Grimm (SSG)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 3:2. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 12:14.
    RC Štrasburk: Kamara – Aaneba, Caci, L. Koné, Martinez, Carole (69. Lala) – Corgnet, Fofana (85. Martin), Grimm (C), Lienard – Zohi (82. Da Costa)
    Náhradníci: Kawašima – Da Costa, Lala, Martin, Mothiba, Thomasson, Zemzemi

    Lille OSC: Maignan – Ié, Gabriel, Dabila – Pied (66. Ikoné), Xeka (C) (66. Pepe), Soumaré, Maia, Koné – Araujo, Rémy (78. Fonte)
    Náhradníci: Jakubech – Ballo Touré, Fonte, Ikoné, Mendes, Pepe, Soumaoro

    Rozhodčí: Ben El Hadj – Annonier, Pasqualotti
    bahis siteleri