Jekatěrinburg – Soči 4:1 (kon.) | Magnitogorsk – Jokerit 3:2 (kon.) | Petrohrad – Chabarovsk 3:2 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
4:1 (2:0, 1:0, 1:1)
HK Soči
Pátek 02.11.2018, 15:00 • Uralec Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:03 Nigel DAWES - 4:1
     
    59:03
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Záhy odjel Šikin na střídačku, jenže v té samé chvíli získali domácí puk. NIIGEL DAWES poté s přehledem z půlky hřiště poslal puk do prázdné brány. Asistence:
    46:48 Jyrki JOKIPAKKA - 3:1
     
    46:48
    Soči právě vstřelilo branku!
    I hosté svou první početní výhodu využívají a jsou zpět v zápase. JYRKI JOKIPAKKA dostal přihrávku k protilehlé straně hřiště a vypálil. Puk se nešťastně odrazil od betonu brankáře za brankovou čáru. Asistence: O Dell, Rosén.
    37:12 Anatolij GOLYŠEV - 3:0
     
    37:12
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Ale z ničeho nic přidávají další branku! Prosazuje se i třetí útočník z první formace. ANATOLI GOLYŠEV, který využil toho, že je gólman na zemi a bekhendovou ranou ze strany poslal puk za jeho záda. Asistence: Mamkin, Da Costa.
    15:28 Stéphane Da Costa - 2:0
     
    15:28
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Rázem je to již o dva góly. STEPHANE DA COSTA vypálil kousek od modré čáry. Šikin měl zakrytý výhled a na jeho střelu nedokázal zareagovat včas. Následně už jen lovil puk ze své sítě. Asistence: Daws, Bodrov.
    09:08 Nigel DAWES - 1:0
     
    09:08
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Svou první přesilovou hru domácí bleskově využívají. NIGEL DAWES si sjel do útočné třetiny a následně z úhlu poslal dokonale mířenou střelu k bližší horní tyči nad rameno brankáře. Asistence: Golyšev, Paré.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 10. Dawes (Golyšev, Paré), 16. S. Da Costa (Dawes, D. Bodrov), 38. Golyšev (Mamkin, S. Da Costa), 60. Dawes – 47. Jokipakka (O'Dell, R. Rosén)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Sochackij (Jakub Kovář) – Gurkin, I. Višněvskij, Mamkin, D. Bodrov, Jegoršev, Alexej Vasilevskij, Pereljajev – Kuzněcov, Golyšev, S. Da Costa – Dawes, Milovzorov, Paré – Bělousov, Sexton, Litovčenko – Krikunov, Obidin, Gračov – Česalin.
    HK Soči: Šikin (Barulin) – Ščitov, Rykov, Alexandrov, Jokipakka, D. Musin, K. Vorobjov, Budkin, Alexandrov – Archipov, R. Rosén, O'Dell – Collins, Polunin, Šmeljov – Točickij, Altybarmakjan, Chlopotov – Tomilin, Akmaldinov.
    bahis siteleri