Jekatěrinburg – Soči 4:1 (kon.) | Magnitogorsk – Jokerit 3:2 (kon.) | Petrohrad – Chabarovsk 3:2 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
3:2 (0:0, 0:2, 3:0)
Amur Chabarovsk
Pátek 02.11.2018, 17:30 • Ledovyj dvorec • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:16
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Velký obrat je na světě. Favorita posílá 27 vteřin před vypršením přesilové hry do vedení ALEXANDR BARABANOV, který před bránou šikovně tečoval mezi Kašíkovy betony Byvaľcevovu střelu z vrcholu pravého kruhu.
    Asistence: Alexej Byvaľcev, David Rundblad.
     
    51:57
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Ruský reprezentační obránce ARŤOM ZUB si najel před bránu, dostal ideální přihrávku od Guseva, počkal si, než se Kašík natáhne na led a chladnokrevně zvedl puk nad jeho beton.
    Asistence: Nikita Gusev, Maxim Karpov.
     
    44:18
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Kašík čisté konto neudrží, z individuální akce se trefuje přes obránce mezi bližší tyčku a jeho vyrážečku ALEXANDR BARABANOV. Bod za druhou nahrávku si připisuje i domácí brankář.
    Asistence: Danil Chafizullin, Igor Šesťorkin.
     
    29:06
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Český večer na Něvě pokračuje: MICHAL JORDÁN se trefuje poprvé v sezóně, když si troufl na útočný výpad a před bránou ho skvěle mezi dvěma protihráči našel Fajzullin.
    Asistence: Danil Fajzullin, Valentin Pjanov.
     
    25:19
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Za svou aktivitu jsou hosté odměněni, český reprezentant TOMÁŠ ZOHORNA zůstal nepovšimnutý na brankovišti a bez přípravy propálil Šesťorkina po skvělé přihrávce Vjačeslava Ušenina z rohu kluziště.
    Asistence: Vjačeslav Ušenin, Vladislav Ušenin.

    Karel Jedlička

    Branky a nahrávky: 45. Barabanov (Chafizullin, Šesťorkin), 52. Zub (N. Gusev, Karpov), 56. Barabanov (Byvalcev, Rundblad) – 26. T. Zohorna (Vj. Ušenin, Vl. Ušenin), 30. Jordán (Fajzullin, Pjanov)


    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Hellberg) – Hersley, Gavrikov, Chafizullin, Zemčonok, Zub, Zubarev, Rundblad – Karpov, Koskiranta, N. Gusev – Byvalcev, Barabanov, Kuzmenko – S. Plotnikov, Děrgačov, M. Malcev – Ketov (C), Kablukov, O. Li – V. Tichonov.
    Amur Chabarovsk: Kašík (Alikin) – J. Kolář (C), Kondratěv, Korjagin, D. Vorobjov, Jordán, Turbin – Pjanov, Fajzullin, Gorškov – Dědunov, Rasskazov, Ruděnkov – Vj. Ušenin, Vl. Ušenin, T. Zohorna – Filippi, Popugajev, A. Kuzněcov.

    Rozhodčí: Gamalej, Běljajev – Viljugin, Ponamarenko

    Diváci: 11.315
    bahis siteleri