Ne – Jičín 8:6 (kon.) | Židenice – Vítkovice 1:4 (kon.) | Liberec – Chodov 4:9 (kon.)
konec
Ne
8:6 (2:3, 4:2, 2:1)
Finance Novák FBK Jičín
Sobota 03.11.2018, 15:30 • SH Jižní Město, Praha • ČEZ Extraliga žen • 10. kolo
     
    58:48
    Jičín to zkouší v šesti. Samková je na střídačce.
     
    58:48
    Oddechový čas pro KM automatik FBK Jičín.
     
    56:04
    Vyloučení v týmu KM automatik FBK Jičín (Markéta Kosová – 2 min., Hra na zemi).
     
    50:03
    Dnešní utkání sleduje 153 diváků.
     
    49:08
    Jičín právě vstřelil branku!
    GABRIELA ŽŮRKOVÁ se zapomněla za obranou Tigers. Tam jí o malou chvíli později přistál míček a domácí kapitánka byla sama před Karli. Tu dokázala bez větších potíží překonat. Žůrková se v dnešním utkání prosazuje potřetí a stejně jako Kovaříková na straně domácích slaví hattrick. Asistence: Anet Jarolímová.
     
    44:35
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!

    Tigers dělají velmi důležitý krok k dnešnímu vítězství. KATEŘINA KOVAŘÍKOVÁ zužitkovala přihrávku od Chudé a poslala ho přesně do sítě. Touto brankou zkompletovala Kovaříková hattrick v dnešním utkání! Asistence: Eliška Chudá.
     
    42:36
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    GABRIELA ŠULANOVÁ rozjásala přítomné diváky na pražském Chodově. Domácí hráčka si počínala velmi zkušeně a poslala míček tvrdou a krásnou ránou za záda Samkové – 7:5. Asistence: Simona Pálková.
     
    39:44
    Šulanová mohla vstřelit sedmou branku domácích, ale mířila pouze do tyče jičínské branky.
     
    36:34
    Jičín právě vstřelil branku!
    Tak tahle přesilová hra se domácí opravdu nedaří, naopak Jičín udeřil podruhé ve vlastním oslabení a opět do byla GABRIELA ŽŮRKOVÁ, která dokázala během chvíle podruhé propálit bezmocnou Karli v domácí brance. Bez asistence.
     
    36:22
    Jičín právě vstřelil branku!
    Hostující hráčky se dokázali prosadit ve vlastním oslabení. GABRIELA ŽŮRKOVÁ dává Jičínu naději a snižuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Anet Jarolímová.
     
    35:38
    Vyloučení v týmu KM automatik FBK Jičín (Kristýna Bachmaierová – 2 min., Hrubost).
     
    33:27
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Domácí rychle využívají přesilovou hru. Na rozdíl tří branek zvyšuje povedenou střelou VENDULA BERÁNKOVÁ. Tigers jsou v momentální fázi utkání lepším celkem.Bez asistence.
     
    32:58
    Vyloučení v týmu KM automatik FBK Jičín (Zuzana Svobodová – 2 min., Sekání).
     
    30:50
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Jako bych to zakřikl. Po pomalejší pasáži se dostal míček k ELIŠKA CHUDÁ, která se s tím nepárala a zametla ho do branky Jičína. Tigers jsou rázem v dvoubrankovém vedení. Asistence: Denisa Billá.
     
    27:17
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Tak se na to podívejme. Tigers během malé chvilky otáčí skóre na svou stranu. Na vyrovnávací branku Kovaříkové navazuje SIMONA PÁLKOVÁ, která dokázala dostat míček za záda Samkové – 4:3! Bez asistence.
     
    26:06
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Je opět vyrovnáno. Po velké šanci Bachmaierové přišla také šance na druhé straně, které se chopila skvěle KATEŘINA KOVAŘÍKOVÁ, která vyrovnává na 3:3. Asistence: Eliška Chudá.
     
    21:41
    Vyloučení v týmu Ivanti Tigers FK Jižní Město (Kateřina Pisárová – 2 min., Nedovolené vrážení).
     
    15:47
    Jičín právě vstřelil branku!
    Domácí se radovali z vyrovnání přesně patnáct vteřin. Po rychlé akci Jičína se trefuje dnes podruhé v utkání ANET JAROLÍMOVÁ, která tak vrací hostujícímu celku vedení. Asistence: Kristýna Bachmaierová.
     
    15:32
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Dnes velmi agilní KATEŘINA KOVAŘÍKOVÁ využila tlaku svého mužstva a z přečíslení dvou na jednu vyrovnává na 2:2. Asistence: Eliška Chudá.
     
    10:24
    Vyloučení v týmu KM automatik FBK Jičín (Nikola Kuchařová – 2 min., Sekání).
     
    08:50
    Jičín právě vstřelil branku!
    Tak to je studená sprcha pro domácí hráčky. Po dvaatřiceti vteřinách přidává Jičín druhou branku, o kterou se postarala ANET JAROLÍMOVÁ, která tak posílá hráčky z města pohádek do vedení. Asistence: Nikola Kuchařová.
     
    08:18
    Jičín právě vstřelil branku!
    Hostující hráčky se ubránily a naopak samy zaútočily. Na konci celé akce jičínského týmu stála KRISTÝNA BACHMAIEROVÁ, která vyrovnala na 1:1. Asistence: Gabriela Žůrková.
     
    05:18
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Nedáš – dostaneš! Svobodová před malou chvílí branku domácích přestřelila. Na druhé straně mířila přesně do černého DENISA BILLÁ, která tak otevírá skóre dnešního utkání. Asistence: Kateřina Kovaříková.

    Alan Šrámek


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 6. Billá (Kovaříková), 16. Kovaříková (Chudá), 27. Kovaříková (Chudá), 28. Pálková, 31. Chudá (Billá), 34. V. Beránková, 43. Šulanová (Pálková), 45. Kovaříková (Chudá) – 9. Bachmaierová (Žůrková), 9. Jarolímová (Kuchařová), 16. Jarolímová (Bachmaierová), 37. Žůrková (Jarolímová), 37. Žůrková, 50. Žůrková (Jarolímová)


    Ne: Karli (Špačková) – Hermannová, Billá, V. Beránková, Šnajberková, Šulanová, Polívková, Kleinová – Surá, Pisárová, Procházková – Řezáčová, Pálková, Kubišová – Kovaříková, Šebestová, Chudá.
    Finance Novák FBK Jičín: Samková – Růžičková, Strejcovská, Paulovičová, Kosová – Jarolímová, Chlumská, Žůrková – T. Mrázková, Smetáková, Kuchařová – Gabrielová, Svobodová, Bachmaierová.

    Rozhodčí: Jiří Jelínek, Josef Libecajt

    Diváci: 153
    bahis siteleri