Pittsburgh – New Jersey 1:5 (kon.) | Washington – Edmonton 4:2 (kon.) | NY Islanders – Montreal 3:4 (0:1 po s.n.)
Boston – Dallas 2:1 (po pr.) | Arizona – Philadelphia 2:5 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
1:5 (1:2, 0:2, 0:1)
New Jersey Devils
Úterý 06.11.2018, 01:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    40:19 Travis ZAJAC - 1:5
     
    40:19
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí náhradník Casey DeSmith udržel čisté konto přesně 19 sekund! Damon Severson poslal z rohu kluziště puk před branku a ten prošel až na hůl TRAVISE ZAJACE, který už měl před sebou jen odkrytou klec – 1:5. Asistence: Damon Severson a Marcus Johansson.
    39:40 Brian BOYLE - 1:4
     
    39:40
    Devils právě vstřelili branku!
    BRIAN BOYLE završuje hattrick! Taylor Hall mu od levého mantinelu předložil puk na pravý kruh a Boyle střílel do poloodkryté branky. Murray se sice přesouval a škrtl kotouč lapačkou, ovšem zastavit ho nedokázal. Asistence: Taylor Hall a Will Butcher.
    27:38 Brian BOYLE - 1:3
     
    27:38
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté rychle využívají přesilovku a naprosto zaslouženě navyšují své vedení! Z pravé strany vystřelil Kyle Palmieri a dnes již podruhé se blýskl přesnou tečí BRIAN BOYLE. Puk po jeho zásahu zamířil do pravého horního růžku z pohledu Murrayho – 1:3 Asistence: Kyle Palmieri a Will Butcher.
    12:27 Brian BOYLE - 1:2
     
    12:27
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté si berou vedení zpět! Joey Anderson poslal po objetí branky puk na Bena Lovejoye, který z vrcholu pravého kruhu vystřelil a kotouč zapadl k bližší tyčce Murrayho branky. Před ní odvedl skvělou práci clonící BRIAN BOYLE, jenž puk ještě lehce tečoval. Asistence: Ben Lovejoy a Jean-Sébastien Dea.
    09:24 Jamie OLEKSIAK - 1:1
     
    09:24
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Také domácí skórují po buly v útočném pásmu! To vyhrál Crosby a puk se následně dostal k Ollimu Määttämu. Ten hru přenesl na modrou čáru k JAMIEMU OLEKSIAKOVI, který dělovkou z první, jenž zamířila k bližší tyčce, překonal přesouvajícího se Kinkaida. Asustence: Olli Määttä a Jake Guentzel.
    02:24 Will BUTCHER - 0:1
     
    02:24
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté jdou do vedení! Po po buly se dostal puk k Joeymu Andersonovi, který přenesl hru na levý kruh, kde se nacházel WILL BUTCHER. Matt Murray se snažil přemístit proti střelci tygřím skokem, ale Butcher zamířil přesně do bližšího horního růžku jeho svatyně. Tam Murray dosáhnout nemohl. Asistence: Joey Anderson a Jean-Sébastien Dea.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 10. Oleksiak (Määttä, Guentzel) – 3. Butcher (J. Anderson, Dea), 13. Boyle (Lovejoy, Dea), 28. Boyle (Palmieri, Butcher), 40. Boyle (Hall, Butcher), 41. Zajac (Severson, Ma. Johansson)


    Pittsburgh Penguins: M. Murray (41. DeSmith) – Letang (A), Dumoulin, Riikola, Määttä, Oleksiak, J. Johnson – Simon, Crosby (C), Guentzel – Kessel, Malkin (A), Hagelin – Hörnqvist, Sheahan, Rust – Sprong, Cullen, D. Grant.
    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – Vatanen, Müller, Severson, A. Greene (C), Lovejoy, Butcher – Palmieri, Hischier, Hall (A) – Wood, Zajac (A), Ma. Johansson – Stafford, Seney, Coleman – J. Anderson, Dea, Boyle.

    Rozhodčí: Joannette, South – Gibbons, Kovachik

    Diváci: 18420
    bahis siteleri